Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.665
ΖΗΤΕΙΤΑΙ χαρτονόμισμα των 500 ευρώ σε άριστη κατάσταση ...πληροφορίες με π.μ![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ χαρτονόμισμα των 500 ευρώ σε άριστη κατάσταση ...πληροφορίες με π.μ![]()
Καλησπερα
πριν παρθει η οποιαδηποτε αποφαση,πιστευω η διευθυντικη ομαδα του AVSite καλο θα ηταν να διευκρινισει:
Α) τη θεση της
και
Β) τις ενεργειες στις οποιες προβαινει
σε ενδεχομενη περιπτωση εξαπατησης
Εμπλεκεται ή οχι;
Ειναι τελειως διαφορετικη η εξελιξη της συζητησης εαν το φορουμ αποκαθιστα την ταξη διορθωνοντας καταστασεις και τελειως διαφορετικη εαν "νιπτει τας χειρας" του.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν μιλω για προληψη,η οποια ειναι δεδομενη και ευχαριστω πολυ τους διαχειριστες γι'αυτην.Εχω δει για παραδειγμα τον Γιαννη να "στελνει αδιαβαστες" κατι περιεργες συμπεριφορες στις αγγελιες με τον δικο του γλαφυρο τροπο και τον εχω παραδεχτει.Τον Μιχαλη επισης παμπολλες φορες αλλα και ολα τα παιδια που ειναι υπευθυνα για τη σωστη λειτουργια των αγγελιων και την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ
Χιλια μπραβο γι΄αυτο και βγαζω το καπελο σε ολους τους διαχειριστες
Αυτο το εχω ξαναπει πολλες φορες αλλωστε
Μιλω για το εαν υπαρχει επισημη αντιδραση-βοηθεια απο την πλευρα του φορουμ και ποια ειναι αυτη στην περιπτωση που συμβει κατι
Παραδειγμα:
Πουλω κατι σκαρτο σε καποιον ή αγοραζω κατι απο αυτον και δεν τον πληρωνω.Το φορουμ βοηθα αυτον τον "καποιον" με καποιο τροπο ή οχι;
Ειναι ενα θεμα που κατα τη γνωμη μου χρειαζεται να ξεκαθαριστει
Προσωπικα,πιστευω οτι ο καθενας εχει την ευθυνη των πραξεων του και δε μπορει να περιμενει απο τους αλλους να του βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια.Σωστα το γραφει και ο Βασιλης πιο πανω και συμφωνω απολυτως
Καλο ειναι ομως να εχουμε και την επισημη τοποθετηση του φορουμ πανω σε αυτο το ζητημα
(εαν υπαρχει τετοια τοποθετηση και δεν την εχω αντιληφθει ζητω συγγνωμη προκαταβολικως)
Και μια προταση
Οχι περιορισμοι αλλα εγγραφες υποχρεωσεις
Ο πωλητης υπογραφει μια υπευθυνη δηλωση του νομου 105,το κειμενο της οποιας θα ειναι κοινο για ολες τις αγγελιες.Προφανως θα εχει συνταχθει απο τους διαχειριστες με τη συμβολη καποιου δικηγορου-καποιο μελος θα υπαρχει να βοηθησει-και φυσικα θα αφορα στην αξιοπιστια τους,στα δικαιωματα-υποχρεωσεις και τελος στις ενδεχομενες κυρωσεις που συνεπαγεται η μη τηρηση των συμφωνηθεντων.
Το κειμενο-δηλωση,θα μπορει να "ληφθει" ηλεκτρονικα απο την ιστοσελιδα του φορουμ,θα συμπληρωνεται και θα αποστελλεται σκαναρισμενο αρχικα,στην διαχειριστικη ομαδα η οποια θα δινει και την εγκριση της για την αναρτηση της αγγελιας.
Στην περιπτωση που συμφωνηθει αγορα,ο πωλητης θα αποστελλει τη δηλωση στον αγοραστη με ταχυδρομειο και μετα θα ολοκληρωνεται η συναλλαγη.
Κανεις εντιμος ανθρωπος δε φοβαται να υπογραψει εγγραφα τα οποια εχει προηγουμενως εγκρινει
Φιλικα και ταπεινα
Καλο απογευμα![]()
Πότε προλαβες να απογοητευτείς ρε αδερφέ;Γράφτηκα σήμερα προκειμένου να καταχωρήσω μια αγγελία. Είναι πραγματικά πολύ κακό να μπαίνεις σε ένα νέο χώρο και να σε υποδέχονται με απαγορευτικά. Απογοητεύτηκα και σας εύχομαι καλή φώτιση.
Απο πού κι ως πού μπορεί ένα forum ή ακόμα και site αγγελιών να είναι υπεύθυνο ή να εγγυάται μια συναλλαγή μεταξύ μελών;
Το κάνει για παράδειγμα η Χρυσή Ευκαιρία ή άλλο;
Το μόνο που παρέχουν είναι διευκόλυνση επικοινωνίας.
Η υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης με συμμετοχή του forum το κάνει αυτόματα συνυπεύθυνο υποθέτω.
Caveat Emptor!
Μην κάνετε έτσι:
![]()
Πότε πήρα ban και δεν το κατάλαβα?μου θυμίζει εποχή προ capital controls η κατάσταση,ξαφνικά παρατηρείται μια κινητικότητα αναρτήσεων και ''UP'' στις αγγελίες υπό τον φόβο περιορισμών του κεφαλαίου.
Συμπέρασμα:το site έχει συριζαίους διαχειριστάς
Υ.Γ. Αν δεν ήταν banακιασμένος ο ''Άρχοντας'' θα είχαμε τρομερή ανάλυση επί του θέματος![]()
Πέρα από την πλάκα, εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί "δαιμονοποιούμε" τόσο πολύ τις αγγελίες και τις αποτάσσουμε σαν το πλέον σαθρό και "απαγορευμένο" τμήμα του forum, ενώ κατά γενική ομολογία είναι το πρώτο, πιστεύω, σε επισκεψιμότητα! Κάποιος που θα δει ένα ενδιαφέρον θέμα και αλλού, εκτός αγγελιών, να είστε σίγουροι ότι θα ποστάρει και θα βοηθήσει αν χρειασθεί, χωρίς να "αναγκάζεται" να το κάνει και πάντα μέσα από αυτό που πρεσβεύει το site, δηλαδή audio και video. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Ας μη τα κάνουμε πολύπλοκα.Πότε πήρα ban και δεν το κατάλαβα?![]()
Και ποιος είναι αυτός που θα αξιολογήσει κάποιον "επαγγελματία" ή "χομπίστα"?Επειδ'η σαν θέμα εχει ξαναζηζητηθεί και ακρη δεν βρέθηκε και ο καθένας μας γράφει το μακρύ και το κοντό του μια πιθανή ισως λύση θα ήταν ενα πλαφόν 4 αγγελιες το χρόνο μάξιμουμ.
Μία κάθε τρίμηνο ειτε νεος είτε παλιός ,και να τελειώνει σα θέμα .
Οσο αναφορά τους επαγγελματίες και εμπόρους αυτοί να πληρώσουν για τις αγγελίες τους .
Καλό βράδυ σε όλους.![]()
Οταν δεν σου φτάνει το πλαφον 4 αγγελιες το χρόνο και θέλεις 4 την εβδομάδα αυτομάτως γινεσαι επαγγελματίας .Και ποιος είναι αυτός που θα αξιολογήσει κάποιον "επαγγελματία" ή "χομπίστα"?