stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Hunting Girl - Jethro Tull (1977)
Να'λεγα οτι δεν το'χω πει, το'χω πει, ΜΗΝ βαζετε The Church ρε σεις, εχω κολλημα, αντε παλι κανα διημερο ωρα να καθαρισω...The Church - Fighter Pilot .. Korean War (1981) album ''Of Skins And Heart''
Να'λεγα οτι δεν το'χω πει, το'χω πει, ΜΗΝ βαζετε The Church ρε σεις, εχω κολλημα, αντε παλι κανα διημερο ωρα να καθαρισω...
...και συνεχιζουμε το προγραμμα μας αγαπητοι ακροατες με τους THE CHURCH...Να'λεγα οτι δεν το'χω πει, το'χω πει, ΜΗΝ βαζετε The Church ρε σεις, εχω κολλημα, αντε παλι κανα διημερο ωρα να καθαρισω...
ΜΙΧΑ - Ag@mhsou
Ω ωραιο κομματι cosmarpan. Δε το ηξεβρα.WovenHand - Winter Shaker from LP "Mosaic" (2006) Glitterhouse Records
ΜΙΧΑ για παρτυ σου, Cosmarpan κακα λογια ποτε, Cosmarpan μονο παρλαπίπας![]()
Θυμάμαι περίμενα να ανοίξει το Stereodisc για να αγοράσω το "A Matter Of..." που είχε κανει παραλαβή απο Αγγλία την προηγούμενη μέρα και ανοίγαμε μαζί τις κούτες για να το τσιμπήσω!Mood Six - Far Away from LP "A Matter Of!" (1986) Cherry Records
Φανταστικη νεοψυχεδελικη ποπ μπαντα από το Δυτικο Λονδινο που ιδρυθηκε το 1982 από τις σταχτες των θρυλικών The Merton Parkas, με συμμετοχες στις θρυλικες συλλογες "A Splash Of Color" της WEA και "The Waking Dream" της Psycho Records, και με 2 φανταστικα albums, τα 2 πρωτα τους. Εδώ στο "Far Away" από την συλλογη "The Waking Dream" αλλα συμπεριλαμβάνεται και στο δευτερο τους "A Matter Of!"