- Reaction score
- 1.147
ifi phono .Αν οικονομικα μπορεις να φτασεις εκει ,ειναι εξαιρετικο .
αμα αναφερεσε σε εμενα ναι το εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικο και εχει πληθωρα ρυθμισεωνifi phono .Αν οικονομικα μπορεις να φτασεις εκει ,ειναι εξαιρετικο .
Τοσο χαλια το project; Μάλιστα παλι καλα πιυ δεν εκανα καμια τετοια κίνηση να το πάρω κατι μεσα μου ελεγε να μην κάνω την αναβάθμιση απο phono της project να ξαναπαω στην ιδια εταιρεία. Ναι για το ifi ακουω πολύ καλα λογια οπως βέβαια και για το sonnetter.Επειδη και μενα με ενδιαφερει το θεμα,βλεπω τα καλυτερα σχολια στο net για το ifi,να πω οτι ειχα το asr πριν και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα το εδωσα...
και δεν ξερω αν θελω να ανεβω παλι στο χιλιαρικο,λετε να εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους?το θεμα ειναι να μπορει
να διαβαζει ολη την πληροφορια της κεφαλης,τωρα με το project tube box ii που εχω μεινει ειναι για κλαματα...
Αν εχει κανεις αποψη....
http://audiosoulstore.com/phono-pre-amplifiers/68-ifi-audio-iphono.htmlΤοσο χαλια το project; Μάλιστα παλι καλα πιυ δεν εκανα καμια τετοια κίνηση να το πάρω κατι μεσα μου ελεγε να μην κάνω την αναβάθμιση απο phono της project να ξαναπαω στην ιδια εταιρεία. Ναι για το ifi ακουω πολύ καλα λογια οπως βέβαια και για το sonnetter.
Εγω γενικα ψαχνω καλύτερη ανάλυση και βέβαια ποιο φυσικό ηχο να το πω ετσι..
Βρε παιδια ξερει κανεις την τιμη του ifi και του εξωτερικου τροφοδοτικου που εχει βγαλει; ψαχνω στο νετ για τιμες δεν βρισκω ενω για το sonnetter εχω βρει
Ακριβώς τα pro-ject καλά και άγια αλλα με εξαίρεση το μεγάλο αλλα και ακριβό RS απευθύνονται στην μικρομεσαία κλάση πλατό - κεφαλών.το project ξαναλεω στο δικο μου αναλογικο δεν παιζει,σε καποιο αλλο συστημα δεν ξερω τι μπορει να κανει...μην παρεξηγηθω κιολας,χεχε
εγω πχ. παιζω με Kuzma-benz l2,δυστυχως δεν μπορει να ανταπεξελθει.
Αν το phono σου εχει αυτο το switch mode τροφοδοτικο, θα ελεγα να δοκιμασεις ενα αλλο ακομη και απλο regulated π.χ με το LM317.Τοσο χαλια το project;
Πολλα ζητας απο το project για την κεφαλη σουτο project ξαναλεω στο δικο μου αναλογικο δεν παιζει,σε καποιο αλλο συστημα δεν ξερω τι μπορει να κανει...μην παρεξηγηθω κιολας,χεχε
εγω πχ. παιζω με Kuzma-benz l2,δυστυχως δεν μπορει να ανταπεξελθει.
αυτο εχωΑν το phono σου εχει αυτο το switch mode τροφοδοτικο, θα ελεγα να δοκιμασεις ενα αλλο ακομη και απλο regulated π.χ με το LM317.
Εφτιαξα ενα για το phonobox ενος φιλου και εκανε σημαντικη διαφορα.
Αν βεβαια θελεις πας σε καλυτερο phono κοιταξε ενα απο αυτα που σου προταθηκαν.
[DOUBLEPOST=1459590349][/DOUBLEPOST]
Πολλα ζητας απο το project για την κεφαλη σου![]()
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αξιοπρεπη οικονομικα phono preamps,αλλα δεν παυουν να ειναι οικονομικα.Οταν η κεφαλη ξεπερνα τις δυνατοτητες τους,απλα δεν υπαρχει λογος αγορας τετοιας κεφαλης.ΓΙ αυτο τον λογο το λεω και οχι διοτι κατακρινω τα οικονομικα κανενος φιλου, ετσι?Το γνωριζω οτι για την κεφαλη μου δεν αρκει,αλλα δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει οικονομικο phono που να μην μπορει να την παιξει αξιοπρεπως,μην ξεχναμε οτι και το project δεν ειναι και πολυ φτηνο...
να και ενα αρθρο που ειναι και απο ελληνα για το ifi
https://parttimeaudiophile.com/2015/05/09/review-ifi-audio-micro-iphono-and-idsd/comment-page-1/