Μόλις γύρισα στο σπίτι βρήκα αυτά

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.416
Είναι gmail attachments. Πρέπει να τα ανεβάσεις εδώ ή αλλού.

Reaction score
269
"περιμeνα" για ADA.
Μετά από 25 χρονια με την ADA πήγα σε Anthem. Η ADA ήταν από τους πρωτοπόρος του home theater και έχω τρομερές αναμνήσεις και συγκινήσεις. Oi εποχές αλλάζουν και η τεχνολογία δεν σταματάει. .

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.667
Καλέ σε έχω για νοικοκύρη εσένα..θα μου βάλεις αυτά τα κατσαρολάκια:whistling: με τα κρεμαστάρια για TOP speakers????!!!
Ούτε για αστείο!!!!:tongue:o_Oo_Oo_O

Ο λαός του Atmos απαιτεί τα ναυτίλια στο ταβάνι:acute::spiteful::spiteful::spiteful:..μετά θα πάρεις τη θέση του Δία ανάμεσα στο Πάνθεον του AV όλου του πλανήτη;) :thumbsup::thumbsup::thumbsup: και θα έρθει και όλο το επιτελείο της Dolby& DTS να σφαχτούν στα πόδια σου για το ποιος θα στο καλιμπράρει :newrussian::roflmao::roflmao::roflmao:
άσε που μόνο από τα views θα κάνεις απόσβεση όλο το σύστημα σε μερικά λεπτά και θα σου μείνουν και για πανί:drinks::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Reaction score
269
Καλέ σε έχω για νοικοκύρη εσένα..θα μου βάλεις αυτά τα κατσαρολάκια:whistling: με τα κρεμαστάρια για TOP speakers????!!!
Ούτε για αστείο!!!!:tongue:o_Oo_Oo_O

Ο λαός του Atmos απαιτεί τα ναυτίλια στο ταβάνι:acute::spiteful::spiteful::spiteful:..μετά θα πάρεις τη θέση του Δία ανάμεσα στο Πάνθεον του AV όλου του πλανήτη;) :thumbsup::thumbsup::thumbsup: και θα έρθει και όλο το επιτελείο της Dolby& DTS να σφαχτούν στα πόδια σου για το ποιος θα στο καλιμπράρει :newrussian::roflmao::roflmao::roflmao:
άσε που μόνο από τα views θα κάνεις απόσβεση όλο το σύστημα σε μερικά λεπτά και θα σου μείνουν και για πανί:drinks::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

+1
Στο dedicated room αυτά :)
Έχω πανί(a) αλλα δεν αρέσει στη σύζυγο!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.667
+1
Στο dedicated room αυτά :)
Έχω πανί(a) αλλα δεν αρέσει στη σύζυγο!
Ώπα...ώπα...:banned::O_o::o

Συγνώμη..έφερες στο σαλόνι όλα αυτά τα φέρετρα και κολλάει στην οθόνη!!!???
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Βάλε την και αυτή στο ταβάνι...
δήλωσέ την top rear να μην την βλέπεις καν(αχάριστη γυναίκα):lolsign::tongue::lol::lol::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
269
Δεν με χαλάει καθόλου. Προτιμώ τα ηχείακια από την οθόνη. Μη τα θελουμε και όλα δικά μας το 90%
Φτάνει. ;)

Reaction score
1.301
Είναι αμερικάνικο και οι hard core προτιμούν καραμπόλες σε γαλλικό !
Το ακουστικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι αξιοζήλευτο , το οπτικό όμως ... ίσως η κυρία έχει δίκιο ??

Reaction score
15.548
δεν πρεπει να ακουσουμε τα Jtr με τον Anthem ;
...πρεπει..:D

και εγω γαλλικο προτιμω :)

Reaction score
5.980
Γεια σου ρε σταθη !!!!
Μην του την μπαίνεις θα σουτην πει για καμένα τουιτερ !!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.940
Members
38.629
Νεότερο μέλος