αναβαθμιση phono stage

Reaction score
1.147
ifi phono .Αν οικονομικα μπορεις να φτασεις εκει ,ειναι εξαιρετικο .

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
H συμβίωσή μου με Black Cube SE μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Ειδικά αν βρεθεί μεταχειρισμένο θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές σε λογικά επίπεδα τιμών.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Aν οπως λεει ο φιλος σε καποια φαση θα αναβαθμισει την κεφαλη σε μια καλη LOMC η επιλογη του phono καλο θα ηταν να γινει με βαση μια τετοια κεφαλη.Και εκει,τα περιθορια αρχιζουν να στενευουν.

Reaction score
321
ifi phono .Αν οικονομικα μπορεις να φτασεις εκει ,ειναι εξαιρετικο .
αμα αναφερεσε σε εμενα ναι το εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικο και εχει πληθωρα ρυθμισεων

Reaction score
102
Εγώ θα έμενα μακριά απο phono της pro-ject με εξαίρεση το RS που με το εξωτερικό του τροφοδοτικό είναι πραγματικά κορυφαίο. Στα πιό φτηνα νομίζω οτι το Ifi είναι η μοναδική πρόταση με ταηχητικά χαρακτηρστικά που περιγράφει ο φίλος μας οτι επιθυμεί και με τρομερή ευελιξία και value που αποδεικνύουν οτι υπάρχει και στα αναλογικά μεγάλη τεχνολογική εξέλιξη. Το είχα συγκρίνει με άλλο παλιότερο διπλάσιας τιμής και ήταν και καλύτερο στα σημεία. Σημείωση οτι το ifi αναβαθμίζεται με το νέο τροφοδοτικό της ifi αλλα γιατί όχι και με κάποιο τουμανο diy που σίγουρα θα το απογείωνε..

Reaction score
1.147
Το καλο με το ifi ειναι οτι υποστηριζει πολυ ακριβωτερες κεφαλες απο το ιδιο ,με αριστο-ισορροπημενο ηχο.
Το ακουσα προσφατα με dynavector d-17 ,επαιζε απιστευτα.

Reaction score
1.019
Επειδη και μενα με ενδιαφερει το θεμα,βλεπω τα καλυτερα σχολια στο net για το ifi,να πω οτι ειχα το asr πριν και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα το εδωσα...
και δεν ξερω αν θελω να ανεβω παλι στο χιλιαρικο,λετε να εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους?το θεμα ειναι να μπορει
να διαβαζει ολη την πληροφορια της κεφαλης,τωρα με το project tube box ii που εχω μεινει ειναι για κλαματα...
Αν εχει κανεις αποψη....

S

sk4t4

Guest
Αν βρεις μεταχειρισμενο το Audio Analogue Aria,στη δευτερη γενια του,ακουσε το,και μπορει να εκπλαγεις.Σαν πρωην κατοχος του,αναφερω οτι οχι μονο παιζει και την πιο χαμηλοεξοδη κεφαλη,αλλα εχει και "απειρους" συνδυασμους στις ρυθμισεις του.Οσο για τον ηχο του,αν δεν θελεις "ρομαντισμο",τοτε ειναι ο,τι πρεπει.Σαν ενα πολυ βελτιωμενο Creek,δηλαδη...

Reaction score
321
Επειδη και μενα με ενδιαφερει το θεμα,βλεπω τα καλυτερα σχολια στο net για το ifi,να πω οτι ειχα το asr πριν και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα το εδωσα...
και δεν ξερω αν θελω να ανεβω παλι στο χιλιαρικο,λετε να εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους?το θεμα ειναι να μπορει
να διαβαζει ολη την πληροφορια της κεφαλης,τωρα με το project tube box ii που εχω μεινει ειναι για κλαματα...
Αν εχει κανεις αποψη....
Τοσο χαλια το project; Μάλιστα παλι καλα πιυ δεν εκανα καμια τετοια κίνηση να το πάρω κατι μεσα μου ελεγε να μην κάνω την αναβάθμιση απο phono της project να ξαναπαω στην ιδια εταιρεία. Ναι για το ifi ακουω πολύ καλα λογια οπως βέβαια και για το sonnetter.
Εγω γενικα ψαχνω καλύτερη ανάλυση και βέβαια ποιο φυσικό ηχο να το πω ετσι..

Βρε παιδια ξερει κανεις την τιμη του ifi και του εξωτερικου τροφοδοτικου που εχει βγαλει; ψαχνω στο νετ για τιμες δεν βρισκω ενω για το sonnetter εχω βρει

Reaction score
1.019
το κακο με τα phono ειναι οτι πολυ δυσκολα μπορεις να τα ακουσεις,καθως πρεπει να το κουμποσεις στο δικο σου αναλογικο συστημα...οποτε πας στο περιπου και απο κριτικες...
ας πουμε εγω θα πηγαινα καρφι στο asr γιατι ξερω πως παιζει στη δικια μου κεφαλι-βραχιωνα,αλλα οπως προειπα σκεφτομαι για κατι αλλο ποιο οικονομικο,ετσι και αλλιως η τιμη δεν κανει το μηχανημα παντα καλυτερο,νομιζω ολοι το εχουμε δει αυτο καποια στιγμη...
[DOUBLEPOST=1459585075][/DOUBLEPOST]
Τοσο χαλια το project; Μάλιστα παλι καλα πιυ δεν εκανα καμια τετοια κίνηση να το πάρω κατι μεσα μου ελεγε να μην κάνω την αναβάθμιση απο phono της project να ξαναπαω στην ιδια εταιρεία. Ναι για το ifi ακουω πολύ καλα λογια οπως βέβαια και για το sonnetter.
Εγω γενικα ψαχνω καλύτερη ανάλυση και βέβαια ποιο φυσικό ηχο να το πω ετσι..

Βρε παιδια ξερει κανεις την τιμη του ifi και του εξωτερικου τροφοδοτικου που εχει βγαλει; ψαχνω στο νετ για τιμες δεν βρισκω ενω για το sonnetter εχω βρει
http://audiosoulstore.com/phono-pre-amplifiers/68-ifi-audio-iphono.html

Reaction score
1.019
το project ξαναλεω στο δικο μου αναλογικο δεν παιζει,σε καποιο αλλο συστημα δεν ξερω τι μπορει να κανει...μην παρεξηγηθω κιολας,χεχε
εγω πχ. παιζω με Kuzma-benz l2,δυστυχως δεν μπορει να ανταπεξελθει.

Reaction score
102
Kαλό και το ASR αλλα αρκετά ακριβότερο. Το ifi υπάρχει σαν demo στον αντιπρόσωπο. Πάρε τους ένα τηλέφωνο αν είσαι Αθήνα να δείς μήπως και μπορέσετε να κανονίσετε να το ακούσεις.
[DOUBLEPOST=1459585731][/DOUBLEPOST]
το project ξαναλεω στο δικο μου αναλογικο δεν παιζει,σε καποιο αλλο συστημα δεν ξερω τι μπορει να κανει...μην παρεξηγηθω κιολας,χεχε
Ακριβώς τα pro-ject καλά και άγια αλλα με εξαίρεση το μεγάλο αλλα και ακριβό RS απευθύνονται στην μικρομεσαία κλάση πλατό - κεφαλών.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Τοσο χαλια το project;
Αν το phono σου εχει αυτο το switch mode τροφοδοτικο, θα ελεγα να δοκιμασεις ενα αλλο ακομη και απλο regulated π.χ με το LM317.
Εφτιαξα ενα για το phonobox ενος φιλου και εκανε σημαντικη διαφορα.
Αν βεβαια θελεις πας σε καλυτερο phono κοιταξε ενα απο αυτα που σου προταθηκαν.
[DOUBLEPOST=1459590349][/DOUBLEPOST]
Πολλα ζητας απο το project για την κεφαλη σου :)

Reaction score
1.019
Το γνωριζω οτι για την κεφαλη μου δεν αρκει,αλλα δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει οικονομικο phono που να μην μπορει να την παιξει αξιοπρεπως,μην ξεχναμε οτι και το project δεν ειναι και πολυ φτηνο...
να και ενα αρθρο που ειναι και απο ελληνα για το ifi
https://parttimeaudiophile.com/2015/05/09/review-ifi-audio-micro-iphono-and-idsd/comment-page-1/

Reaction score
321
Αν το phono σου εχει αυτο το switch mode τροφοδοτικο, θα ελεγα να δοκιμασεις ενα αλλο ακομη και απλο regulated π.χ με το LM317.
Εφτιαξα ενα για το phonobox ενος φιλου και εκανε σημαντικη διαφορα.
Αν βεβαια θελεις πας σε καλυτερο phono κοιταξε ενα απο αυτα που σου προταθηκαν.
[DOUBLEPOST=1459590349][/DOUBLEPOST]
Πολλα ζητας απο το project για την κεφαλη σου :)
αυτο εχω
http://www.project-audio.com/main.php?prod=phonoboxs&cat=boxes&lang=en
πραγμα με την κεφαλη orthofon browse 2m ενισχυτη creek evolution 2 ηχεια aria 926 πιστευω θελω καλυτερο πλεον phono δεν με ικανοποιει θελω περισοτερη αναλυση να ακουγοντε πισω οργανα ακομα καλυτερα που πιστευω αυτο το κανει ενα καλο καλο phono με καλυτερες αναλυσεις.
οι ρυθμιση που εχω κανει στο συγκεκριμενο ειναι να εχω αναβασει μονο το 1 διακοπτακι δηλαδη μονο gain παλια ειχα ανεβασει το 1,3,7 αλλα νομιζω θολωνε ο ηχος.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Το γνωριζω οτι για την κεφαλη μου δεν αρκει,αλλα δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει οικονομικο phono που να μην μπορει να την παιξει αξιοπρεπως,μην ξεχναμε οτι και το project δεν ειναι και πολυ φτηνο...
να και ενα αρθρο που ειναι και απο ελληνα για το ifi
https://parttimeaudiophile.com/2015/05/09/review-ifi-audio-micro-iphono-and-idsd/comment-page-1/
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αξιοπρεπη οικονομικα phono preamps,αλλα δεν παυουν να ειναι οικονομικα.Οταν η κεφαλη ξεπερνα τις δυνατοτητες τους,απλα δεν υπαρχει λογος αγορας τετοιας κεφαλης.ΓΙ αυτο τον λογο το λεω και οχι διοτι κατακρινω τα οικονομικα κανενος φιλου, ετσι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv