Παρκάρισμα σε ιδιωτικό χώρο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.384
Καλησπερες αγαπητοι συνφορουμητες, φοβαμαι οτι θα χρειαστω την πολυτιμη συμβουλη/συμβολη κ τις γνωσεις σας στο ακολουθο θεμα που αντιμετωπιζω: εδω και 7-10 μερες καποιος βαζει το αυτοκινητο του στην θεση παρκιν μου (εντως πιλοτης/ακαλυπτος).. εμαθα δε οτι δεν ειναι καν αυτοκινητο της πολυκατοικιας.
Επισης δεν ετυχε να τον τσακοσω την στιγμη που παρκαρε..
Εχω μια σειρα απο ιδεες.. πχ να τον σαμποταρω τοποθετοντας ενα καροτσι σουπερ μαρκετ... ή ενα συμειωμα στο παρπριζ (αλλα το βρισκω υπερβολικα πολιτισμενο..)..τι να γραφει κιολας...να καλεσω τον δικηγορο μου..

Θα επιθυμουσα δε να μην ενοχλησω τις αρχες.. κ σαφως να μην προξενησω ζημια στην ιδιοκτησια του αλλου..κανονας απαραβατος δεν πειραζουμε το αυτοκινητο του αλλου (κομμενη σκηνη απ το pulp fiction)
Καθε ιδεα ευπροσδεκτη..κ ευχαριστω εκ των προτερων.. :)
(Παρακαλω δε.. αν γινεται να μεταφερθει σε αλλη ενοτητα αν δεν εινσι σωστη η παρουσα..)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.384
(Φοβαμαι οτι η λεξη παρανομο... ειναι σχετικη... διοτι δεν κανει καποια παραβαση του κοκ!! Οποτε ισως να ηταν καλητερο να αφερεθει απο τον τιτλο του νηματως..)

Reaction score
5.879
Tην θεση παρκιν στην πυλωτη την εχεις πληρωσει/ειναι του διαμερισματος οπου μενεις?
Στα χαρτια φαινεται οτι ειναι δικια σου?

Reaction score
5.879
Mιλα με τον διαχειριστη. Αφησε σημειωμα οτι ειναι ιδιωτικο παρκιν,και αν το ξανα παρκαρει,καλεσε την Τροχαια.
Ιδια περιπτωση εγινε σε φιλο,σε ιδιοκτητο παρκιν και το μαζεψε ο γερανος της Τροχαιας,συν οτι πηραν και τις πινακιδες του τυπου.

ryk

Reaction score
925
Mιλα με τον διαχειριστη. Αφησε σημειωμα οτι ειναι ιδιωτικο παρκιν,και αν το ξανα παρκαρει,καλεσε την Τροχαια.
Ιδια περιπτωση εγινε σε φιλο,σε ιδιοκτητο παρκιν και το μαζεψε ο γερανος της Τροχαιας,συν οτι πηραν και τις πινακιδες του τυπου.
Νομίζω η καλύτερη ξήγα. Και ενημερώνεις και τον προειδοποιείς. Αν δεν καταλάβει και με αυτό.....το λόγο έχει η Τροχαία.

Reaction score
638
α ) Τροχαια σε πυλωτη δεν επεμβαινει μπορεις να πας στον εισαγγελεα ακροασεων με το συμβολαιο σου και να ζητησεις να τον καλεσουν στο αστυνομικο τμημα για συστασεις .
Β) Μπορεις να παρκαρεις το δικο σου ετσι ωστε να τον εμποδισεις και να μην μπορει να φυγει και να αφησεις σημειωμα να σου χτυπησει το κουδουνι

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.384
Ευχαριστω για τις απαντησεις...... οκαυ...! Περασω να πληροσω κ κοινοχρηστα κ ενημερισω σχετικα τον διαχειριστη...
Κατι σε πιο φαντασμαγορικο? Ευφανταστο?
[DOUBLEPOST=1465470332][/DOUBLEPOST]
α ) Τροχαια σε πυλωτη δεν επεμβαινει μπορεις να πας στον εισαγγελεα ακροασεων με το συμβολαιο σου και να ζητησεις να τον καλεσουν στο αστυνομικο τμημα για συστασεις .
Β) Μπορεις να παρκαρεις το δικο σου ετσι ωστε να τον εμποδισεις και να μην μπορει να φυγει και να αφησεις σημειωμα να σου χτυπησει το κουδουνι
Δεν εχω αυτοκινητο...αν τον κλεισω γινομαι εγω παρανομος... σιγα μην αραξουμε κ για ακροαση...κ στιγματιζεται το διαμερισμα.

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Τροχαία καλείς αν γίνει κάποιο ατύχημα (aka σύγκρουση).

Μόλις το δεις παρκαρισμένο, καλείς το 100, λες ότι κάποιος έχει παρκάρει σε ιδιωτικό χώρο. Εξηγείς ότι η θέση είναι ιδιωτική και ο συγκεκριμένος δεν είναι καν της πολυκατοικίας. Το θράσος μερικών...

Δεν χρειάζεται να είσαι παρών ή/και να τους περιμένεις για την κλήση (για γερανό δε γνωρίζω), καλείς και απολαμβάνεις.

ΕDIT: Μήπως κάποιος από την πολυκατοικία που γνωρίζει ότι εσύ δεν έχεις αυτοκίνητο του έχει προτείνει να παρκάρει εκεί; Όχι το ότι δεν έχεις αυτοκίνητο καθαγιάζει κάτι αλλά αν δεν θες να μπλέξεις την αστυνομία (λάθος imo) ίσως μπορείς να το λύσεις αλλιώς. Τους έχεις ρωτήσει όλους αν γνωρίζουν κάτι;

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
Περασω να πληροσω κ κοινοχρηστα κ ενημερισω σχετικα τον διαχειριστη...
.
-1 : συνδύασε την πληρωμή με τον σκοπό σου

- 2 : Κατι σε πιο φαντασμαγορικο? Ευφανταστο? . . .

είναι αυτοκόλλητα και τα βάζεις στο παρ-μπριζ ,

Reaction score
638
Ευχαριστω για τις απαντησεις...... οκαυ...! Περασω να πληροσω κ κοινοχρηστα κ ενημερισω σχετικα τον διαχειριστη...
[DOUBLEPOST=1465470332][/DOUBLEPOST]
Δεν εχω αυτοκινητο...αν τον κλεισω γινομαι εγω παρανομος... σιγα μην αραξουμε κ για ακροαση...κ στιγματιζεται το διαμερισμα.

εαν δεν εχεις αυτοκινητο αλλαζουν τα πραγματα στην πυλωτη οι χωροι σταθμευσης ειναι κοινοχρηστοι χωροι που εχουν παραχωρηθει στον εκαστοτε ιδιοκτητη του διαμερισματος για να σταθμευει το οχημα του εαν δεν εχεις οχημα μπορει να παρκαρει καποιος αλλος ενοικος

ryk

Reaction score
925
Ώπα ...φρένο, την έχω πατήσει έτσι μια φορά.
Γυρίζω από δουλειά βράδυ σιχτιρίζοντας διάφορα μου έχουν συμβεί μέσα στην ημέρα και βρίσκω αυτοκίνητο παρκαρισμένο μπροστά την αυτόματη πόρτα του γκαράζ της πολυκατοικίας, τόσο δε καλά παρκαρισμένο που ούτε η μηχανή δε χωρά να περάσει. Πιστεύω το έχετε δει το καρτούν που ανεβάζει θερμοκρασία και αρχίζει να βγάζει ατμούς από τα αυτιά....ε κάπως έτσι ήμουν!
Ψύχραιμος (στα όρια) ακόμη παίρνω σβάρνα τα τριγύρω μαγαζιά, θεωρώντας ότι κάποιος σταμάτησε για "μισό λεπτό". Τζίφος. Με τα πολλά γυρίζοντας σπίτι, ανακαλύπτω ότι το όχημα είναι της κομμώτριας του ζεύγους των ιδιοκτητών, η οποία για κάποιο λόγο θεώρησε ότι η πόρτα ήταν διακοσμητική!
Γέλασα (θέλοντας να κλάψω) και δεν το συνέχισα.

Ηθικό δίδαγμα: Σίγουρα δεν είναι κανένας επισκέπτης στην πολυκατοικία σου; Άσε κανά χαρτάκι (ευγενικό), μην είναι κανά φίλος/φίλη γνωστού και έχεις παρεξηγήσεις....

Reaction score
638
Τροχαία καλείς αν γίνει κάποιο ατύχημα (aka σύγκρουση).

Μόλις το δεις παρκαρισμένο, καλείς το 100, λες ότι κάποιος έχει παρκάρει σε ιδιωτικό χώρο. Εξηγείς ότι η θέση είναι ιδιωτική και ο συγκεκριμένος δεν είναι καν της πολυκατοικίας. Το θράσος μερικών...

Δεν χρειάζεται να είσαι παρών ή/και να τους περιμένεις για την κλήση (για γερανό δε γνωρίζω), καλείς και απολαμβάνεις.

ΕDIT: Μήπως κάποιος από την πολυκατοικία που γνωρίζει ότι εσύ δεν έχεις αυτοκίνητο του έχει προτείνει να παρκάρει εκεί; Όχι το ότι δεν έχεις αυτοκίνητο καθαγιάζει κάτι αλλά αν δεν θες να μπλέξεις την αστυνομία (λάθος imo) ίσως μπορείς να το λύσεις αλλιώς. Τους έχεις ρωτήσει όλους αν γνωρίζουν κάτι;

ιδιωτικος χωρος ειναι μονο η κλιεστη θεση σταθμευσης στις πυλωτες ο χωρος ειναι κοινοχρηστος που εχει παραχωρηθει για αποκλειστικη χρηση με συγκεκριμενο σκοπο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.384
Βαση κανονισμου πολυκατοικιας μπορω να επινοικιασω σε αλλο εντος αυτης..
Το σκινηκο επαναλαμβανεται σε ακυρα/ασχετα χρονικα διαστηματα...δεν ηταν μεμονομενο...(αλλα κ γω δεν ειμαι σπιτι ολη μερα...κ ουτε παρακολουθω το παρκιν..).
Δεν διαθετω οχημα, αλλα διατηρω το χωρο σε περιπτωση επισκεψης (συχνα πικνα)..

Λεπτο θεμα η αντιμετωπιση του.. θα το αναλαβει ο διαχειρηστης...βεβαια...

Αν ο τυπος λοιπον παρκαρει οπου βρει.. φανταζομαι θα με μπλεξει ευκολα σε περιπτωση ζημιας.. (ακομα κ αν δεν εχει γινει στο χωρο μου.. ή οτιδηποτε..)
Πολυ σωστα δεν μπλεκεις. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv