ηχεια+σαμπ για μικρό δωματιο

K

kimon

Guest
Κάνε τον κόπο να συγκρίνεις τις τιμές στην αγορά μας σε σχέση με της Αγγλίας.Π.χ. οι 110 λίρες διαφοράς του Ζένσορ 3 από το 3020 γίνονται μόλις 36 ευρώ (!) στην Ελλάδα.Με την τρέχουσα ισοτιμία θα έπρεπε να ήταν 150 ευρώ.Κουφό έ;Προσωπικά ,έστω και με λίγο στρίμωγμα,θα πήγαινα για το Ζένσορ.

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.349
Κάνε τον κόπο να συγκρίνεις τις τιμές στην αγορά μας σε σχέση με της Αγγλίας.Π.χ. οι 110 λίρες διαφοράς του Ζένσορ 3 από το 3020 γίνονται μόλις 36 ευρώ (!) στην Ελλάδα.Με την τρέχουσα ισοτιμία θα έπρεπε να ήταν 150 ευρώ.Κουφό έ;Προσωπικά ,έστω και με λίγο στρίμωγμα,θα πήγαινα για το Ζένσορ.
μιλώντας με γνωστο εξειδικευμένο κατάστημα,μου προτεινε να παω 50 ευρα πιο πανω.Δεν είναι ότι δεν εχω τα 50 ευρα,ευτυχως τα εχω,το 300 είναι ένα ψυχολογικο όριο που έβαλα μόνος μου.Τι θεμα είναι ότι όπως ειπα ο χωρος είναι ιδαίτερα μικρός και τα ηχειάκια μαλλον θα τοποθετηθουν πανω στο τραπέζι μου και όχι στο ραφι.Θελω να είναι μικρα συνεπώς.Αυτα που εγραψα είναι 26 εκ.υψος και το pSB φτανει τα 30 εκατοστα και είναι στο οριο θαλεγα.Ηδη ως προς το μέγεθος προτιμω τα πιο μικρα,αλλα θελω να ακούσω και το αλφα 1 για το οποιο εχω διαβάσει διθυράμβους.Το Zensor 3 διαβαζω ότι είναι εξαιρετικό ηχειο ,αλλα είναι 35 εκ υψος.Επισης διαβασα ότι παιζει καλα και σε σαφως μεγαλύτερους χωρους.

Reaction score
656
Με πηγή το pc, αν υπάρχουν mp3 όπου κάποια είναι στα 128 κι ίσως όχι πολύ καλής ποιότητας, δεν θα ήθελα tweeter μεταλλικού θόλου.

Υπάρχουν και τα Zensor 1 που υπάρχουν και σε δοκιμή στον ήχο τώρα!

Reaction score
8.349
όπως ειπα πιο πανω εχω καταληξει σε ένα απ τα τα 3 μοντελα,που εβαλα βιντεακια που εχουν την ιδια τιμη.Όμως,υπαρχει ένα μπερδεμα με τα μοντελα της MONITOR AUDIO.To μοντελο στο βινετακι ,ενώ to βιντεακι λεει BR1ειναι το MR1,το κατω, το οποιο ειναι αρκετα φθηνοτερο 210-220 ευρα.Το μοντελο που πωλειται ως BR1 είναι άλλο,το πανω, και βλέπω ότι η Μόνιτορ δεν το εχει στην επισημη ιστοσελιδα της.Μοιαζει στην εμφάνιση με το Σιλβερ1 το οποιο όμως είναι παρα πολύ πιο ακριβο.

Reaction score
8.349
to εχουν το ηχειακι αλλα σε άλλη σελιδα από κει που κοίταza!!εχουν μια σελιδα BOOKSHELF SPEAKERS και δεν το εχει!

Last edited:

Reaction score
313
Για να σε...μπερδέψω λίγο ακόμα,
ρίξε ένα βλέφαρο και στα Definitive Technology StudioMonitor 45

http://www.directed.gr/product_det.asp?prid=1093
http://www.definitivetech.com/products/studiomonitor-45
http://www.stereophile.com/content/...diomonitor-45-loudspeaker#gbIt3awvDxOgalLT.97
"...Compared to my PSB Alpha B1s ($299/pair), the SM 45s offered a similarly well-balanced overall sound, but with more precise imaging, a wider soundstage, and cleaner, deeper bass. Most important to me was the DefTech's ability to reproduce louder, more complex passages of music with no hint of strain or compression. When I turned up the volume during "Road Dog," the PSBs tended to sound slightly stressed out and overmatched—they wheezed a bit. (Not really.)..."

Reaction score
8.349
Για να σε...μπερδέψω λίγο ακόμα,
ρίξε ένα βλέφαρο και στα Definitive Technology StudioMonitor 45

http://www.directed.gr/product_det.asp?prid=1093
http://www.definitivetech.com/products/studiomonitor-45
http://www.stereophile.com/content/...diomonitor-45-loudspeaker#gbIt3awvDxOgalLT.97
"...Compared to my PSB Alpha B1s ($299/pair), the SM 45s offered a similarly well-balanced overall sound, but with more precise imaging, a wider soundstage, and cleaner, deeper bass. Most important to me was the DefTech's ability to reproduce louder, more complex passages of music with no hint of strain or compression. When I turned up the volume during "Road Dog," the PSBs tended to sound slightly stressed out and overmatched—they wheezed a bit. (Not really.)..."

καλημέρα,χρόνια πολλα Σταυρο.Πολύ ομορφο ηχείο και εξαιρετικό ,αλλα με χαμηλότερη τιμη στην εληνικη αγορα στο Σκρουτζ 399 ειναι100 ευρα πανω από το PSBalfa1,οποτε δεν νομιζω ότι οικονομικα το ανταγωνίζεται.Ως προς το μεγαθος και τον ηχο του ηχείου είναι πραπλήσια πα ότι καταλαβαίνω και μαλλον λιγο καλύτερο αυτό εδώ.
[DOUBLEPOST=1451557173][/DOUBLEPOST]ένα ηχειο που μου αρέσει και δεν υτο ειχα στα υποψιν είναι της Boston acoustics,βγαζει 2 μοντέλα ένα στα 300ευρα μοντελο α26 και ένα στα 250 ευρα μοντελο α25.Το οικονομικότερο α25 ειναι στο μέγεθος που θελω 27 εκ.υψος,

πολύ ομορφο ηχειάκι και απ ότι φαίνεται παιζει και καλά.

Reaction score
8.349
Usher S-520
καλη πρόταση,δεν τα ξερω καθόλου,,πανω από τα 300ευρα,360ευρα η χαμηλότερη τιμη στοΣκρουτζ,αλλα τα ακουσα σε μερικα βιντεακια και ομολογω ότι εντυπωσιαστηκα!!!!!!!
σε μέγεθος είναι στο οριο που εχω 30 εκ. ,μου φαινεται θα με κανετε να ανεβω λιγο σε κόστος!

Reaction score
221
καλη πρόταση,δεν τα ξερω καθόλου,,πανω από τα 300ευρα,360ευρα η χαμηλότερη τιμη στοΣκρουτζ,αλλα τα ακουσα σε μερικα βιντεακια και ομολογω ότι εντυπωσιαστηκα!!!!!!!
σε μέγεθος είναι στο οριο που εχω 30 εκ. ,μου φαινεται θα με κανετε να ανεβω λιγο σε κόστος!
300 ευρω ειχαν φετος πηγα και τα ακουσα,πολυ καλες μοναδες και πιο ευαισθητα απ οσο δηλωνουν,καθαρος και μαλακος ηχος...

Reaction score
8.349
Για ψάξε μην βρεις αυτό....
Τα ρέστα ενισχυτικά...
http://www.amazon.com/Pioneer-SP-BS22-LR-Designed-Bookshelf-Loudspeakers/dp/B008NCD2LG
εκπληκτικο ηχειο για την τιμη του,αλλα εγω χτυπάω πιο ψηλα.Παντως δεν το ηξερα,ευχαριστω για την πληροφορία.Δεν νομίζω ότι παιζουν σαν τα 300αρια.
[DOUBLEPOST=1451573506][/DOUBLEPOST]
300 ευρω ειχαν φετος πηγα και τα ακουσα,πολυ καλες μοναδες και πιο ευαισθητα απ οσο δηλωνουν,καθαρος και μαλακος ηχος...
φίλε μου αν τα βρω 300ευρα νομίζω εσυ και το βιντεακι αυτό μου τα πουλήσατε!
εκπληκτικος ηχος!!!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.432
Μπορείς και βγάζεις συμπέρασμα απο βιντεάκι YouTube για ήχο ηχειων;

Γίνεται αυτο ρε παιδιά;

Reaction score
8.349

Γίνεται αυτο ρε παιδιά;
θα τ ακουσω και στο μαγαζι.Από το γιουτιουμπ ακους πως ακούγεται ο ηχος από τα ακουστικα σου,αλλα επειδή όλα ακουγονται από τα ακουστικα σου,μπορεις να συγκρινεις μεταξυ τους,φυσικα δεν ακους τον κανονικο ηχο.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.432
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τίποτα.

Βιντεάκια γραμμένα με διαφορετικές κάμερες/μικρόφωνα , σε διαφορετικές αποστάσεις, διαφορετικές στάθμες αναπαραγωγής, χώρος,ενισχυτικά. Και ολα αυτα μέσω των ακουστικών σου. Χειρότερα δεν γίνεται. Ουσιαστικά ακούς τα ακουστικά.

Ποιο επισφαλής σύγκριση δεν πρέπει να υπαρχει.

Και για αυτα που σου πρότεινε ο vet έχουν μιλήσει πολλοί και σοβαροί άνθρωποι με πολυ θετικά λόγια.

Reaction score
8.349
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τίποτα.

Βιντεάκια γραμμένα με διαφορετικές κάμερες/μικρόφωνα , σε διαφορετικές αποστάσεις, διαφορετικές στάθμες αναπαραγωγής, χώρος,ενισχυτικά. Και ολα αυτα μέσω των ακουστικών σου. Χειρότερα δεν γίνεται. Ουσιαστικά ακούς τα ακουστικά.

Ποιο επισφαλής σύγκριση δεν πρέπει να υπαρχει.

Και για αυτα που σου πρότεινε ο vet έχουν μιλήσει πολλοί και σοβαροί άνθρωποι με πολυ θετικά λόγια.
θεωρητικώς εχεις δίκιο.Αλλα πρακτικώς εχεις αδικο.Εχω κανει τη δοκιμη να ακουσω κατ αυτόν τον τροπο και μετα ζωντανα και 90% ηταν σωστες οι εκτιμησεις μου.Και εν πασει περιπτωσει ,επειδη ειμαστε σε φορουμ,δεν ειναι κατι που ισχυρίζομαι ότι πρεπει να το κανουν αλλοι,εμενα με βοηθάει ,μεχρι εκει.

Last edited:

Reaction score
221
θεωρητικώς εχεις δίκιο.Αλλα πρακτικώς εχεις αδικο.Εχω κανει τη δοκιμη να ακουσω κατ αυτόν τον τροπο και μετα ζωντανα και 90% ηταν σωστες οι εκτιμησεις μου.Και εν πασει περιπτωσει ,επειδη ειμαστε σε φορουμ,δεν ειναι κατι που ισχυρίζομαι ότι πρεπει να το κανουν αλλοι,εμενα με βοηθάει ,μεχρι εκει.
για να πας να τα ακουσεις δεν εγραψα περισσοτερα,παιζει ντεμο οπως εκανα και εγω και φυσικα θα συμφωνησω οτι απο γιουτουμπ δεν γινεται ποτε αγορα...

Reaction score
1.391

Γίνεται αυτο ρε παιδιά;
καποιοι εχουν απλο κινητο , άλλοι καλή κάμερα , και αλλοι μικρόφωνο ποιο ακριβο απο το σύστημα..
[DOUBLEPOST=1451606168][/DOUBLEPOST]αυτο το elac να παρεις ....τα το ακουσουν τα αλλα ηκεια και tadρεπονται...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss