Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Αν δεν έχεις αυτοκίνητο δεν πας, όλοι οι οδηγοί είναι σε ένα επίπεδο για μένα και αλλάζουν ομάδες για τα δικατου συμφέροντα ο καθένας. Οι ομάδες μετράνε και αυτές υποστηρίζω, ο θόρυβος είναι λίγο χάλια, αλλά αν βλέπεις f1 βλέπεις και έτσι, και οποία ώρα να είναι, και οποία ομάδα είσαι, και ας μην είναι πρώτη.φετος ειναι καλα - για να τα λέμε όλα. Βέβαια καλα για τους άλλους, οχι για εμάς τους...tifosi!
[DOUBLEPOST=1465121406][/DOUBLEPOST]μου θυμίζει την προ-Schumi εποχή...δυστυχώς. Και δε πιστεύω κι οτι ο Vettel ειναι ταχύτερος του Alonso, που ήτανε κι ομορφόπαιδο...
Διαφωνώ οτι οι οδηγοί ειναι ολοι στο ίδιο επίπεδο (και αυτό το βλέπουμε συχνά μεταξύ team-mates), αλλα έχουν και διαφορές απο πίστα σε πίστα και προφανώς αν τους "κατσει" το setup και η στρατηγική. Πολλοί υποστηρίζουν οδηγό κι όχι ομάδα, αλλα εγω είμαι μαζί σου - υποστηρίζω (όπως οι πιο πολλοί!) Ferrari απο πιτσιρικάς, και βλέπω πάντα. Θυμάμαι δε οταν καποια στιγμή που δεν έπαιζε στην Ελλάδα κι ειχα βάλει ενα τέρας πιάτο για να πιάνω (αναλογικά) RTL δορυφορικα!Αν δεν έχεις αυτοκίνητο δεν πας, όλοι οι οδηγοί είναι σε ένα επίπεδο για μένα και αλλάζουν ομάδες για τα δικατου συμφέροντα ο καθένας. Οι ομάδες μετράνε και αυτές υποστηρίζω, ο θόρυβος είναι λίγο χάλια, αλλά αν βλέπεις f1 βλέπεις και έτσι, και οποία ώρα να είναι, και οποία ομάδα είσαι, και ας μην είναι πρώτη.
Και εγώ έχω δορυφορική χρόνια για τον ίδιο λόγο,υποστηρίζω renault (που δεν πάει καλά)αλλά δεν έχει σημασία έχει δώσει άλλες χρονιές. Αυτό που θέλω να πω και αυτό που ένιωσα όταν είδα f1 από κοντά είναι ότι και ο τελευταίος που τρέχει σε αυτό το σπορ (ομάδα, οδηγός) είναι πολύ μεγάλος. Ευχαριστω για την κουβένταΔιαφωνώ οτι οι οδηγοί ειναι ολοι στο ίδιο επίπεδο (και αυτό το βλέπουμε συχνά μεταξύ team-mates), αλλα έχουν και διαφορές απο πίστα σε πίστα και προφανώς αν τους "κατσει" το setup και η στρατηγική. Πολλοί υποστηρίζουν οδηγό κι όχι ομάδα, αλλα εγω είμαι μαζί σου - υποστηρίζω (όπως οι πιο πολλοί!) Ferrari απο πιτσιρικάς, και βλέπω πάντα. Θυμάμαι δε οταν καποια στιγμή που δεν έπαιζε στην Ελλάδα κι ειχα βάλει ενα τέρας πιάτο για να πιάνω (αναλογικά) RTL δορυφορικα!
+1εκτος απο το Μαξ που ειναι μικρός! Πλακα κανω, ταλεντάρα ο τύπος.
Το ΜotoGP δεν παίζεται φέτος! Λες και συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν πέρσι...Δηλ. οι τύποι του MotoGP τι να πούνε;
To έκανα έτσι, και ανάλογα με το ενδιαφέρον βλέπουμε αν θα μείνουν μαζί.Υ.Γ.Μηπως να βαζαμε F1 - Moto GP στο θεμα;
Ξεσκαρτάρισα το θέμα σου από τα posts του Moto GP, και το άφησα μόνο για την F1.Καλά, μια φορά κι εγω άνοιξα θεμα και μου αλλάξατε ρε το τίτλο; Τι χούλιγκαν είστε εσεις ρε!

όταν όλα στηρίζονται στη στρατηγική, ήταν μοιραίο να χάσει.υπάρχει thread για να τα χώνουμε σχετικά με την F1; Δηλ. να κοροϊδεύουμε τους παρουσιαστές, τη στρατηγική της Ferrari, τα pit stop της Red Bull ή τις στούκες των Mercedes;