BENQ W3000

Reaction score
640
Καμμια μαγια αυτο δεν χρειαζεται πειραγματα ερχεται καλιμπραρισμενο απο την μαμα
Ουτε να στηνεις οργανα για καλιμπραρισμα ουτε να φτιαχνεις φιλετακια τιποτα ουτε να ψαχνεσαι για το πως θα δεις καλυτερα τιποτα ξενερωτα πραγματα

Reaction score
15.548
αμ τι νομιζες....σαν και σενα που καθεσαι και ρυθμιζεις συνεχεια και με αυτοματη ιριδα :roflmao:
....αλλα τι περιμενης ...με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις..:laugh:

παρτον για να δεις καμια ταινια...:)

Reaction score
640
αμ τι νομιζες....σαν και σενα που καθεσαι και ρυθμιζεις συνεχεια και με αυτοματη ιριδα :roflmao:
....αλλα τι περιμενης ...με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις..:laugh:

παρτον για να δεις καμια ταινια...:)
μεχρι τωρα στον Epson σε 45 εωρες εχω ρυθμισει μονο 5 ωρες οι υπολοιπες ειναι ταινιες ειπα οτι θα αλλαξω προβολεα οταν θα χρειαστει λαμπα .
Ασε να στρωσει η λαμπα να βρω και πανι και θα σας μαζεψω να μου πειτε εντυπωσεις .
Μονο που εγω επειδη ειμαι και μερικα χρονια μεγαλυτερος και σοφοτερος απο τον Αρη θα απαιτησω να φερετε εσεις τα φιλετακια .
Σιγα μην σας ταισω κιολας ...........

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.902
Κι αυτός διαβάζω έχει διαρροή φωτός από μπροστά! :O_o:

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.902
Στο λινκ του Κεφάλα, σχεδόν στο τέλος της σελίδας, εκεί που λέει τα υπέρ και τα κατά.

We enjoyed:

• The next plug and play without sacrificing the opportunities settings
  • Video processing
  • Fluidity
  • The horizontal vertical lens shift
  • The integrated speakers and audio processing stage (premiere!)
  • A pair of 3D glasses included
  • Very present 3D effects
We regret :

• The average contrast
  • Light leakage in the front
  • Chromatic aberration
  • The red flash synchronization in 3D

Reaction score
1.564
Το όλο θέμα με το καλιμπράρισμα δεν εξαρτάται και από το χρώμα της οθόνης, το υλικό και την ποιότητα αυτής και φυσικά από το μέγεθος?
Δηλαδή αυτό έχει καλιμπράρισμα παντός καιρού ή απλά χρειάζεται λιγότερο χέριασμα για να φέρει το αποτέλεσμα?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Το όλο θέμα με το καλιμπράρισμα δεν εξαρτάται και από το χρώμα της οθόνης, το υλικό και την ποιότητα αυτής και φυσικά από το μέγεθος?
Δηλαδή αυτό έχει καλιμπράρισμα παντός καιρού ή απλά χρειάζεται λιγότερο χέριασμα για να φέρει το αποτέλεσμα?
Πολύ θεωρητικά: Αν η οθόνη και ο χώρος είναι ουδέτερα χρωματικά, ένα contrast + brightness δε θα έπρεπε να είναι αρκετό;

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio