stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Babe Ruth - The Mexican (1972)
Babe Ruth - The Mexican (1972)
Α, και μαλλον θα σκασω μυτη αργα και εχω κανονισει και λαιβ μπαντα κατευθείαν από την Psadena της California, speicailized σε τετοια events, παρτυ, ξενοδοχεια, γαμους βαφτισεις, κτλ
Ετοιμαστείτε για παρτυ το βραδυ, εχω παρει πατατάκια βιολογικακαι 3 μπουκαλια Amaretto Di Saronno, μου τα ζητησαν 3 κορίτσια που γνωρισα χτες στο παρτυ
@ Stathis, το δωμα πανω το αφησες μπ@υρδελο, δεν θα το ανεχτω ξανα. @ Ψηριστιανα, ελα πιο οργανωμενη με τα ποτα σου η ελα νωρίτερα πριν τα πιουν οι γεροντοσαυροι.
Ασε που την ωρα που ηρθες δεν ειχα χρονο καθολου με το ντιτζειλικι και τα κορίτσια και δεν μπορουσα νε σε γνωρισω με άλλο κοσμο.
Και να εχετε από κοντα αυτή την μουχριτσα τον siap, εγινα δεκτης πολλων παραπονω από καλεσμένους για την συμπεριφορα του. Για τον ΜΙΧΑ τι να πω, ουτανοκατεβατος οπω παντα, τα σχολια του χτυπάνε παντα την καρδια των γεγονοτων
Εγω σημερα θα πινω κιτρινη Cuervo με ένα παγακι, εχω προημηθευτει αρκετες, οποιος θελει ακολουθει.
Αμαν, ξεχασα Αρβανιτακη, κίνδυνος θανατος, μετα την οικτρη του χτεσινοβραδυνη αποτυχια να φορτωσει, εχει υποσχεθεί να σκασει μυτη με 4 τριαξονικα και να προβει σε ωμοτητες συμφωνα με τα λεγομενα του. Τα ματια σας δεκατέσσερα (από τα ποτα)Α, και μαλλον θα σκασω μυτη αργα και εχω κανονισει και λαιβ μπαντα κατευθείαν από την Psadena της California, speicailized σε τετοια events, παρτυ, ξενοδοχεια, γαμους βαφτισεις, κτλΠαιζουν ελφρυ ξενοδοχεικαο lounge psych .
χαμος θα γινει.
Επισης, winston37xipsizet από κνοτα, κανει αλχημειες στα πλατω με εφεση στα γαλλικα. abcd μεγαλη προσοχη, φουλ ερωτευμενος βαζει καψουροτραγουδα κι αντι να πηδηξ@υμε θα φυγουμε παντρεμένοιαπό το παρτυ, λιαν επικίνδυνος
. Knight, κίνδυνος νουμερο ένα, μετα το τριτο ποτο θεαλει να ακουει ελληνικα, οποτε στενη παρακολουθηση και στο τριτο ποτο όταν θελει να παει τουαλετα του δειχνεται αντι την πορτα της τουαλέτας την πορτα εξοδου.
ΜΙΧΑ ακινδυνος.
![]()
Ετοιμαστείτε για παρτυ το βραδυ, εχω παρει πατατάκια βιολογικακαι 3 μπουκαλια Amaretto Di Saronno, μου τα ζητησαν 3 κορίτσια που γνωρισα χτες στο παρτυ
@ Stathis, το δωμα πανω το αφησες μπ@υρδελο, δεν θα το ανεχτω ξανα. @ Ψηριστιανα, ελα πιο οργανωμενη με τα ποτα σου η ελα νωρίτερα πριν τα πιουν οι γεροντοσαυροι.
Ασε που την ωρα που ηρθες δεν ειχα χρονο καθολου με το ντιτζειλικι και τα κορίτσια και δεν μπορουσα νε σε γνωρισω με άλλο κοσμο.
Και να εχετε από κοντα αυτή την μουχριτσα τον siap, εγινα δεκτης πολλων παραπονω από καλεσμένους για την συμπεριφορα του. Για τον ΜΙΧΑ τι να πω, ουτανοκατεβατος οπω παντα, τα σχολια του χτυπάνε παντα την καρδια των γεγονοτων
Εγω σημερα θα πινω κιτρινη Cuervo με ένα παγακι, εχω προημηθευτει αρκετες, οποιος θελει ακολουθει.
Α, και μαλλον θα σκασω μυτη αργα και εχω κανονισει και λαιβ μπαντα κατευθείαν από την Psadena της California, speicailized σε τετοια events, παρτυ, ξενοδοχεια, γαμους βαφτισεις, κτλΠαιζουν ελφρυ ξενοδοχεικαο lounge psych .
χαμος θα γινει.
Επισης, winston37xipsizet από κνοτα, κανει αλχημειες στα πλατω με εφεση στα γαλλικα. abcd μεγαλη προσοχη, φουλ ερωτρευμενος βαζει καψουροτραγουδα κι αντι να πηδηξ@υμε θα φυγουμε παντρεμένοιαπό το παρτυ, λιαν επικίνδυνος
. Knight, κίνδυνος νουμερο ένα, μετα το τριτο ποτο θεαλει να ακουει ελληνικα, οποτε στενη παρακολουθηση και στο τριτο ποτο όταν θελει να παει τουαλετα του δειχνεται αντι την πορτα της τουαλέτας την πορτα εξοδου.
ΜΙΧΑ ακινδυνος.
![]()
Αμαν, ξεχασα Αρβανιτακη, κίνδυνος θανατος, μετα την οικτρη του χτεσινοβραδυνη αποτυχια να φορτωσει, εχει υποσχεθεί να σκασει μυτη με 4 τριαξονικα και να προβει σε ωμοτητες συμφωνα με τα λεγομενα του. Τα ματια σας δεκατέσσερα (από τα ποτα)![]()
![]()
![]()
... Ωχ,τα νεφρά μου ...
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε Villa21Rene Halkett & David J. - Nothing
To 1982 η 4AD records κυκλοφορεί το Dark Paths, μια από τις καλύτερες συλλογές που έχουν γίνει ποτέ. Bauhaus, Modern English, Mass, ήταν τα "γνωστά" ονόματα, άλλα το παράξενο ήταν ότι κάθε πλευρά του βινυλίου έκλεινε με μια απαγγελία του 82χρονου ποιητή και καλλιτέχνη της αρχικής Weimar Bauhaus σχολής Rene Halkett. (ο οποίος απεβίωσε ένα χρόνο αργότερα)
"...unseen my weightless hand restlessly laid on nothing ..." Rene Halkett ~ Nothing
Τανομενος?Jormas
Τανομενος?![]()