Ποδήλατο

Reaction score
25.785
Βρήκα ένα Garmin Epix Pro Gen 2 σε καλή τιμή και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ αν και είμαι fan των automatic (έχω 2).
Θα δω τι μου προσφέρει και αναλόγως θα δούμε πώς θα προχωρήσω.
μη του δίνεις σημασία , εσύ δεν κατουράς στα πηγάδια σαν τον βλάχο, αυτόν τον έχει καταραστεί ο μτστκς και τον πάει η γαρμιν ππκλ

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.072
Εμένα λέει εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής 8 Οκτωβρίου, επόμενη Τετάρτη... Πάντως για την ώρα δεν έχω δει αναφορά ότι υποστηρίζεται από Rouvy, στην τωρινή του έκδοση.

Εντωμεταξύ.... βγήκαν τα μαχαίρια (η Strava παίζει με την φωτιά... ή θεωρεί καλό να πυροβολεί τα πόδια της) :roflmao: :laugh:

Reaction score
133
Το Click V2 δεν φαίνεται να είναι καθόλου συμβατό. Αν βαρεθώ να το βγάλω, θα το έχω για ERG mode που ούτως ή άλλως αυτό κάνω προς το παρόν μέχρι να μπορώ να πατήσω κανα W παραπάνω.
Αλλιώς θα βάλω πάλι την κασέτα μήπως κάνω και καμιά νέα διαδρομή.

Όσο για το Strava drama, δεν ξέρω τι πάει στραβα (pun intended). Άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.827
Με έδωσε το στράβα πρόσφατα το premium ένα μήνα δοκιμαστικά, Κλάιν μάιν, τίποτα ντίπ το ουσιώδες δεν προσφέρει, το premium στοχεύει κυρίως στα ανταγωνισμό των segment.

Reaction score
133
Εγώ έκανα ετήσιο γιατί μου έστειλαν καλή προσφορά, αλλά πρακτικά τζάμπα το έκανα. Δεν κερδίζω και κάτι.

@Sotos65 τελικά το κατάφερα να παίξει. Όχι με τον υπολογιστή όμως, δεν ήθελε με τίποτα να εμφανίσει την virtual shifting επιλογή ώστε να ψάξω το click. Με το κινητό όμως την εμφάνισε, το σύνδεσα και με μια μικρή δοκιμή που έκανα δουλεύει η αλλαγή αντίστασης ανάλογα την ταχύτητα που επιλέγω. Αύριο θα κάνω δοκιμή σε κάποια διαδρομή να δω τι παίζει κανονικά.
Το ελεύθερο κάνει αρκετά περισσότερο θόρυβο και μου την "δίνει" λίγο. Δεν με τρελαίνει γενικά που ακούγονται τα ποδήλατα λες και έχουνε βάλει τραπουλοχαρτα στις ακτίνες όπως παλιά, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.
Θα δω και στην δουλειά μήπως έχω άλλα ΒΤ dongles μήπως και δουλέψουν εκείνα.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.072
Ωραίος! Εννοείς με την εφαρμογή companion του Strava το σύνδεσες;

Το ελεύθερο πόσο θόρυβο κάνει (το ελεύθερο του Direto εννοείς φαντάζομαι ή μήπως έβαλες το hub που συνοδεύει το zwift cog); Πρακτικά εδώ δεν ακούγεται κάτι, καλύπτεται σίγουρα από τον θόρυβο της αλυσίδας/κασέτας, και περισσότερο του ανεμιστήρα (πήρα έναν... turbo... κάνει δουλειά από ό,τι είδα). Σε λιγάκι θα πάω μια βραδινή βολτούλα... virtual (σχεδόν η μόνη ώρα που μπορώ, όλες τις άλλες... έχω "ενοχλήσεις").

Reaction score
133
Όχι το companion, το ίδιο το rouvy για android. Εντάξει, δεν βλέπεις πολλά σε τόσο μικρή οθόνη, αλλά μπορείς να την κάνεις την δουλειά σου αν χρειαστεί.

Το ελεύθερο που έχει το direto το βγάζεις και κουμπώνεις πάνω το cog που έχει δικό του. Σε σύγκριση με του direto, είναι πιο θορυβώδες.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.072
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το hub του direto, βάζοντας σκέτα τα γρανάζια και τα πλαστικά του cog...

Εδώ έχει μια καλή περιγραφή του και σύγκριση με προηγούμενα (όχι το clic 2)

Reaction score
133
Ααααα ναι. Αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία καν να το δοκιμάσω. Σήμερα ήταν περίεργη μέρα και με το ζόρι το έβαλα με τη σωστή φορά με την πρώτη 😆
Το ΣΚ που έχω ελεύθερο χρόνο ίσως το δω κι αυτό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale