Klipsch Greek club

Reaction score
1.187
Μπα... Κράτα τους Advance, είναι πολύ καλοί και δυνατοί... Μπορεί να το μετανιώσεις αργότερα αν τους δώσεις.

Reaction score
3
Καλησπερα σας. Επειτα απο πολυ σκεψη ξεκινησα σιγα σιγα να ανανεωσω τον ΗΤ .ετσι και εγω κατεληξα να παω στα ηχεια της klipsch βαζοντας στην ακρη το πρηγουμενο σετ με audio spectrum b&w και canton και μαλλον καταληγω σε καποιο σετ απο την σειρα premiere.Αν καποιος εχει εμπειρια απο κατι τετοιο θα μου ηταν χρησιμη.Προς το παρων εχω μονο το subwoofer R 112SW .

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Καλώς όρισες στο club.
Αν θέλεις παρουσίασε το σύστημά σου (μηχανήματα, χώρος κλπ), ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Καλό θα ήταν να μας γράψεις και τις προτιμήσεις σου για την χρήση του, (προτεραιότητες - μουσική ή ταινίες).

Reaction score
3
Καλως σας βρισκω στo avsite που ετσι και αλλιως παρακολουθουσα ανεκαθεν.
Το συστημα μου τωρα εχει ως εξης.
AV ενισχυτης pionner vsx 415s (καλουστικο κομματι αλλα τωρα δεν κανει θελει αλλαγη)
πικαπ denon DP 300F(παραμενει)
cd player NAD 522(παραμενει)
tv lg 50 lf 652(παραμενει)
blu ray lg(παραμενει)
nova
ηχεια l-r audio spectrum sirene - c klipsch r 25(αντικατεστησε το b&w m1)- sr canton plus s- SW klipsch R112SW(αντικατεστησε το b&w asw 500)
υπαρχει και ενας ολοκληρωμενος arcam a9 2X70w και τελικος arcam a9 2X70w (θελω να παραμεινει για την οδηγηση l-r με τον νεο δεν ξερω ακομη ποιον ενισχυτη AV μαλλον ομως 7,2 με pre l-r ) αυτους τους ειχα για stereo μαζι με τα sirene ομως επειδη ειχαν μαζευτει πολλα τωρα θελω ενα συστημα που να τα κανει και τα δυο δηλ. και ταινιες(60%) και μουσικη(40%) γιατι θελω να ακουω απο ολες τις πηγες μου μουσικη και απο you tube και ιντερνετικη και φυσικα ταινιες 3D blu ray
O χωρος ειναι ενιαιος 40τμ αλλα το συστημα παιζει στα μισα 20τμ
καθε βοηθεια θα την εκτιμουσα

Reaction score
3
οπτικα ο χωρος ενας τυπικος χωρος κατοικιας χωρις καμια προυποθεση για οικιακο κινηματογραφο η τελευταια με τους arcam ειναι οπως το ειχα πριν ξεκινησω τις σκεψεις για αλλαγες

Attachments

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Λοιπόν ο pioneer σωστά αναφέρεις είναι ο πρώτος που πρέπει να φύγει.
Λόγω του ότι το έχω ψάξει αρκετά, οι ποιο προσιτές προτάσεις με έξοδο προ ενίσχυσης, τουλάχιστον για τα δύο κύρια κανάλια, παρέχονται από τις εταιρείες marantz & yamaha.

Συγκεκριμένως μια όμορφη με καλά χαρακτηριστικά και σχετικά προσιτή πρόταση είναι o nr1506 ή καλύτερα ο nr1606 http://www.marantz.co.uk/uk/product...products&subcatid=avreceiver&productid=nr1606 της marantz σε slim μέγεθος. Αν θες σε κανονικό μέγεθος - με περισσότερες όμως ευκολίες -ποιοτικότερη κατασκευή με παρόμοιο κόστος είναι ο sr 5010 http://www.marantz.co.uk/uk/product...products&subcatid=avreceiver&productid=sr5010 της ίδιας εταιρείας.
Σε yamaha μια καλή πρόταση είναι ο rx-v777: http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-v777_g/?mode=model

Από ηχεία αν χρειάζεσαι αλλαγή, εφ όσον βασική πηγή θα είναι οι arcam και σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου, γνώμη μου είναι να επιλέξεις κάτι σε δαπέδου.

Reaction score
3
πολυ καλη επιλογη ειναι ο sr 5010 .Τα κανει ολα οπως βλεπω και η τιμη του ειναι καλη.

ισως να βλεπαμε και καποιον denon? η μηπως σαν μαρκα οι marantz ειναι καλυτεροι?

ισως τον παρακατω?

http://www.denon.gr/gr/product/page...theatre&subid=avreceivers&productid=avrx2200w

αν και βλεπω οτι και παλι ο marantz εχει προενισχυση σε περισσοτερα καναλια για μελλοντικη αναβαθμιση

Last edited:

Reaction score
3
οχι απλως σε περισσοτερα αλλα σε ολα και ετσι δικαιολογειται και η διαφορα στην τιμη

γιατι αν κοιταξω τον denon avr 3200 που προσφερει εξοδους προενισχυσης οπως ο maratz 5010
τοτε ο maratz εχει καλυτερη τιμη

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Προσοχή, o denon δεν έχει προ ενίσχυση, αυτό που βλέπετε είναι έξοδος για δεύτερη ζώνη (βοηθητική).
Στην χαμηλή κατηγορία δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις, εκτός από τις παραπάνω αναφερθέντες.

Reaction score
3
Τελικα φιλε Vaki το εχεις ψαξει πολυ καλα οπως φαινεται και ετσι δεν μπορεσα να βρω τιποτε καλυτερο σε αυτην την κατηγορια τιμης . Ο marantz sr 5010 που μου προτεινες εχει οντως πολυ καλα χαρακτηριστικα πολλες ευκολιες που μου ειναι χρησιμες και ετσι σημερα τον παρηγγειλα.Να εισαι καλα για την βοηθεια σου για να επιλεξω.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Με το καλό η παραλαβή και καλές ακροάσεις....
Σχετικά με τα ηχεία, εδώ είμαστε πάλι.

Reaction score
494
Klipsch-ΑΔΕΣ - παίδες έφτασε το πλήρωμα του χρόνου!!!
διαλύω ( σκέφτομαι γαρ ) το σύστημά μου ( έγινε τελικα πιο σύντομα από όσο νόμιζα )
( ενισχυτής-ηχεία-πικαπ )...!!!
Όσοι με γνωρίζεται καλά, γνωρίζεται και για το που θα πάω...
τα heresy ( τα πειραγμένα θα φύγουν και φύσικά θα έρθουν...!!! )
( το ταξίδι είναι μακρύ κ πολύ-πολύ όμορφο )...
viva klipsch!!!!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Τελικά αποδεικνύεται ότι είμαι παθιασμένος με την klispch και εγώ!
Το διήμερο ασχολούμαι με δοκιμές. (Είπα μιας και έφερα από το εξοχικό τα rx6 της Monitor Audio, βρέθηκε ένα ζευγάρι chario Delphinus, τα rx62 II καθώς και τα RP-160M ας παίξω μεταξύ τους και να καταλήξω στα καλύτερα.)
Ναι κάποιες στιγμές μπορώ να πω ότι έκλινα προς την M.A. αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή η γνωστή ''χροιά'' της klipsch μου έλειπε! Έτσι σαν κύρια επιλογή για το σύστημα, παρέμειναν τα rf62II - Αντίθετα από τις επιλογές (γνώμη) των μελών της υπόλοιπης οικογένειας.

Reaction score
245
Παιδια επειδη σχεδιαζω την αγορα του πολυκαναλου denon 6200w για να οδηγησει τα klipsch μου για το home cinema, σε δευτερο χρονο σκεφτομαι για τελικο δικαναλο για να παρω οσο το δυνατο καλυτερο αποτελεσμα σε δικαναλη ακροαση.
Ο 6200w σαν πολυκαναλος θα εξυπυρετησει αυτο τον σκοπο ετσι??
Μην κανω λαθος αγορα και τρεχουμε μετα!

Reaction score
5
Σκευτομαι και εγω να ανανεωσω κατι παλια που εχω KLIPSCH SF-1 100w .
Περσυ καταφερα και ανανεωσα τον ενισχυτη που ηταν ενας πολυκαναλος sony:gotcha: και πηρα εναν Nad c-725 BEE.
Ολο ακουγα πως θα δω μεγαλη διαφορα απο εναν πολυκαναλο home cinema σε εναν καθαρα στερεοφωνικο ενισχυτη και οντως ισχυει 100%.

Τωρα εχω αποριες οσον αφορα την καινουργια σειρα της klipsch που βγαλανε οπως τα παρακατω.
http://www.audioshow.gr/e-shop/products/speakers/column-speakers/klipsch-rp-250f-detail
http://www.audioshow.gr/e-shop/products/speakers/column-speakers/klipsch-r-28f-ηχεια-κολονεσ-black-ζευγοσ-detail
Οι αποριες ειναι αν εχουν αρκετη βελτιωση σε σχεση με παλαιοτερη σειρα που θα μπορουσα να βρω σε καλυτερη τιμη ισως οπως τα RF 82.
Καποια αλλη προταση ισως ;
Κοστος ταβανι τα 900 ευρω.

:hi:

Last edited:

Reaction score
245
Σκευτομαι και εγω να ανανεωσω κατι παλια που εχω KLIPSCH SF-1 100w .
Περσυ καταφερα και ανανεωσα τον ενισχυτη που ηταν ενας πολυκαναλος sony:gotcha: και πηρα εναν Nad c-725 BEE.
Ολο ακουγα πως θα δω μεγαλη διαφορα απο εναν πολυκαναλο home cinema σε εναν καθαρα στερεοφωνικο ενισχυτη και οντως ισχυει 100%.

Τωρα εχω αποριες οσον αφορα την καινουργια σειρα της klipsch που βγαλανε οπως τα παρακατω.
http://www.audioshow.gr/e-shop/products/speakers/column-speakers/klipsch-rp-250f-detail
http://www.audioshow.gr/e-shop/products/speakers/column-speakers/klipsch-r-28f-ηχεια-κολονεσ-black-ζευγοσ-detail
Οι αποριες ειναι αν εχουν αρκετη βελτιωση σε σχεση με παλαιοτερη σειρα που θα μπορουσα να βρω σε καλυτερη τιμη ισως οπως τα RF 82.
Καποια αλλη προταση ισως ;
Κοστος ταβανι τα 900 ευρω.

:hi:
Πηγαινε στο audioshow που παραθετεις τα link, βρες το Σπυρο, αν προκειται για πληρωμη τοις μετρητοις θα σε βοηθησει αρκετα! Κοιτα τα 260F.
[DOUBLEPOST=1449732524][/DOUBLEPOST]
Παιδια επειδη σχεδιαζω την αγορα του πολυκαναλου denon 6200w για να οδηγησει τα klipsch μου για το home cinema, σε δευτερο χρονο σκεφτομαι για τελικο δικαναλο για να παρω οσο το δυνατο καλυτερο αποτελεσμα σε δικαναλη ακροαση.
Ο 6200w σαν πολυκαναλος θα εξυπυρετησει αυτο τον σκοπο ετσι??
Μην κανω λαθος αγορα και τρεχουμε μετα!
Καλυτερο αποτελεσμα σε δικαναλη ακροαση θα εχω με ενα τελικο δικαναλο και η επεξεργασια στον Denon 6200w ή με καποιο ολοκληρωμενο δικαναλο με passthrouth που θα χρησιμοποιω μονο τα τελικα του σταδια στο home cinema??

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Καλημέρα σε όλους!

Ανδρέα:

Ευτυχώς ο denon σου έχει έξοδο προενίσχυσης, οπότε όλα καλά.
Το θέμα έχει να κάνει με την επιλογή του ενισχυτή. Οπωσδήποτε βέβαια ένας δικάναλος έχει καλύτερη απόδοση από έναν av.
Γνώμη μου είναι να ρίξεις μια ματιά σε λαμπάτους τύπου Τσακιρίδης αρχικά. Στην έκθεση την προηγούμενη εβδομάδα, εντυπωσιάστηκα από την απόδοση, από την ποιότητα αλλά και από τις προσιτές τιμές των προϊόντων τους!
Αν δεν σε καλύπτει ο ήχος της λάμπας, κοίταξε κάτι με αρκετά βατ, διότι τα woοfer της klipsch για να κουνηθούν, θέλουν αρκετό ρεύμα.

Tasouli:

Ψάξε και σε κάτι μεταχειρισμένο, πχ τύπου rf ΙΙ. Οι διαφορές από τις νέες σειρές είναι αμελητέες ως προς την απόδοση.

Chrisaudio:

Καλώς όρισες στο klub των ''διαφορετικών'' (στον ήχο αναφέρομαι , για να μην παρεξηγηθούμε)!:D

Και Καλές ακροάσεις....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster