Klipsch Greek club

Reaction score
335
Καλησπεριζω. Τα 160M μου σαν να εχουν στρωσει. Λοιπον, παιζουν πολυ καλα, και οι μεσαιες ανοιξανε. Πολυ καλο ηχειο. Η σκληραδα στις σκληρες υποχωρησε. Με λιγα λογια ενα αξιοπρεπεστατο ηχειο με αρκετη δοση ρεαλισμου και το δραμα για να σε βαλει στο μουσικο γεγονος. Απο περιεργεια εβγαλα τον λαμπατο (pure sound A10) και συνεδεσα τον yamaha A S700. Ο ηχος εγινε πιο μηχανικος, εφυγε η ρευστοτητα. Επισης μου κανει εντυπωση το ποσο αναδεικνυει το ηχειο τον ηχοχρωματικο πλουτο του βινιλιου, ακους πιατινι και σου φευγει το καφασι!
Προφανως τις παει τις λαμπες το ηχειο. Ο λαμπατος μου με 2 χ 10 W τα οδηγει επισης μια χαρα.

Reaction score
494
αγαπημένοι Klipsch/άδες,

δίπλα στις ηχειάρες μου ( klipsch heresy 3 modif-ιασμένα με cross του Θεού )
βρίσκεται πλέον ο almarro a318b με λάμπες 6c33c!!!
Δεν θα πω πολλά ( για review δείτε εδώ ).
Ο ήχος των heresy είναι απλά μαγικός.
Πηγή+λάμπα+klipsch=love

Reaction score
296
Παντα ειχα απορια πώς παιζουν τα heresy. Τα ακουσες καπου πριν τα παρεις;

Reaction score
494
Παντα ειχα απορια πώς παιζουν τα heresy. Τα ακουσες καπου πριν τα παρεις;
όχι! δεν τα είχα ακούσει!
απλά είχα εμπιστευτεί την "κλειστού τύπου" καμπίνα σε συνδιασμό με τις κόρνες, την μεγάλη ευαισθησία και πολλούς άλλους μουσικούς που τα έχουν στα σαλόνια τους. Πίστεψέ με, δικαιώθηκα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Όμορφα μηχανήματα, όμορφος φωτισμός, με γούστο χώρος....σε ζηλεύουμε φίλε. (με την καλή έννοια φυσικά...:drinks:).

Φαντάζομαι δε τι ευχαρίστηση θα προσφέρει και ο ήχος τους!!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Καλησπεριζω. Τα 160M μου σαν να εχουν στρωσει. Λοιπον, παιζουν πολυ καλα, και οι μεσαιες ανοιξανε. Πολυ καλο ηχειο. Η σκληραδα στις σκληρες υποχωρησε. Με λιγα λογια ενα αξιοπρεπεστατο ηχειο με αρκετη δοση ρεαλισμου και το δραμα για να σε βαλει στο μουσικο γεγονος. Απο περιεργεια εβγαλα τον λαμπατο (pure sound A10) και συνεδεσα τον yamaha A S700. Ο ηχος εγινε πιο μηχανικος, εφυγε η ρευστοτητα. Επισης μου κανει εντυπωση το ποσο αναδεικνυει το ηχειο τον ηχοχρωματικο πλουτο του βινιλιου, ακους πιατινι και σου φευγει το καφασι!
Προφανως τις παει τις λαμπες το ηχειο. Ο λαμπατος μου με 2 χ 10 W τα οδηγει επισης μια χαρα.
Η σκληράδα δεν οφείλεται στο ηχείο, αλλά στα μέσα (αρχεία κυρίως αλλά και συνοδά), το δε ηχείο στρώνει μετά τις 100 ώρες.
Αυτός είναι και ο λόγος που απολαμβάνεις το βινύλιο.

Φωνή, πνευστά, ντραμς είναι το στοιχείο τους.
Ηδονή δε προκαλούν οι ακροάσεις από ολιγομελή τζαζ συγκροτήματα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
η αμεσοτητα της κορνας βγαζει στην επιφανεια ο,τι υπαρχει πισω απο αυτη, συνοδα, ηχογραφησεις, κλπ. Αυτο ειναι και το ιδιον αυτων των ηχειων και αυτο ειναι το μειονεκτημα που μπαινει στην αλλη πλευρα της ζυγαριας των πλεονεκτηματων της κορνας. Η λυση ειναι πιο audiophile και ραφινατοι ενισχυτες με εμφαση στον αρμονικο πλουτο, τα klipsch θα τονισουν αυτον το χαρακτηρα. Πολιτισμενος ενισχυτης δεν σημαινει ελλειψη αναλυσης, χρωματισμο κλπ, ειναι μια αποψη που κυκλοφορει και δεν ισχυει. Με τετοιο ματσαρισμα ακομα και τα hd αρχεια θα ακουστουν αρτια.
Aυτο ακριβως εκανε και ο φιλος epavlis με τον Almarro

Reaction score
2
Γειά σας!

Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης των Klipsch rf7 ii! Τα έχω λίγο καιρό, τα έχω παίξει με έναν Nad 375 και με τους Xindak ms3 monoblock. Ο Nad είναι καλός αλλά θέλω κάτι παραπάνω. Οι Xindak νομίζω ότι πέφτουν λίγο αδύναμοι..

Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή ενισχυτή έως 4000€ εκτός και αν πρόκειται για κάτι που αξίζει πολύ, οπότε πάω και λίγο παραπάνω!! Όλες οι γνώμες είναι καλοδεχούμενες!! Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για τους Electra του Tsakiridi!

Ευχαριστώ,
Μάνος

Reaction score
895
Αν είσαι ήδη αποφασισμένος να δώσεις τέτοιου ύψους ποσά για ενισχυτή, δε θέλω να σου το χαλάσω. Πιστεύω πάντως ότι είναι too much. Eίμαι βέβαιος ότι μπορούν να παίξουν εξαιρετικά και με ενισχυτές χαμηλότερης αξίας. Για τους xindak πρέπει να έχεις δίκιο, διότι ναι μεν τα Klipsch είναι γνωστό ότι παίζουν καλά με μικρής ισχύος ενισχυτές, αλλά για να αναδείξουν τον πλούτο τους επιζητούν κάποια ρεύματα. Έχω ακούσει τις Ηλέκτρες, αλλά δυστυχώς όχι με klipsch και ήταν και πολύ «πειραγμένες», οπότε δεν μπορώ να εκφέρω εξειδικευμένη γνώμη.

Σε κάθε περίπτωση, δοκίμασε ενισχυτικά με τα ηχεία σου στο χώρο σου πριν αγοράσεις. Και αν ψάξεις για λαμπάτους (ή πολυλαμπάτους, μια που θέλεις αρκετή ισχύ) να τους τεστάρεις εκτός των άλλων και στο κριτήριο της «ησυχίας», διότι καλές οι κόρνες αλλά τα βγάζουν όλα στη φόρα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Δεν έτυχε να δοκιμάσω τα rf62 II μου με ποιοτικά λαμπάτα μηχανήματα (με απασχολεί το θέμα αρκετά*). Πάντως θέλουν τα watt τους, διότι η μετάβαση από τον 740a της Monitor Audio στο set pro τελικού Χ της advance ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Βελτίωση σε όλους τους τομείς!

* Προτού ασχοληθώ με το θέμα σοβαρά, θα ήθελα να έχω κάποια ολιγοήμερη έστω επαφή με μία πρόταση του είδους.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.458
Ας ξαναπιάσουμε τον almarro (δεν ξεχνώ):

Κατ αρχάς πρέπει να αναφέρεις το ιστορικό, σχετικά με την απόκτηση. Δεν είναι δα και κανένα μηχάνημα που το βλέπεις εδώ και εκεί.. Προσωπικά δεν γνώριζα την φίρμα.
Επίσης δείχνει πολύ ακριβό μηχάνημα... όποια τιμή και να ακούσω, θα την θεωρήσω πιθανή.
Υπάρχει αντιπρόσωπος στο ελλαντα?

Άντε γράψε μας λεπτομέρειες..

Reaction score
1.187
Γειά σας!

Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης των Klipsch rf7 ii! Τα έχω λίγο καιρό, τα έχω παίξει με έναν Nad 375 και με τους Xindak ms3 monoblock. Ο Nad είναι καλός αλλά θέλω κάτι παραπάνω. Οι Xindak νομίζω ότι πέφτουν λίγο αδύναμοι..

Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή ενισχυτή έως 4000€ εκτός και αν πρόκειται για κάτι που αξίζει πολύ, οπότε πάω και λίγο παραπάνω!!
https://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?from=catspan&keyphrase=leben

Reaction score
494
λοιπόν,
ήμουν μεταξύ των leben cs 300 ( χαίρε komhst !!! ) και almarro a318b.
Τελικά, μετα από πολύ σκέψη και συζητήσεις και ενημερώσεις από το klipsch/ forum / usa
"έκατσε" να "κάτσει" ανταλλαγή με αξιόλογο συμφουρίτη με almarro
( τον οποίο ευχαριστώ τα μέγιστα για τις συμβουλές και γνώσεις του ).
Πράγματι, δεν τον βλέπεις τον almarro συχνά, όμως τον είδα στο 6moons,
όχι απλά να τον εκθειάζουν αλλά και να τον δίνουν βραβεία...

Reaction score
1.187
λοιπόν,
ήμουν μεταξύ των leben cs 300 ( χαίρε komhst !!! ) και almarro a318b.
Τελικά, μετα από πολύ σκέψη και συζητήσεις και ενημερώσεις από το klipsch/ forum / usa
"έκατσε" να "κάτσει" ανταλλαγή με αξιόλογο συμφουρίτη με almarro
( τον οποίο ευχαριστώ τα μέγιστα για τις συμβουλές και γνώσεις του ).
Πράγματι, δεν τον βλέπεις τον almarro συχνά, όμως τον είδα στο 6moons,
όχι απλά να τον εκθειάζουν αλλά και να τον δίνουν βραβεία...
Τον almarro δεν τον έχω δει ούτε ακούσει ποτέ αλλά από ότι διαβάζω πρέπει να είναι Top of the tops!!!
Πολύ καλή η επιλογή σου! Και τα Heresy πρέπει να κελαηδάνε μαζί του! :hi:

Reaction score
494
να φανταστείς, ούτε και εγώ τον είχα δεί, ούτε τον είχα ακούσει!!!
μόνο στην αρχή από φώτος, έπειτα από reviews/ forum και έπειτα από επικοινωνία με klipsch-άδες...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo