- Reaction score
- 4.237
απο την συχνοτητα 30 και ληψη απο την Παρνηθα λαμβανεται το STAR και ο SKAI σε HD, δυστηχως ενω η μεταδοση ειναι σε 1080ι δεν εχω δει υλικο σε HD!!
Ισως η κεραια σου να μην εχει τον σωστο προσανατολισμο και ευθυγραμμιση με τους αναμεταδοτες, επισης αν ειναι παλια, τοποθετησε μια καινουργια κεραια LTE, εννοειται και καινουργιο ομοαξονικο καλωδιο 75 Οhm με τουλαχιστον διπλη θωρακιση.Γι΄αυτό βλέπω όλο τεχνουργήματα και γραμμές στα διάφορα TVspot και στις διαφημίσεις;
Μιχαλη η εκπομπη ειναι στην Αττικη. Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο για Χορτιατη η καπου αλλου στη Θεσσαλονίκη.Γι΄αυτό βλέπω όλο τεχνουργήματα και γραμμές στα διάφορα TVspot και στις διαφημίσεις;
Προς το παρον το σταρ εχει προγραμματίσει για αποψε το Μια ελληνιδα στο χαρεμι...Ελπίζω να δούμε και ύλικο 1080i.Άντε σιγά σιγά να ακολουθήσουν και αλλά κανάλια.
Θα δείξει την Περιστέρα με μπούργκα στο Ιράν;Προς το παρον το σταρ εχει προγραμματίσει για αποψε το Μια ελληνιδα στο χαρεμι...
Το λογότυπο κι εγώ το βλέπω πολύ καλύτερο απ΄ ότι στο απλό STAR.εγώ πάντως είδα διαφορά στην lg, στο star η διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης του λογότυπου είναι εντυπωσιακή!
Δίκιο έχεις.....αλλά τουλάχιστον δεν θα "βιάζονται" τα μάτια μας όταν και εφόσων ανοίγουμε την τηλεόραση....ειδικά η εικόνα του ΑΝΤ1 ήταν μακρά ότιι χειρότερο υπήρχε. Από την άλλη σκέψου ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που παρακολουθούν τηλεόραση πάνω απο 1 ώρα την ημέρα όχι απλά δεν θα καταλάβει διαφορά άλλά αμφιβάλω αν ψάξει να βρεί τα καινούργια κανάλια καλύτερης ευκρίνειας....Την εποχή που στην Ιαπωνία πάνε σε 8Κ, στην Ελλάδα κάνουν δοκιμές εκπομπών HD με SD υλικό. Όλε!!!
Άσχετο, αλλά εμείς έχουμε ακόμα λακούβες στους δρόμους.Την εποχή που στην Ιαπωνία πάνε σε 8Κ, στην Ελλάδα κάνουν δοκιμές εκπομπών HD με SD υλικό. Όλε!!!