Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.384
Καλησπερες αγαπητοι συνφορουμητες, φοβαμαι οτι θα χρειαστω την πολυτιμη συμβουλη/συμβολη κ τις γνωσεις σας στο ακολουθο θεμα που αντιμετωπιζω: εδω και 7-10 μερες καποιος βαζει το αυτοκινητο του στην θεση παρκιν μου (εντως πιλοτης/ακαλυπτος).. εμαθα δε οτι δεν ειναι καν αυτοκινητο της πολυκατοικιας.
Επισης δεν ετυχε να τον τσακοσω την στιγμη που παρκαρε..
Εχω μια σειρα απο ιδεες.. πχ να τον σαμποταρω τοποθετοντας ενα καροτσι σουπερ μαρκετ... ή ενα συμειωμα στο παρπριζ (αλλα το βρισκω υπερβολικα πολιτισμενο..)..τι να γραφει κιολας...να καλεσω τον δικηγορο μου..
Θα επιθυμουσα δε να μην ενοχλησω τις αρχες.. κ σαφως να μην προξενησω ζημια στην ιδιοκτησια του αλλου..κανονας απαραβατος δεν πειραζουμε το αυτοκινητο του αλλου (κομμενη σκηνη απ το pulp fiction)
Καθε ιδεα ευπροσδεκτη..κ ευχαριστω εκ των προτερων..
(Παρακαλω δε.. αν γινεται να μεταφερθει σε αλλη ενοτητα αν δεν εινσι σωστη η παρουσα..)
Επισης δεν ετυχε να τον τσακοσω την στιγμη που παρκαρε..
Εχω μια σειρα απο ιδεες.. πχ να τον σαμποταρω τοποθετοντας ενα καροτσι σουπερ μαρκετ... ή ενα συμειωμα στο παρπριζ (αλλα το βρισκω υπερβολικα πολιτισμενο..)..τι να γραφει κιολας...να καλεσω τον δικηγορο μου..
Θα επιθυμουσα δε να μην ενοχλησω τις αρχες.. κ σαφως να μην προξενησω ζημια στην ιδιοκτησια του αλλου..κανονας απαραβατος δεν πειραζουμε το αυτοκινητο του αλλου (κομμενη σκηνη απ το pulp fiction)
Καθε ιδεα ευπροσδεκτη..κ ευχαριστω εκ των προτερων..
(Παρακαλω δε.. αν γινεται να μεταφερθει σε αλλη ενοτητα αν δεν εινσι σωστη η παρουσα..)