Klipsch Greek club

Reaction score
6.599
Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης, ακομη και με τα παθητικα φιλτρα, η επιλογη διενισχυσης ειναι καλυτερη, απο την απλη , μιλαμε για τα ιδια ηχεια, ενα-δυο ζευγη μπορνες, εσυ το χροντρινες:), σαφως ειναι αυτο που δειχνεις το σωστο, υπο αυτο το πρισμα οπως καταλαβενεις ομως ειναι λαθος καθε φιλτρο μετα τελικου;).
Τωρα για το θεμα οικονομιας επετρεψε μου να αμφιβαλλω σε τι σημειο μπορει να φτασουν, γραμμη παραγωγης ειναι.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Μπορείτε να αναφέρετε τον λόγο?
Θεωρείτε ότι δεν ταιριάζουν τα ενισχυτικά με τα ηχεία, ή δεν σας αρέσει ο ήχος της klipsch γενικά.

Last edited:

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Σύστημα προς αποφυγή ....
Μπορείτε να αναφέρετε τον λόγο?
Θεωρείτε ότι δεν ταιριάζουν τα ενισχυτικά με τα ηχεία, ή δεν σας αρέσει ο ήχος της klipsch γενικά.
Δεν έχω άποψη για τον συνδυασμό αλλά απο το βίντεο που είδα το στήσιμο-χώρος ειναι γτπ.
Το 2ο ηχείο που βρίσκεται;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Καλημέρα,

Οκ αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο σύστημα.
Πάντως σε ακρόαση με ακουστικά, δεν ακούγεται και άσχημα το συγκεκριμένο video!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Δεν είναι έτσι,
Υπάρχουν περιπτώσεις που πραγματικά δεν χρειάζονται 2 ηχεία....
Για δείτε εδώ:

http://www.protothema.gr/technology...90-hronia-tis-me-iheia-ton-35000-euro-to-ena/

Αμέσως να με κατηγορήσετε... :D

Αστειεύομαι φυσικά.. Πάντως αν κοιτάξετε καλύτερα στο video, το δεύτερο το έχει αριστερά μπροστά από το τζάκι. Τελικά βοηθά στον ήχο..... το τζάκι, δεν εξηγείται αλλιώς, διότι και κάπου αλλού το πρόσεξα...:D

Last edited:

Reaction score
5
Μπορουμε να βελτιωσουμε στο ηδη υπαρχον συστημα πχ τα φωνητικα προσθετοντας μεγαλες κορνες(απο μεγαλυτερα klipsch) εξω απο τα ηχεια ενοω...
Γινεται κατι τετοιο αραγε με crossover κτλ. ;;
Ισως ειναι χαζομαρα αυτο που ρωταω φυσικα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Αυτό που γίνεται σίγουρα είναι η βελτίωση των κροσόβερ, της εσωτερικής καλωδίωσης καθώς και η ενίσχυση με ειδικά μονωτικά της κόρνας.
Υπάρχει με τον τρόπο αυτό πραγματικά βελτίωση και αξίζει να ασχοληθεί ο κάθε κάτοχος προϊόντων klipsch .

Κάτι άλλο τώρα, ερωτώ αν υπάρχει ανταγωνιστής στην αγορά ώστε να προσφέρει τα θετικά της τεχνοτροπίας της klipsch και να είναι βελτιωμένος σε αυτά τα θέματα που κατά καιρούς της έχουν προσάψει κατηγορίες ?

Από προσωπική εμπειρία θεωρώ ότι κοντά στον ήχο της, αλλά με ανεβασμένο όμως κόστος κτήσης είναι η zingali. http://www.zingaliacoustics.com/, δεν γνωρίζω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ μελλοντικά για την αντικατάσταση τους.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Κάτι άλλο τώρα, ερωτώ αν υπάρχει ανταγωνιστής στην αγορά ώστε να προσφέρει τα θετικά της τεχνοτροπίας της klipsch και να είναι βελτιωμένος σε αυτά τα θέματα που κατά καιρούς της έχουν προσάψει κατηγορίες ?
Σε αντιστοιχες κατηγοριες τιμης, με την κορνα εχει ασχοληθει ενας απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες μεγαφωνων παγκοσμιως, μια σοβαρη εταιρεια που στη χωρα μας δεν εχει τυχει της αναγνωρισης που της αρμοζει. Ριξε μια ματια στην παρακατω σειρα.

http://www.davis-acoustics.com/power-range/?lang=en

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.052
Zingali, JBL, Focal, Davis Acoustics φέρνουνε αρκετά στον "χαρακτήρα" των Klipsch αρκετά μοντέλα.
Αλλά τόσο ευκολοδήγητα δεν είναι :p

Reaction score
67
παντως τα klipsch θα μου επιτρεψετε να πω οτι δεν ειναι ευκολοδηγητα ηχεια δωστε τους ρευμα κ ποιοτητα κ τοτε μεταμορφωνονται! αν και δεν θα ελεγα οτι ειμαι τρελος φαν της μαρκας καποια στιγμη υπηρξα κατοχος rf 35 k r82 και με προ τελικο (atoll pr100 am 100 ) τα ηχεια επαιζαν πραγματικα εντυπωσιακα χωρις σκληραδες κορναρισματα κ αλλα τετοια που γραφονται συχνα (συνηθως απο ανθρωπους που τα οδηγουν με φθηνους av κ ολοκληρωμενους κατω του 1000κου ) προσωπικα πιστευω οτι πολυ ποιοτικοι ενισχυτες κ ΚΑΛΑ καλωδια ειναι τα μονα πραγματα που χρειαζονται
καλη συνεχεια κ καλες γιορτες σε ολους

S

sk4t4

Guest
H διπλοκαλωδίωση γενικώς είναι πεταμένα λεφτά. Το μόνο που κάνει είναι να διπλάσιάζει την συνολική διατομή των αγωγών. Με δυσανάλογο όμως κόστος για να χαίρονται και αυτοί που τα πουλάνε. Αντί για διπλοκαλωδίωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις αγωγούς μεγαλύτερης διατομής. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Εξάλλου αν έχεις προσέξει πολλά από τα σημερινά ηχεία πλέον (και όχι μόνο τα φθηνά) έχουν απλές μπόρνες που δεν δέχονται διπλοκαλωδίωση.
Ισα-ισα,η διπλωκαλωδιωση δινει καλυτερο ηχο.Αυτο γινοταν παντα σε οποιοδηποτε ηχειο ειχα,ανεξαρτητως μεγεθους και τιμης,και εχουν περασει μπολικα απο τα χερια μου.Καλυτερος διαχωρισμος των οργανων,καλυτερη τονικοτητα,αναδειξη λεπτομερειων,καθαροτητα,καλυτερο χαμηλο,ειναι οι τομεις που βελτιωνονταν παντα.Οσο για το οτι πανακριβα ηχεια δεχονται μονοκαλωδιωση,αυτα ειναι μια μικρη μειοψηφια.Τα περισσοτερα δεχονται διπλοκαλωδιωση,και μερικα τριπλοκαλωδιωση.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Οι απόψεις διευρύνονται.

Σχετικά με το ρεύμα, συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα ηχεία αυτά πραγματικά μεταμορφώνονται! Όταν τους δώσεις αρκετό ρεύμα καθώς και ποιοτικά αρχεία και συνοδά, πραγματικά κελαηδάνε και χρειάζεται να βάλει το χέρι κανείς πολύ βαθιά για να πάρει ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Στην αντίθετη περίπτωση, δεν χαρίζονται και γίνονται κουραστικά και γενικά παρουσιάζουν όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί.

Ως προς την καλωδίωση, τι να πω, μάλλον θα κάνω τον κόπο να την δοκιμάσω! Εξ άλλου δεν είναι και μεγάλο το κόστος απόκτησης. Αν δεν μου κάτσει, ξαναγυρίζω το σύστημα ως έχει.

Έχω μάθει πια τις ιδιομορφίες του συστήματός μου και έτσι έχω καταφέρει επί τέλους να πω ότι έχω αυτό που Θέλω!

Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους μας!!!

Reaction score
454
Πάντως παιδιά εγώ τα rf7 πειραγμένα απο τον argi, όταν τα έβαλα σε διπλοκαλωδίωση άκουσα χαμηλά που δέν τα είχα ξανακούσει και φυσικά έτσι τα έχω και πάντα έτσι θα παίζουν.
Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Καλημέρα.
Ακριβώς ίδια περίπτωση με τα rf 62 II μου!

Θα προσπαθήσω και εγώ λοιπόν για διπλοκαλωδίωση!
Το θέμα είναι να προβώ σε αγορά τω 8pr(εφ όσον είμαι ευχαριστημένος από το 4άρι) ή να κοιτάξω επ ευκαιρία και κάποια άλλη πρόταση....έτσι για την εμπειρία!

Εσείς τα rf7 με τι καλωδίωση τα έχετε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster