Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.452
Κάτι τέτοιο?Εγώ mogami χρησιμοποιώ στις τιμές περίπου που ανέφερα παραπάνω.
3103 2 X 4 mm.
Κάτι τέτοιο?Εγώ mogami χρησιμοποιώ στις τιμές περίπου που ανέφερα παραπάνω.
Για να ακούσεις 16~18KHz πρέπει να είσαι πιτσιρικάς 20~25 άντε μέχρι 30 το πολύ ετών και με την προϋπόθεση ότι δεν ξημεροβραδιάζεσαι στα clubs.Τωρα αν τ αυτια μας μπορουν να πιασουν εως τους 16 KHZ καποιων εως 12 και καποιων αλλων εως 20 δεν εχει σημασια.
Ακριβώς!Κάτι τέτοιο?
3103 2 X 4 mm.
τι είπες τώρα... αυτό δεν το ήξερα...Ηρθε τι προαλες ο Μ. Καστρουνης στο σπιτι. Κι εγω που νομιζα οτι η οθονη δεν ειχε καθολου ζαρες, μου την εβγαλε αχρηστη. Κι ας μου ελεγε οτι ειναι τυφλος και δεν βλεπει καλα...
Τα πλήρωσε γιατί δεν βλέπει καλά... όπως είπες...Κι αυτος εδωσε ενα σωρο λεφτα για ν αγορασει μετρητικα μηχανηματα. Τι τα χρειαζεται? Με το ματι μια χαρα θα εκανε την δουλεια του....
...κι όπως λέει κι ο Kuzma στο τέλος αυτού του .pdf "if changes in sound are very small, then they are not important". Δεν γνωρίζω το "ποιόν" του κυρίου, αλλά αυτή η ρήση, είναι ουσιαστική και, κατά τη δική μου άποψη, θα μπορούσε να αποτελέσει οδηγό για πολλούς από εμάς, έτσι ώστε να αποφύγουμε τις όποιες "κακοτοπιές".[...] Ο Σταματακος δεν ειναι χαζος που πληρωσε ενα σκασμο λεφτα για να παρει τετοιου ειδους μετρητικα μηχανηματα, κι ας εχει εξαιρετικα εμπειρο αυτι. Ενω ο ιδιος καπου εγραφε οτι στα καλωδια ναι μεν διαφορες υπαρχουν και ειναι μετρησιμες (μπορειτε να δειτε το συγκριτικο καλωδιων που εχει κανει και δεν ειναι με το αυτι αλλα με μηχανηματα) αλλα ειναι ακουστικα μικρες.
Μια δοκιμή θα μας πείσει!!!Για να ακούσεις 16~18KHz πρέπει να είσαι πιτσιρικάς 20~25 άντε μέχρι 30 το πολύ ετών και με την προϋπόθεση ότι δεν ξημεροβραδιάζεσαι στα clubs.
Αν είσαι 40+ η 50+ να είσαι ευχαριστημένος αν ακούς 12~14Khz ....
Καλά για τα 20KHz δεν το συζητάμε... Πρέπει να είσαι πιτσιρικάς βοσκός στις ραχούλες μακριά από κάθε θόρυβο της πόλης για να διατηρείς τέτοια απόκριση συχνότητος!![]()
Όχι βέβαια. Αναμενόμενο στα 40. Μια χαρά είσαι.με το ζόρι στα 15κ +λίγο. Να το κοιτάξω;
Μην ανησυχείτε,στα 46 οι μηχανες εσβησαν στα 14k...![]()
Όχι βρε χαζέ. Το roll off του καλωδίου είναιστα 46 οι μηχανες εσβησαν στα 14k...![]()
Εεεεε...... Εάν δεν ακούτε πια μέχρι και τα κλιπς γλυκά σας φαίνονται.......Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε τον λόγο που έχω θεοποιήσει την klipsch! Το ελιξίριο για τα γηρατειά!![]()
είδε και απόειδε ο άνθρωπος με όλους τους κουφούς εδώ μέσα...Βασικά ο thread starter βαρέθηκε και την κοπάνησε....
άσε που έχουμε και τον vaki που μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τα klipsch...Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε τον λόγο που έχω θεοποιήσει την klipsch!