Ακόμα μια διαμαρτυρία

Reaction score
2.248
Δεν συμμετείχαν σε κανένα άλλο θέμα και δεν έγραψαν ούτε ένα μήνυμα.
Κάποιοι βέβαια έγραψαν κάτι σκόρπια μηνυματάκια εδώ κι εκεί, αλλά είναι πολύ λίγα και φυσικά δεν έχουν δικαίωμα καταχώρησης αγγελίας ακόμη.
Δηλαδή εάν βάζει καθημερινά έναν κ@λο στο "καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα" ή βάζει ¨"στο εδώ γελάμε" copy/paste ένα ανεκδοτάκι, θα μπορεί να βάζει και αγγελίες? 8-)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Δηλαδή εάν βάζει καθημερινά έναν κ@λο στο "καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα" ή βάζει ¨"στο εδώ γελάμε" copy/paste ένα ανεκδοτάκι, θα μπορεί να βάζει και αγγελίες? 8-)
Ε τώρα παίρνουμε τα άκρα;
Όχι, αν τα μηνύματα είναι απλά "κουτσουλιές" για να "γράφει το κοντέρ" δεν θα βάλει αγγελία.
Φαίνονται αυτού του είδους τα μηνύματα και αν κάποιος αρχίσει να κουτσουλάει σε διάφορα θέματα απλώς για να γράψει κάτι, δεν θα έχει την τύχη να του επιτραπεί η καταχώρηση.

Βρε παιδιά υπάρχει ένας κανονισμός και πρέπει να τηρηθεί για όλους.
Όλα τα άλλα είναι περιττά.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.447
Μιχάλη εγώ μπορώ τώρα να βάλω αγγελία, έτσι; :D

Reaction score
372
Αγαπητέ Μιχάλη,

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σχετικά με το σύστημα μου και συμφωνώ ότι δε θα έπρεπε να γίνεται μια τέτοια συζήτηση σε αυτό το θέμα.
Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που στήριξαν την άποψη μου.

Μπορεί όπως λες ο αριθμός των αγγελιών μου να ήταν μεγάλος και ίσως να καταχράστηκα λίγο το φόρουμ αλλά οι αγγελίες είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε την τρέλα μας. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε αυτό το hobby μία τρέλα είναι, που κάποιοι από εμάς την έχουμε περισσότερο από άλλους. Βλέπεις οι πολλές αλλαγές μηχανημάτων είναι για κάποιους μία ευχαρίστηση αλλά και ένας τρόπος να αποκτήσουν πολλές εμπειρίες.

Σχετικά με τα μηνύματα που όπως είπες δέχτηκες και αναφέρουν ότι κάποιοι κάνουν εμπόριο, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι είναι τουλάχιστον αστεία τόσο για το πρόσωπο μου όσο και για τον ΟΡΤΙΜΙSΤ (Ζακ) που προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά. Δε θέλω να αφήσω κάποια υπόνοια για το φίλο ektkou, απλά δεν τον γνωρίζω.

Τέλος διευκρινίζω ότι προσωπικά ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι επειδή ήμουν άψογος στις συναλλαγές μου, αυτό θα έπρεπε να είναι κριτήριο για να έχω κάποια διαφορετική μεταχείριση. Απλά δε δέχομαι την τιμωρία του αποκλεισμού αλλά και τη χάρη να μου επιτρέψετε να ξαναβάλω αγγελίες αν είμαι καλό παιδί και συμμορφωθώ.

Κάτι τέτοιο είναι έξω από τη δική μου λογική. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά επιτρέψτε μου νε επιμείνω στην άποψη μου.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.765
Ειναι συχνό σε διαφωνίες μεταξύ νοημόνων να έχουν κάποιο δίκιο και οι δυο πλευρές. Τα επιχειρήματα που παρατέθηκαν και απο τους διαχειριστές αλλα και απο τον MILES, έχουν βάση και πείθουν. Πείθουν για την τήρηση του κανονισμού λόγω υπερβολικού αριθμού αγγελιών απο τη μια πλευρά, και για το κυνήγι της "τρέλας" μας μέσω των αγγελιών απο την αλλη (και όχι το κυνήγι του κέρδους).

Εγω, δεν βλέπω όσα βλέπουν οι διαχειριστές, και δυστυχώς δεν ακούω και τα συστήματά του MILES. :cry:

Αυτο που για μένα εχει σημασία ειναι πως καποια σημαντικά μέλη που είχαν απομακρυνθεί απο την "ενεργό δράση" (ο καθενας για τους δικούς του λόγους) έχουν τις τελευταίες εβδομάδες επανεμφανιστεί με σποραδικά ποστς. Και αυτο μονο καλό μπορεί να ειναι για τα υπόλοιπα μέλη σαν κι εμένα.

Και πάλι λεω πως δεν γνωρίζω τους λόγους που οδήγησαν τον καθένα σε απομάκρυνση, ούτε το πως το βλέπουν οι διαχειριστές, αλλα νομίζω πως ειναι μια ευκαιρία να επανακάμψουν. Και ο ενας θα φέρει τον αλλο. Αν υπαρχει διάθεση, ας κάνουν όλοι ενα βήμα πίσω.

Reaction score
6.612
Το θεμα ειναι οτι δεν εχεις την ιδια αντιμετωπιση με αλλους αγγελιομαχους*?
Γιατι ,το να μοιραζεσε αποψεις και να βοηθας νεοτερα και απειρα μελη με τις γνωσεις σου που λογω πληρωθας μηχανηματων φανταζομαι θα ειναι αντιστοιχες που ειναι το παραλογο?
Με συγχωρειτε αλλα εγω εκτιμω οσους προσπαθουν εστω και με λιγες γνωσεις χωρις να εχουν μηχανηματα αξιωσεων να βοηθησουν αλλα μελη και ακομη περισσοτερο αλλους με γνωσεις και μηχανηματα που θα υποδειξουν ακομη και το ποιο απλο συνδεσμολογια σε ενα ζευγος ηχειων , ολα ταλλα ειναι λογια ναγαπιομαστε.
*μην το δεις ειρωνικα δεν εβρισκα αλλη λεξη :).

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ενα φορουμ σαφως και εχει κανονες. Και καποιους ανθρωπους να το "τρεχουν" αφιλοκερδως. Αν καποιος δεν εχει βρεθει σε αυτη τη θεση, ειναι πραγματικα δυσκολο να καταλαβει τι σημαινει διαχειριση φορουμ ( δλδ πολλωωωωωων ανθρωπων, ετεροκλητων).

Απο την αλλη, ενα φορουμ ειναι τα μελη του. Μονη της μια διαχειριστικη ομαδα, δεν αποτελει φορουμ.
Καλο ειναι λοιπον καποιες φορες να "αφουγκραζεται" και μια μεριδα μελων (και μαλιστα αρκουντως ενεργων) λαμβανοντας υποψιν καποια "αιτηματα" ωστε να μπορει να διατηρει μια ευελιξια στους κανονες.

Αυτα δεν αποτελουν υποδειξη. Ειναι η δικια μου εμπειρια απο μοτοσυκλετιστιμο φορουμ στο οποιο ημανε και "πρασινος" και "κοκκινος", και μεσα και οξω.. και απ' ολα με τζατζικι τελος παντων. Δυσκολο πραμα οι ισορροπιες παντως. Και το κλειδι ειναι ακριβως εκει. Ισορροπιες.

ΙΜΗΟ παντα. :drinks:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Άντε να το πω ακόμη πιο απλά.
Εφόσον ο κανονισμός δεν επιτρέπει την δραστηριότητα των μελών αποκλειστικά σε αγγελίες, τα μέλη αυτά αποκλείονται από τις αγγελίες.

Ο κανονισμός αυτός είχε χαλαρώσει για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά λόγω κατάχρησης από πολλά μέλη, αποφασίστηκε να τηρείται πιστά.
Αυτή τη στιγμή απλά εφαρμόζεται ο κανονισμός.
Τα μέλη μπορούν να μοιράζονται τις απόψεις και τις εμπειρίες τους μέσα από τις υπόλοιπες κατηγορίες του φόρουμ, δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό μόνο με συμμετοχή στις αγγελίες.

Το ξέρω ότι ο Μιχάλης δεν είναι έμπορος, ούτε και ο Ζακ μια που αναφέρθηκε.
Αλλά το ίδιο μου είπαν όλοι όσοι μου έστειλαν pm διαμαρτυρίας μετά τον αποκλεισμό τους.
Όμως όταν κάποιος έχει πουλήσει δεκάδες μηχανήματα, θεωρείται έμπορος.
Και μαζί με τα ξερά καίγονται τα χλωρά.
Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορούμε να μεροληπτούμε μόνο για κάποιους.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Δυο κουβεντες μονο............
Κανεις δεν αμφισβητει την προσπαθεια ολων των παιδειων της Δ.Ο.
Χωρις εσας το φορουμ μαλλον, δεν θα υπηρχε. Φορουμ για ενα χομπυ που αγαπαμε, ισως και υπερβολικα.
Χομπυ στο οποιο θελουμε να φερνουμε ή να διωχνουμε κοσμο?

Ξερετε...........οταν αρχισα να παιρνω το stereophile, ζηλευα πολυ το "βημα" που ειχαν οι κατασκευαστες για "αντιλογο" με τα review, μεσα απ τις σελιδες του, κατι που δεν υπηρχε σε αλλα εντυπα του χωρου , ποσο μαλλον του εγχωριου.

Μακαρι λοιπον να ειχαν βημα ολοι οσοι ασχολουνται με το χομπυ μας, απ' οποια πλευρα κι αν ειναι.
Κατασκευαστες, αντιπροσωποι, κ.λ.π.
Εχουν "φυγει" πολλα αξιολογα μελη και αλλα τοσα δεν γραφουν πια, ο καθ΄ενας για δικους του λογους του βεβαια.
Αλλα.................τι θελουμε, να διωξουμε κι αλλους? οι κανονισμοι φτιαχνονται και αλλαζουν κιολας.
Ευκαιρια για αλλαγη λοιπον.

Reaction score
4.334
Συμφωνω με τον Πλατων.

Το να γραφει καποιος αποκλειστικα και μονο σ ενα χωρο δεν βλαπτει κανενα. Πχ αν ο Γιαννης ο Κωτσιδης αποφασισει να γραφει μονο στη φωτογραφια, ποιον θα ενοχλησει? Αν καποιος γραψει μονο στο αυτοκινητο τι πειραζει τους υπολοιπους? Ποιον ενοχλουνε οι αγγελιες εστω κι αν καποιος εμφανιζεται μονο σ αυτον τον χωρο?

Απο τι στιγμη που υπαρχει τετοιος κανονισμος θα πρεπει ν αλλαξει το συντομοτερο. Αν κοιταξουμε στις αγγελιες, αυτοι που πουλανε ωραια μηχανηματα εχουνε και τις περισσοτερες εμφανισεις. Ασχετως κι αν το μηχανημα λογω κοστους πουληθει η οχι. Αυτο σημαινει κατι. Οτι υπαρχει μια ικανοποιηση στο κοινο και μονο να βλεπει τετοιες αγγελιες. Γενικα πιστευω οτι ενα φορουμ κερδιζει πολλα και απο τις αγγελιες. Δειχνει κι εκει την δυναμη του σε σχεση με ανταγωνιστικα. Οσο πιο πολυ το εμπιστευονται οσοι επιθυμουν να πωλησουν κατι τοσο πιο ισχυρο δειχνει. ΑΝ μπεις σε ενα αλλο φορουμ κι εχει μια αγγελια το μηνα, καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα. Ουτε και βαζεις εκει αγγελια, γιατι απλα πιστευεις οτι δεν θα υπαρχει κοινο για ανταποκριση.
Παμε ομως και στους προβληματισμους. Ας υποθεσουμε οτι υπαρχουν υπονοιες οτι καποιοι επαγγελματιες το παιζουν ερασιτεχνες για να πουλουν την πραματεια τους. Κατα βαθος υποθμιζουν τον εαυτο τους και την εταιρια τους. Το φορουμ δεν θα γινει αστυνομια. Αλλα και δεν θα παθει κανεις τιποτα ακομη κι αν καταφερει να μας κοροιδεψουν. Νομιζω οτι τετοιες περιπτωσεις συνηθως βγαζουν ματια, και με καποιον τροπο αργα η γρηγορα μαθαινεται το τι καπνο φουμαρει αυτος ειναι επαγγελματιας και το παιζει ερασιτεχνης.

Συγχωρεστε με αν γινομαι επιθετικος, αλλα πραγματι το φορουμ που αγαπησαμε και ειναι ενα σημαντικο κομματι του ελευθερου χρονου, φαινεται να διερχεται μια κριση. Δε νομιζω λοιπον οτι μια τετοια αποφαση περι των αγγελιων βοηθαει σε κατι, αλλα τουναντιον δημιουργει θεμα εκει που δεν θα επρεπε να υπαρχει.
Και σιγα σιγα να κοιταξουμε να επανελθουν και καποια ατομα που ειναι διαφορετικα απο τους αλλους. Προσωπικα δεν θα δισταζα ακομη και να εκανα για τετοια ατομα ειδικη μεταχειριση. Τι να κανουμε, δεν βαζω τον εαυτο μου πχ διπλα στον Κωστα Κογια το ιδιο. Και η απουσια του ειναι εμφανεστατη. Και οπου Κογιας γνωριζεται πολυ καλα και τους υπολοιπους που τον τελευταιο χρονο χαθηκαν.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Πιστεύω πως οι αγγελίες σχετικές με ΑV σε ένα φόρουμ σχετικό με ΑV (όπως αυτό), είναι πολύ χρήσιμες για τα περισσότερα μέλη μιας και λειτουργούν ως "Χρηματιστήριο Αξιών" για τις συσκευές ΑV, καθορίζοντας την σημερινή αξία της κάθε συσκευής βάση πολλαπλών κριτηρίων (παλαιότητα, ποιότητα, προσφορά, ζήτηση κτλ). Κάτι που νομίζω μας ενδιαφέρει όλους, άσχετα με το αν σκοπεύουμε να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε κάτι άμεσα ή μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον αποτελεί μια άκομψη μεν αλλά χρήσιμη μορφή review για τις συσκευές. Ειδικά όταν βλέπεις ότι πωλούνται συχνά συσκευές του ιδίου τύπου, εταιρείας κτλ.

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον νόημα του αποκλεισμού από τις αγγελίες κάποιον μελών, καθώς και την παύση υποστήριξης της πλατφόρμας tapatalk.

I

iason

Guest
Costas Kogias, Buthia, costas Ear κτλπ οπως βλέπεται δεν γράφουν ποιά (Τυχαίο) με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνεται φτωχότερο .!!
Κατά τα άλλα σας πείραξαν οι αγγελίες.
Και εγώ ξυνίζω όταν βλέπω οτι κάποιο ασχολούνται μόνο με τα θέματα της πολιτικής σε φόρουμ ηχου ,αλλά ετσι είναι αυτά.
Καλό σας βράδυ.:p

Reaction score
9.897
Costas Kogias, Buthia, costas Ear κτλπ οπως βλέπεται δεν γράφουν ποιά (Τυχαίο) με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνεται φτωχότερο .!!
Κατά τα άλλα σας πείραξαν οι αγγελίες.
Και εγώ ξυνίζω όταν βλέπω οτι κάποιο ασχολούνται μόνο με τα θέματα της πολιτικής σε φόρουμ ηχου ,αλλά ετσι είναι αυτά.
Καλό σας βράδυ.:p
και με τι να ασχοληθουμε δηλαδη? ποιο καλωδιο την εχει μακρυτερη απο την στιγμη που καιγεται ο κωλος μας? :D

Reaction score
8.905
Να λέμε και την αλήθεια..... όσον αφορά τις αγγελίες [και δεν αναφέρομαι στον Miles]
είχαν παρατηρηθεί διάφορα παρατράγουδα και γινόταν "τύπου εμπόριο" από κάποιους!

I

iason

Guest
και με τι να ασχοληθουμε δηλαδη? ποιο καλωδιο την εχει μακρυτερη απο την στιγμη που καιγεται ο κωλος μας? :D
Αμα καίγεται ο κώλος σου φίλε μου να φροντίσεις να τον σβήσεις.:gotcha:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe