Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Για αυτό του ...AγαΠήσαμε το thread.We love miles, πως αλλιως να σας το πουμε;![]()
Split ρε συντονισταραίοι!
Για αυτό του ...AγαΠήσαμε το thread.We love miles, πως αλλιως να σας το πουμε;![]()
Δηλαδή εάν βάζει καθημερινά έναν κ@λο στο "καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα" ή βάζει ¨"στο εδώ γελάμε" copy/paste ένα ανεκδοτάκι, θα μπορεί να βάζει και αγγελίες?Δεν συμμετείχαν σε κανένα άλλο θέμα και δεν έγραψαν ούτε ένα μήνυμα.
Κάποιοι βέβαια έγραψαν κάτι σκόρπια μηνυματάκια εδώ κι εκεί, αλλά είναι πολύ λίγα και φυσικά δεν έχουν δικαίωμα καταχώρησης αγγελίας ακόμη.
Ε τώρα παίρνουμε τα άκρα;Δηλαδή εάν βάζει καθημερινά έναν κ@λο στο "καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα" ή βάζει ¨"στο εδώ γελάμε" copy/paste ένα ανεκδοτάκι, θα μπορεί να βάζει και αγγελίες?![]()
Μιχάλη εγώ μπορώ τώρα να βάλω αγγελία, έτσι;Δηλαδή εάν βάζει καθημερινά έναν κ@λο στο "καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα" ή βάζει ¨"στο εδώ γελάμε" copy/paste ένα ανεκδοτάκι, θα μπορεί να βάζει και αγγελίες?![]()
και με τι να ασχοληθουμε δηλαδη? ποιο καλωδιο την εχει μακρυτερη απο την στιγμη που καιγεται ο κωλος μας?Costas Kogias, Buthia, costas Ear κτλπ οπως βλέπεται δεν γράφουν ποιά (Τυχαίο) με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνεται φτωχότερο .!!
Κατά τα άλλα σας πείραξαν οι αγγελίες.
Και εγώ ξυνίζω όταν βλέπω οτι κάποιο ασχολούνται μόνο με τα θέματα της πολιτικής σε φόρουμ ηχου ,αλλά ετσι είναι αυτά.
Καλό σας βράδυ.![]()
Αμα καίγεται ο κώλος σου φίλε μου να φροντίσεις να τον σβήσεις.και με τι να ασχοληθουμε δηλαδη? ποιο καλωδιο την εχει μακρυτερη απο την στιγμη που καιγεται ο κωλος μας?![]()