Wharfedale diamond 240 vs klipsh r26-f

Reaction score
6
Καλησπερα. Εχοντας κανει μια ερευνα αγορας και ακουγοντας τα σε διαφορετικους χωρους εχω καταληξει σε αυτα τα δυο ηχεια. Γενικα ακουω ορχηστρικη μεταλ και dance μουσικη. Ποια η αποψη σας. Τιμες ειναι ιδιες οποτε δεν με ενοχλει.

Reaction score
1.173
Πολύ καλός αλλά νομίζω ότι προς τα Klipsh θα πήγαινα με τον συγκεκριμένο.

Τα wharfedale θέλουν κάτι ποιο δυνατό αν και θα τα προτιμούσα εν συγκρίσει με τα Klipsh (λόγο κόρνας).

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
- καλησπέρα , τα ηχεία που αναφέρεις ηχούν αρκετά διαφορετικά , πες μας τι σου άρεσε ή δεν άρεσε για το καθ΄ ένα ξεχωριστά , για να βοηθήσουμε ουσιαστικά

Reaction score
6
- καλησπέρα , τα ηχεία που αναφέρεις ηχούν αρκετά διαφορετικά , πες μας τι σου άρεσε ή δεν άρεσε για το καθ΄ ένα ξεχωριστά , για να βοηθήσουμε ουσιαστικά
Το κακο ειναι οτι ακουσα τα wharfedale σε ενα καταστημα Νακα σε σχετικα χαμηλη ενταση 40% εφτασε αλλα με τον ενισχυτη μου. Τα αλλα τα ακουσα στο audio show που ειχε στουντιο ηχομονωμενο με dac πανω σε αγνωστο ενισχυτη και επαθα πλακα απο τον ηχο και το ποσο γεματα ηταν σε ολο το ευρος.. Αυτο ειναι το κακο, οτι δεν μπορω να τα συγκρινω κατω απο ιδιες συνθηκες..

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
Το κακο ειναι οτι ακουσα τα wharfedale σε ενα καταστημα Νακα σε σχετικα χαμηλη ενταση 40% εφτασε αλλα με τον ενισχυτη μου. Τα αλλα τα ακουσα στο audio show που ειχε στουντιο ηχομονωμενο με dac πανω σε αγνωστο ενισχυτη και επαθα πλακα απο τον ηχο και το ποσο γεματα ηταν σε ολο το ευρος.. Αυτο ειναι το κακο, οτι δεν μπορω να τα συγκρινω κατω απο ιδιες συνθηκες..
- klipsch λοιπόν

Reaction score
6
Λοιπον πηγα και τα ακουσα και τα δυο σε διαφορετικους χωρους αλλα με δικο μου CD και πραγματικα καταλαβα μικρες διαφορες. Μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ. Ψάχνοντας διάβασα και πολυ καλα λογια για το Q acoustics 3050... Καμια αποψη σε σχεση με τα αλλα δυο;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
Λοιπον πηγα και τα ακουσα και τα δυο σε διαφορετικους χωρους αλλα με δικο μου CD και πραγματικα καταλαβα μικρες διαφορες. Μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ. Ψάχνοντας διάβασα και πολυ καλα λογια για το Q acoustics 3050... Καμια αποψη σε σχεση με τα αλλα δυο;
- επειδή τα klipsch είναι ιδιαιτερότητα , στα αυτιά μου τουλάχιστον τα υπόλοιπα της κατηγορίας του , ηχούν παρόμοια , τα Q acoustics 3050 δεν τα έχω ακούσει ,

- διάβαζε όσο θέλεις , αλλά αγόραζε με το αυτί

Reaction score
6
Πηρα τελικα τα wharfedale. Ολα κομπλε απλα μου κανει εντυπωση που μετα το 50-60% του volume του ενισχυτη αν και πολυ δυνατα η ενταση αρχιζουν και μπουκωνουν τα ηχεια.. Εχει λογικη; Επαιζα μεσω του bluetooth reciever που πηρα της yamaha yba-11

Reaction score
460
Πηρα τελικα τα wharfedale. Ολα κομπλε απλα μου κανει εντυπωση που μετα το 50-60% του volume του ενισχυτη αν και πολυ δυνατα η ενταση αρχιζουν και μπουκωνουν τα ηχεια.. Εχει λογικη; Επαιζα μεσω του bluetooth reciever που πηρα της yamaha yba-11
Δεν μπουκώνουν τα ηχεια σου οπως λες ,αλλα τελειώνουν τα αποθέματα ισχύος του ενισχυτή σου και παραμορφώνει και ναι ειναι φυσιολογικό.

Reaction score
53
Αν θέλεις πες μας και δυο λόγια για το πως παίζουν - ακούγονται τα συγκεκριμένα ηχεια γιατί με ενδιαφέρουν. Αναφορικά με το ερώτημά σου συμφωνώ με τον dragosani είναι θέμα του ενισχυτή και όχι των ηχείων. Αν ο ενισχυτής είναι λίγο αδυναμος μετά το 60% σίγουρα αρχίζει να ακούγεται η παραμόρφωση.

Reaction score
6
Δεν μπουκώνουν τα ηχεια σου οπως λες ,αλλα τελειώνουν τα αποθέματα ισχύος του ενισχυτή σου και παραμορφώνει και ναι ειναι φυσιολογικό.
Αρχιζω και σκεφτομαι μηπως οντως τα klipsch που ειναι 2x100 οδηγωντουσαν καλυτερα απο τον ενισχυτη μου και δεν εκανα καλη επιλογη..

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
KLIPSCH R-26F ..97dB ,εννοείται θα ήταν το καλύτερο για τον ενισχυτή σου.

Reaction score
460
Αρχιζω και σκεφτομαι μηπως οντως τα klipsch που ειναι 2x100 οδηγωντουσαν καλυτερα απο τον ενισχυτη μου και δεν εκανα καλη επιλογη..
Ναι θα ήταν καλητερα απο θέμα οδήγησης αλλα λόγω της ευαισθησίας τους οπως προανέφερε και ο Στάθης ,αλλα θα είχες άλλο ηχητικό χαρακτήρα που αυτο μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις ποιο ειναι καλητερο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.570
Βιάζεσαι με την πώληση.
Το "πολύ δυνατά" που έπαιξε για να "μπουκώσει", είναι ένταση στην οποία θα παίζει συχνά ή απλά το έβαλες για μιά φορά και χαλάστηκες;

Reaction score
6
Βιάζεσαι με την πώληση.
Το "πολύ δυνατά" που έπαιξε για να "μπουκώσει", είναι ένταση στην οποία θα παίζει συχνά ή απλά το έβαλες για μιά φορά και χαλάστηκες;
Οχι απλα το πηγα για να δω μεχρι εκει. Οχι οτι θα παιζουν εκει ομως η αληθεια ειναι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis