F1

Reaction score
47
υπάρχει thread για να τα χώνουμε σχετικά με την F1; Δηλ. να κοροϊδεύουμε τους παρουσιαστές, τη στρατηγική της Ferrari, τα pit stop της Red Bull ή τις στούκες των Mercedes;

Reaction score
47
ΕΓΩ ανοιξα θέμα; Τιμή μου... (νομιζα οτι υπήρχε και δε το έβρισκα)
Βέβαια, δε νομίζω οτι υπάρχουν πια πολλοί να βλέπουν - και σχεδόν παντα η ωρα είναι "άβολη" για την Ελλάδα (3 το μεσημέρι Κυριακής και καλοκαίρι;;;), αλλα και το θέαμα τα τελευταία χρονια ανύπαρκτο...
Και αυτοί οι λίγοι που απομένουν, το πιο πιθανό να είναι Ferrari (βαστάτε αδέλφια...) και μη την παλεύουν καθόλου...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.264
Θα διαφωνήσω. Το θέαμα τα 2-3 τελευταία χρόνια, και ειδικά φέτος, έχει βελτιωθεί πολύ. Αυτό που δεν μου κάθεται με τίποτα είναι ο ήχος των κινητήρων. Και η συνεχιζόμενη ανυπαρξία της Ferrari. :D

Reaction score
47
φετος ειναι καλα - για να τα λέμε όλα. Βέβαια καλα για τους άλλους, οχι για εμάς τους...tifosi!
[DOUBLEPOST=1465121406][/DOUBLEPOST]μου θυμίζει την προ-Schumi εποχή...δυστυχώς. Και δε πιστεύω κι οτι ο Vettel ειναι ταχύτερος του Alonso, που ήτανε κι ομορφόπαιδο...

Reaction score
590
φετος ειναι καλα - για να τα λέμε όλα. Βέβαια καλα για τους άλλους, οχι για εμάς τους...tifosi!
[DOUBLEPOST=1465121406][/DOUBLEPOST]μου θυμίζει την προ-Schumi εποχή...δυστυχώς. Και δε πιστεύω κι οτι ο Vettel ειναι ταχύτερος του Alonso, που ήτανε κι ομορφόπαιδο...
Αν δεν έχεις αυτοκίνητο δεν πας, όλοι οι οδηγοί είναι σε ένα επίπεδο για μένα και αλλάζουν ομάδες για τα δικατου συμφέροντα ο καθένας. Οι ομάδες μετράνε και αυτές υποστηρίζω, ο θόρυβος είναι λίγο χάλια, αλλά αν βλέπεις f1 βλέπεις και έτσι, και οποία ώρα να είναι, και οποία ομάδα είσαι, και ας μην είναι πρώτη.

Reaction score
47
Αν δεν έχεις αυτοκίνητο δεν πας, όλοι οι οδηγοί είναι σε ένα επίπεδο για μένα και αλλάζουν ομάδες για τα δικατου συμφέροντα ο καθένας. Οι ομάδες μετράνε και αυτές υποστηρίζω, ο θόρυβος είναι λίγο χάλια, αλλά αν βλέπεις f1 βλέπεις και έτσι, και οποία ώρα να είναι, και οποία ομάδα είσαι, και ας μην είναι πρώτη.
Διαφωνώ οτι οι οδηγοί ειναι ολοι στο ίδιο επίπεδο (και αυτό το βλέπουμε συχνά μεταξύ team-mates), αλλα έχουν και διαφορές απο πίστα σε πίστα και προφανώς αν τους "κατσει" το setup και η στρατηγική. Πολλοί υποστηρίζουν οδηγό κι όχι ομάδα, αλλα εγω είμαι μαζί σου - υποστηρίζω (όπως οι πιο πολλοί!) Ferrari απο πιτσιρικάς, και βλέπω πάντα. Θυμάμαι δε οταν καποια στιγμή που δεν έπαιζε στην Ελλάδα κι ειχα βάλει ενα τέρας πιάτο για να πιάνω (αναλογικά) RTL δορυφορικα!

Reaction score
590
Διαφωνώ οτι οι οδηγοί ειναι ολοι στο ίδιο επίπεδο (και αυτό το βλέπουμε συχνά μεταξύ team-mates), αλλα έχουν και διαφορές απο πίστα σε πίστα και προφανώς αν τους "κατσει" το setup και η στρατηγική. Πολλοί υποστηρίζουν οδηγό κι όχι ομάδα, αλλα εγω είμαι μαζί σου - υποστηρίζω (όπως οι πιο πολλοί!) Ferrari απο πιτσιρικάς, και βλέπω πάντα. Θυμάμαι δε οταν καποια στιγμή που δεν έπαιζε στην Ελλάδα κι ειχα βάλει ενα τέρας πιάτο για να πιάνω (αναλογικά) RTL δορυφορικα!
Και εγώ έχω δορυφορική χρόνια για τον ίδιο λόγο,υποστηρίζω renault (που δεν πάει καλά)αλλά δεν έχει σημασία έχει δώσει άλλες χρονιές. Αυτό που θέλω να πω και αυτό που ένιωσα όταν είδα f1 από κοντά είναι ότι και ο τελευταίος που τρέχει σε αυτό το σπορ (ομάδα, οδηγός) είναι πολύ μεγάλος. Ευχαριστω για την κουβέντα

Reaction score
47
εκτος απο το Μαξ που ειναι μικρός! Πλακα κανω, ταλεντάρα ο τύπος. Εχω ζήσει μεγάλη νίκη Σούμι στη Μοντσα - κλάμα...(αλλα τότε κανανε ΦΑΣΑΡΙΑ τα ρημάδια)
Πιστεύω ομως οτι και τωρα που πάει να στρώσει θα τα κάνουνε μαντάρα του χρόνου (η πρόβλεψη μου ειναι κυριαρχια Red Bull που ειναι μανούλες στην αεροδυναμική) και υπερβάλουν με τα halo κλπ. Δηλ. οι τύποι του MotoGP τι να πούνε;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.264
εκτος απο το Μαξ που ειναι μικρός! Πλακα κανω, ταλεντάρα ο τύπος.
+1
Δηλ. οι τύποι του MotoGP τι να πούνε;
Το ΜotoGP δεν παίζεται φέτος! Λες και συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν πέρσι...

Reaction score
47
Καλά, μια φορά κι εγω άνοιξα θεμα και μου αλλάξατε ρε το τίτλο; Τι χούλιγκαν είστε εσεις ρε!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.264
Όχι. Ειδικά όταν ο Kimi είναι σχεδόν 8 δέκατα πίσω απ' τις Mercedes.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.264
Καλά, μια φορά κι εγω άνοιξα θεμα και μου αλλάξατε ρε το τίτλο; Τι χούλιγκαν είστε εσεις ρε!
Ξεσκαρτάρισα το θέμα σου από τα posts του Moto GP, και το άφησα μόνο για την F1. :wink:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.264
Τελικά η Ferrari ήταν πολύ ανταγωνιστική, έστω και μόνο δια χειρός Vettel, αλλά
υπάρχει thread για να τα χώνουμε σχετικά με την F1; Δηλ. να κοροϊδεύουμε τους παρουσιαστές, τη στρατηγική της Ferrari, τα pit stop της Red Bull ή τις στούκες των Mercedes;
όταν όλα στηρίζονται στη στρατηγική, ήταν μοιραίο να χάσει.

Τουλάχιστον, το πρώτο δείγμα των δυνατοτήτων της scuderia με το νέο turbo ήταν πολύ ελπιδοφόρο.

Reaction score
47
ναι, εχει πλεον ταχύτητα, οδηγό της προκοπής δεν έχει (δε θεωρώ οτι ο Vettel ειναι κορυφαίος, κι ας έχει πρωταθλήματα - και ο Hill εχει παρει πρωτάθλημα), και strategist δεν εχει. Κατα τα άλλα μια χαρα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.264
Διαφωνούμε για τον Vettel. Απλά ωρίμασε και δεν είναι το ίδιο ριψοκίνδυνος με την εποχή που ήταν στην Red Bull. Στη στρατηγική βέβαια, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Και με αφορμή την Red Bull, respect στον πιτσιρικά (Max) για τον τρόπο που κατάφερε να κρατηθεί μπροστά από τον Rosberg.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain