- Reaction score
- 596
να χαίρεσαι τις μουσικές σου........Kαι εμενα οι δισκοι μου πιανουν πολυ χωρο στο σπιτι, αλλα να πω την αληθεια δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
Μακαρι να επιαναν και περισσοτερο.
View attachment 51755
(πες και εσυ βρε cosmarpan την αποψη σου).
Οι δίσκοι μου είναι το ένα τρίτο από τους δίσκους σου και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μόνο τους κοιτάω.... όσο είναι και ο μικρός ταλιμπάν που θέλει να τους σερβίρει στο πάτωμα.
Με έχουν σώσει τα φλάκ.....
Πολύ χώρο πιάνουν στο μικρό μου σαλόνι και περιμένω καρτερικά το γκρέμισμα του τοίχους για το πικαπ.
να χαίρεσαι τις μουσικές σου........
......αντί για μας κάποιος άλλος θα χαρεί την δισκοθήκη μας (αφού θα την έχουν εκποιήσει οι αμουσοι κληρονόμοι μας).
Eχεις απολυτο δικιο φιλε wizzy.Το video, χρονολογείται αρκετά. Πλέον, συλλογή έχει πουληθεί. Την αγόρασε ένας Βραζιλιάνος (δεν θυμάμαι περισσότερα στοιχεία, google is your friend κι έτσ'!) ο οποίος είναι Ο συλλέκτης με κάτι εκατομύρρια δίσκους στη συλλογή του. Μάλιστα, εργοδοτεί και κόσμο για να τους καταλογογραφήσει - κι εννοείται ότι έχει ακούσει απειροελάχιστους από όλους αυτούς....
Ρε συ ΜΙΧΑ τι πολύ χωρο, τοιχο-τοιχο με τον κωλο περπατάς στο σπιτι ?Kαι εμενα οι δισκοι μου πιανουν πολυ χωρο στο σπιτι,
(πες και εσυ βρε cosmarpan την αποψη σου).
Αυτό ακριβώς. Ο Βραζιλιάνος μου φαίνεται από εκείνους τους τύπους που είναι "ψυχαναγκαστικοί" με "κάτι". Ε, αυτός μαζεύει δίσκους μόνο και μόνο επειδή μπορεί, για κανέναν άλλο λόγο. Μακάρι να έχω άδικο.[...]Ο Βραζιλιανος απλως "αγορασε" την δισκοθηκη (για τους δικους του λογους) και τιποτα περισσοτερο πιστευω.
Σε χαλαγε wizzy?Αυτό ακριβώς. Ο Βραζιλιάνος μου φαίνεται από εκείνους τους τύπους που είναι "ψυχαναγκαστικοί" με "κάτι". Ε, αυτός μαζεύει δίσκους μόνο και μόνο επειδή μπορεί, για κανέναν άλλο λόγο. Μακάρι να έχω άδικο.
Μιλαμε οτι πιανουν πολυ χωρο cosm.Ρε συ ΜΙΧΑ τι πολύ χωρο, τοιχο-τοιχο με τον κωλο περπατάς στο σπιτι ?θα μας τρελανεις?
Ναι ρε φίλε, χαλιέμαι και πολύ μάλιστα. Να σου πω και γιατί; Επειδή αν ήμουν στη θέση του, 16 ώρες την ημέρα θα άκουγα μουσική κι 8 ώρες θα κοιμόμουν! Αυτό το πράγμα μέχρι να πεθάνω, όμως! Ο Βραζιλιάνος πόσες ώρες ακούει μουσική την ημέρα; Δεν ξέρω, μακάρι ο άνθρωπος να ακούει, αλλά όπως είπα, μου θυμίζει περίπτωση "ψυχαναγκασμού".Σε χαλαγε wizzy?![]()
Ποςο χρονων ειςαι? Σε κόβω μαλλον μικρότερο κι απο μένα (27)Ναι ρε φίλε, χαλιέμαι και πολύ μάλιστα. Να σου πω και γιατί; Επειδή αν ήμουν στη θέση του, 16 ώρες την ημέρα θα άκουγα μουσική κι 8 ώρες θα κοιμόμουν! Αυτό το πράγμα μέχρι να πεθάνω, όμως! Ο Βραζιλιάνος πόσες ώρες ακούει μουσική την ημέρα; Δεν ξέρω, μακάρι ο άνθρωπος να ακούει, αλλά όπως είπα, μου θυμίζει περίπτωση "ψυχαναγκασμού".
Ωχ! Χρονια πολλα βρε συ, να τα κατοστησεις, οτι επιθυμείς, παντα με υγεία.Σήμερα κλείνω τα 35.![]()
Ευχαριστώ φίλε, για τις ευχές! Μουσική ακούω, πολλά είδη, με την ίδια ευκολία, δεν έχω, πλέον, την περιέργεια να ακούσω κάτι άλλο.Ωχ! Χρονια πολλα βρε συ, να τα κατοστησεις, οτι επιθυμείς, παντα με υγεία.
Κι απο μουσικές σου εύχομαι οτι καλυτερο, δηλαδή οτι δεν ακους τωρα![]()
Καλε συ ξέχασα, να σου αφιερώσουμε και κατι μέρα που ειναι απο τους αγαπημενους μου Σουηδούς Ξανθογαλανοματηδες, Η Μουσικη Ταινία Της Ζωής Μας και το "Πρόσεχε το Κενό"Ευχαριστώ φίλε, για τις ευχές! Μουσική ακούω, πολλά είδη, με την ίδια ευκολία, δεν έχω, πλέον, την περιέργεια να ακούσω κάτι άλλο.![]()