JVC DLA-x3 απορίες

Reaction score
2.482
Ύστερα απο απαίτηση του κου. Κεφάλα συνεχίζω εδω.

Εχω μια απορία για αρχή. Στο factory menu στα preset έχει ρυθμίσεις. Έτσι ειναι σε όλους;

Πχ.

ImageUploadedByTapatalk1439056368.227227.jpg

Ειμαι στη θάλασσα και επιστρέφω. Παρακαλώ πολύ να έχει λυθεί η απορία μέχρι τις 22.20 που θα εχω επιστρέψει!

Reaction score
15.548
:roflmao::roflmao:

δεν ειναι απαιτηση...ετσι ειναι το σωστο...εκτος και αν θεωρεις σωστο να μιλησουμε εδω για το svs pb13:p

παμε στην ερωτηση τωρα....και μεσα στον χρονο :D
Ναι ολοι εχουν απλα εχουν ρυθμιση gain μονο

αν και καταλληλος για να απαντηση ειναι ο loggeo μιας και τους ειχε ολους :D

Reaction score
2.482

δεν ειναι απαιτηση...ετσι ειναι το σωστο...εκτος και αν θεωρεις σωστο να μιλησουμε εδω για το svs pb13:p

Βασικα αστειεύομουν περι κου. Κεφάλα, αλλα δεν φανηκε στο post. Κι εγω ηθελα να γραψω στους προβολεις, διοτι οντως ηταν ακυρο να συνεχιζεται στο Eyes Only.

Επίσης προσπαθησα να κανω search για ηδη υπαρχων νημα για τον x3 αλλα δεν μου εβγαζε αποτελεσματα, οποτε σορρυ για το ενδεχομενως διπλο thread.

Εχω την εντύπωση πως εντελως off οι ρυθμίσεις, διοτι εγω χτες καταφερα να ρυθμισω το ασπρο καλυτερα με profil 5500 και όχι 6500.

Εχει κανενα νοημα να πειραξω απο εκει τα profil?

Reaction score
15.548
Βασικα αστειεύομουν περι κου. Κεφάλα, αλλα δεν φανηκε στο post. Κι εγω ηθελα να γραψω στους προβολεις, διοτι οντως ηταν ακυρο να συνεχιζεται στο Eyes Only.

Επίσης προσπαθησα να κανω search για ηδη υπαρχων νημα για τον x3 αλλα δεν μου εβγαζε αποτελεσματα, οποτε σορρυ για το ενδεχομενως διπλο thread.

Εχω την εντύπωση πως εντελως off οι ρυθμίσεις, διοτι εγω χτες καταφερα να ρυθμισω το ασπρο καλυτερα με profil 5500 και όχι 6500.

Εχει κανενα νοημα να πειραξω απο εκει τα profil?
ολα τα κανει το lumagen ε ?

Reaction score
2.482
ολα τα κανει το lumagen ε ?
Καλα ναι. Πιο πολυ ακαδημαικο ειναι το ενδιαφερον, αλλα θελω να ξερω τι παιζει, διοτι αν δεν ειχα lumagen, δεν θα μπορουσα να δω σωστα χρωματα.

Τωρα η λαμπα ειναι στις 14 ωρες. Τουλαχιστον ετσι λεει το μηχανημα. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ψεμα οι ωρες. Δεν ξερω κατα ποσο στρωνει αργοτερα ή χαλαει περισσοτερο.

ImageUploadedByTapatalk1439062198.848207.jpg

Μπορουμε να καταλαβουμε πιο fw ειναι;

Reaction score
15.548
αν μας βαλεις να δουμε πως ηταν αρχικα με τους 6500 και πως με τους 5500 θα εχουμε καλυτερη εικονα τι και πως...

πρεπει να κρατας τις αρχικες ρυθμισεις...

η κλιμακα του γκρι και για να εχεις μια καλουτσικη εικονα θελει ανα 5ire ως τα 30ire και ανα 10ire απο εκει και πανω.....το κοντραστ στο 245 και οχι 235

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785

Σιγά μην θυμάμαι τον 3άρι! Η αλήθεια είναι ότι μόλις πήρα τον 30άρι ήθελα να τον ξεχάσω το συντομότερο!

.το κοντραστ στο 245 και οχι 235
Χμ, δεν ξέρω στις πόσες ίντσες παίζει το παιδί, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν περισσεύουν Lumens στον x3 για να πάει στα 245.

Reaction score
2.482
αν μας βαλεις να δουμε πως ηταν αρχικα με τους 6500 και πως με τους 5500 θα εχουμε καλυτερη εικονα τι και πως...

πρεπει να κρατας τις αρχικες ρυθμισεις...

η κλιμακα του γκρι και για να εχεις μια καλουτσικη εικονα θελει ανα 5ire ως τα 30ire και ανα 10ire απο εκει και πανω.....το κοντραστ στο 245 και οχι 235
Wide1-5500.jpg
User 1 Wide.jpg

A, ok. Θα το κάνω έτσι. Πάντως έτσι ήταν το 6500 και το 5500.

Σιγά μην θυμάμαι τον 3άρι! Η αλήθεια είναι ότι μόλις πήρα τον 30άρι ήθελα να τον ξεχάσω το συντομότερο!

Χμ, δεν ξέρω στις πόσες ίντσες παίζει το παιδί, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν περισσεύουν Lumens στον x3 για να πάει στα 245.
107" απο τα 3.20. Λογικά είναι σχεδον 2.0 το zoom.

Reaction score
15.548
106 παιζει με σχεδον τερμα ανοιχτο ζουμ ....πιο πολυ κερδος θαχει στην εικονα παρα χασουρα φωτεινοτητας..

μαζι γραφαμε..:)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Το native τρίγωνο του προβολέα σου δίνει περιθώρια για να κάνεις ωραία πράγματα με τον lumagen. Πόσο μετρήθηκε το λευκό στις 6500;

Reaction score
15.548
μπορεις να βαλεις το pdf που ταχει ολα να τα δουμε..

το τριγωνο ειναι το wide και πιθανον δεν ειναι το καλυτερο για ρυθμιση χρωματος.

.....ουπς...δεν ανεβαζει pdf το site ?.

Last edited:

Reaction score
2.482
Το Wide 2 ήταν το καλύτερο για ρυθμιση. Αν δεις το standard θα καταλαβεις... Με το Wide 2, όλα τα χρώματα ερχονται ακριβώς.

Εντω μεταξυ εβλεπα μια ταινια τώρα με τη γυναικα για να την γλυκανω (δεν επιασε και δεν μου μιλάει πλεόν) και δεν μου άρεσε καθολου αυτο που εβλεπα. Τελικα φταιει η κόπια, μιας και εβαλα ΒD που εβλεπα χτες και ήταν ΟΚ.

Δειτε στο .zip.

H πρώτη ρυθμιση ήταν με Wide 1 και 6500K preset με πειραγμένα και τα gain και τα offset, ενω η δευτερη με wide 2 με ρυθμισμένο στον pj μονο το 100% White. Ειχα βάλει contrast 5 και brightness 2 και ολα τα NR, Sharpness στο 0

http://we.tl/W74hHpMWfl

BTW, να συνεχίσω στο παλιό νήμα;

Reaction score
2.482
Επισης μπορώ να χτυπήσω ένα factory reset και να με πάρετε από το χεράκι! Δεν έχω πρόβλημα!

Θα κατσω να μετρήσω όλα τα mode.

Δεν ξέρω αν το εγραψα πριν, αλλα ο λογος που εβαλα superwhite ειναι γιατι στο standard δεν αναβοσβηναν καθολου μπάρες στο contrast pattern.

Τι είναι καλύτερο;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Εντω μεταξυ εβλεπα μια ταινια τώρα με τη γυναικα για να την γλυκανω (δεν επιασε και δεν μου μιλάει πλεόν) και δεν μου άρεσε καθολου αυτο που εβλεπα. Τελικα φταιει η κόπια, μιας και εβαλα ΒD που εβλεπα χτες και ήταν ΟΚ.
Εϊδες κάτι τυχαίο και κουτσουρεμένο κι έκρινες πως φταίει ο προβολέας; :p

:roflmao:

Reaction score
2.482
Εϊδες κάτι τυχαίο και κουτσουρεμένο κι έκρινες πως φταίει ο προβολέας; :p

:roflmao:
Βασικά ηθελα να σιγουρευτώ ότι κρατάει σωστα τις ρυθμίσεις σε πρωτη φάση, γιατι διαβασα κάπου πως καποιος αντιμετώπιζε τέτοιο θέμα.

Να μην σας πώ για το τι έκανε ο benq. Έχω τρομάξει!

Reaction score
2.482
Μια διεκρίνιση. Όταν λες το κοντραστ στο 245, εννοείς οι μπαρες πριν το 245 να αναβοσβήνουν, ετσι; Ετσι αναγκάζομαι να μειώσω κοντράστ, αρα γιατι λέμε αν περισσευουν lumens?

Reaction score
15.548
οσο πιο πολλες μπαρες βλεπεις τοσο λιγοτερη φωτεινοτητα εχεις.

την ιριδα και την λαμπα που την εχεις ? γιατι βλεπω λιγο φως !

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio