οι δίσκοι σας πιάνουν χώρο στο σπίτι

Reaction score
6.582
Kαι εμενα οι δισκοι μου πιανουν πολυ χωρο στο σπιτι, αλλα να πω την αληθεια δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
Μακαρι να επιαναν και περισσοτερο.

IMG_20150210_022252.jpg

(πες και εσυ βρε cosmarpan την αποψη σου).

Last edited:

Reaction score
1.173
Οι δίσκοι μου είναι το ένα τρίτο από τους δίσκους σου και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μόνο τους κοιτάω.... όσο είναι και ο μικρός ταλιμπάν που θέλει να τους σερβίρει στο πάτωμα.
Με έχουν σώσει τα φλάκ.....
Πολύ χώρο πιάνουν στο μικρό μου σαλόνι και περιμένω καρτερικά το γκρέμισμα του τοίχους για το πικαπ.
Kαι εμενα οι δισκοι μου πιανουν πολυ χωρο στο σπιτι, αλλα να πω την αληθεια δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
Μακαρι να επιαναν και περισσοτερο.

View attachment 51755

(πες και εσυ βρε cosmarpan την αποψη σου).
να χαίρεσαι τις μουσικές σου........

Reaction score
6.582
Οι δίσκοι μου είναι το ένα τρίτο από τους δίσκους σου και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μόνο τους κοιτάω.... όσο είναι και ο μικρός ταλιμπάν που θέλει να τους σερβίρει στο πάτωμα.
Με έχουν σώσει τα φλάκ.....
Πολύ χώρο πιάνουν στο μικρό μου σαλόνι και περιμένω καρτερικά το γκρέμισμα του τοίχους για το πικαπ.

να χαίρεσαι τις μουσικές σου........

Και εσυ να χαιρεσαι τις μουσικες σου φιλε brego.

H αληθεια ειναι οτι και εγω, πολλα απο τα βινυλια για να μην ταλαιπωρουνται, τα εχω περασει μεσω πικαπ, και cd recorder, σε cd και τα ακουω απο εκει. :)

Reaction score
578
Καλό είναι να τους ταλαιπωρούμε τους δίσκους μας και να τους παίζουμε και να τους χαιρόμαστε. Δεν μας μένουν και πολλά χρόνια (είμαι ήδη 50) στον μάταιο τούτο κόσμο και αντί για μας κάποιος άλλος θα χαρεί την δισκοθήκη μας (αφού θα την έχουν εκποιήσει οι αμουσοι κληρονόμοι μας).

Reaction score
1.173
......αντί για μας κάποιος άλλος θα χαρεί την δισκοθήκη μας (αφού θα την έχουν εκποιήσει οι αμουσοι κληρονόμοι μας).

Μακάρι να την αξιοποιήσει έστω "κάποιος"....... μην πάει στα σκουπίδια από άγνοια και πάρει φωτιά στην χωματερή.....

Αλλά και εγώ είμαι της άποψης να χρησιμοποιήται και να την χαρούμε όσο μπορούμε......

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.504
Το video, χρονολογείται αρκετά. Πλέον, συλλογή έχει πουληθεί. Την αγόρασε ένας Βραζιλιάνος (δεν θυμάμαι περισσότερα στοιχεία, google is your friend κι έτσ'!:)) ο οποίος είναι Ο συλλέκτης με κάτι εκατομύρρια δίσκους στη συλλογή του. Μάλιστα, εργοδοτεί και κόσμο για να τους καταλογογραφήσει - κι εννοείται ότι έχει ακούσει απειροελάχιστους από όλους αυτούς....

Reaction score
6.582
Το video, χρονολογείται αρκετά. Πλέον, συλλογή έχει πουληθεί. Την αγόρασε ένας Βραζιλιάνος (δεν θυμάμαι περισσότερα στοιχεία, google is your friend κι έτσ'!:)) ο οποίος είναι Ο συλλέκτης με κάτι εκατομύρρια δίσκους στη συλλογή του. Μάλιστα, εργοδοτεί και κόσμο για να τους καταλογογραφήσει - κι εννοείται ότι έχει ακούσει απειροελάχιστους από όλους αυτούς....
Eχεις απολυτο δικιο φιλε wizzy.
Ο Βραζιλιανος που την αγορασε ειναι αυτος στο παρακατω βιντεο, αλλα να πω την αληθεια ο Βραζιλιανος μου φαινεται γιαλαντζι μπροστα στον Paul Mawhinney που ειχε αρχικα αυτη την δισκοθηκη, και που την πουλησε για λογους υγειας.
Ο Βραζιλιανος απλως "αγορασε" την δισκοθηκη (για τους δικους του λογους) και τιποτα περισσοτερο πιστευω.
Σαν τον Paul Mawhinney κανεις...

wizzy

Reaction score
22.504
[...]Ο Βραζιλιανος απλως "αγορασε" την δισκοθηκη (για τους δικους του λογους) και τιποτα περισσοτερο πιστευω.
Αυτό ακριβώς. Ο Βραζιλιάνος μου φαίνεται από εκείνους τους τύπους που είναι "ψυχαναγκαστικοί" με "κάτι". Ε, αυτός μαζεύει δίσκους μόνο και μόνο επειδή μπορεί, για κανέναν άλλο λόγο. Μακάρι να έχω άδικο.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Αυτό ακριβώς. Ο Βραζιλιάνος μου φαίνεται από εκείνους τους τύπους που είναι "ψυχαναγκαστικοί" με "κάτι". Ε, αυτός μαζεύει δίσκους μόνο και μόνο επειδή μπορεί, για κανέναν άλλο λόγο. Μακάρι να έχω άδικο.
Σε χαλαγε wizzy? :lolsign:

Reaction score
6.582
Ρε συ ΜΙΧΑ τι πολύ χωρο, τοιχο-τοιχο με τον κωλο περπατάς στο σπιτι ? :D:lol::roflmao::lolsign::rofl: θα μας τρελανεις?
Μιλαμε οτι πιανουν πολυ χωρο cosm.
Eυτυχως που εχω βρει αυτη την καλη κοπελα και μου τους ταξινομει. :headbang:
Ασε μας ρε cosm. :dance2:

wizzy

Reaction score
22.504
Σε χαλαγε wizzy? :lolsign:
Ναι ρε φίλε, χαλιέμαι και πολύ μάλιστα. Να σου πω και γιατί; Επειδή αν ήμουν στη θέση του, 16 ώρες την ημέρα θα άκουγα μουσική κι 8 ώρες θα κοιμόμουν! Αυτό το πράγμα μέχρι να πεθάνω, όμως! Ο Βραζιλιάνος πόσες ώρες ακούει μουσική την ημέρα; Δεν ξέρω, μακάρι ο άνθρωπος να ακούει, αλλά όπως είπα, μου θυμίζει περίπτωση "ψυχαναγκασμού".

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ναι ρε φίλε, χαλιέμαι και πολύ μάλιστα. Να σου πω και γιατί; Επειδή αν ήμουν στη θέση του, 16 ώρες την ημέρα θα άκουγα μουσική κι 8 ώρες θα κοιμόμουν! Αυτό το πράγμα μέχρι να πεθάνω, όμως! Ο Βραζιλιάνος πόσες ώρες ακούει μουσική την ημέρα; Δεν ξέρω, μακάρι ο άνθρωπος να ακούει, αλλά όπως είπα, μου θυμίζει περίπτωση "ψυχαναγκασμού".
Ποςο χρονων ειςαι? Σε κόβω μαλλον μικρότερο κι απο μένα (27) 8-) βράζει το αίμα σου. :rolleyes:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Σήμερα κλείνω τα 35.:beach:
Ωχ! Χρονια πολλα βρε συ, να τα κατοστησεις, οτι επιθυμείς, παντα με υγεία. :drinks:
Κι απο μουσικές σου εύχομαι οτι καλυτερο, δηλαδή οτι δεν ακους τωρα :D

wizzy

Reaction score
22.504
Ωχ! Χρονια πολλα βρε συ, να τα κατοστησεις, οτι επιθυμείς, παντα με υγεία. :drinks:
Κι απο μουσικές σου εύχομαι οτι καλυτερο, δηλαδή οτι δεν ακους τωρα :D
Ευχαριστώ φίλε, για τις ευχές! Μουσική ακούω, πολλά είδη, με την ίδια ευκολία, δεν έχω, πλέον, την περιέργεια να ακούσω κάτι άλλο. :smoke:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ευχαριστώ φίλε, για τις ευχές! Μουσική ακούω, πολλά είδη, με την ίδια ευκολία, δεν έχω, πλέον, την περιέργεια να ακούσω κάτι άλλο. :smoke:
Καλε συ ξέχασα, να σου αφιερώσουμε και κατι μέρα που ειναι απο τους αγαπημενους μου Σουηδούς Ξανθογαλανοματηδες, Η Μουσικη Ταινία Της Ζωής Μας και το "Πρόσεχε το Κενό" :drinks:

S

sk4t4

Guest
Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να εχεις τετοια δισκοθηκη,δεν εχει σημασια το νουμερο,ωστε να εχεις επαφη μαζι της κι οχι απλα να την χαζευεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik