Μόλις γύρισα στο σπίτι βρήκα αυτά

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.776
Ρύθμισέ το το τιμημένο
Δεν μπορώ - δεν μπορώ
Να περιμενω

:party::party::party:

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.776
Έλα να βοηθήσεις να τελειώσω μια μέρα νωρίτερα
Aύριο θα κρεμάσω τα Αtmos
Καλα θα ηταν.
Απο Θεσσαλονικη ομως δυσκολα...

Reaction score
269
Oτι ενδοιασμούς είχα εξαλείφτηκαν. Χωρίς ΕQ είναι απλός μαγευτικά και το ενεργό cap 1400 περιττό,

Δεν έχω καταφέρει να βάλω τα οροφής Atmos ακόμη.

Σήμερα άκουγα όλη την ημερα Jazz classics, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald ,Sarah Vaughn,Billie Holiday etc. κai δεν μπορούσα να σταματήσω. Xαμόγελο ανατριχίλα και δάκρυα.

Μετά Περλ XArbour, Απόλο 13 και τώρα BAtman, με το sub εκτος.

A very happy camper. :))

TBC

Reaction score
269
ααα καταλαβα ...παρε καλυτερα Bass shaker :)
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Πολύ πιθανόν να το "παροπλισο" το sub διότι τα μέιν αντιστοιχούν σχεδόν σε 2+ cap1400. Μετο ΕQ θα ευθυγραμμιστouv.

Reaction score
269
Σήμερα θα ασχοληθώ με REW kia το Anthem. Ο χwρος μου είναι αρκετά κακός. 4.2ο πλάτος 6m περίπου πλάτος kai συνεχεια ανοιχτός στα 12m.
Παραθέτω μερικές photo από REW stereo stin thesi akroasis χωρίς ΕQ και horis Sub.

Το Anthem είναι ergoiniomika αρκετά διαφορετικό από τα ADA που έχω συνηθίσει. Αυτά ήταν πολύ πιο ολοκληρωμένα και έτη φωτός πιο "διαxηρισιμα". Τέλος πάντων κάτι που θα τελείωνα σε μια ωρα θα μου πάρει μια εβδομάδα τώρα.
Από ήχο δεν μπορώ να πω διότι έχουν αλλάξει όλα. Φαίνεται ότι έχει πολύ καλο διαχωρισμό και λεπτομέρεια. Μου λείπουν κάποια codecs apo tion ADA opos το Quad bypass που χρησιμοποιούσα για 20 χρονια στη μουσική.

Αν κάποτε αναβιωθεί η εταιρία θα πήγαινα προς τα εκεί σε λογικά $$$ πλαίσια. Τέλος ιουλίου αν είμαι Ελλάδα θα έχω τι ευκαιρία να δοκιμάσω ένα Trinnov Altitude 32 . :)
IMG_20160716_165603.jpg

Reaction score
269
Μετά από αρκετή προσπάθεια και διαδικασία κατάφερα με την βοήθεια του SPYLAB να τρέξω το ARC. Σίγουρα θα αντιμετωπίσω κάποια θέματα με το SUBmanagment καθώς έβγαλε msg excessive subwoofer level ενώ ital σχεδόν κλειστό.
Η "διαδικασιa" για όσους έχουν Anthem.
KAtevazeis PLAY-FI se mobile device.
Κάνει αυτό upgrade το Πλοία-Fi του Anthem.
Κατόπιν firmware upgrade Του AVM60
Μετά ARC2 install and upgrade σε PC και Mike calibration File.
Εφόσον το Ipconfig είναι σωστό μετά οπό power cycling όλον, κατάφερα και το έτρεξα πρόχειρα.
IMG_20160719_022329.jpg

Reaction score
6.655
Το πρασινο ειναι το διορθωμενο? χμμμ αν ναι αλλη μια αποδειξη οτι τα αυτοματα δε μπορουν να διαχειριστουν σωστα τις χαμηλες.
Ασε που απο 45hz και κατω εχεις μεγαλη τρυπα, καταταλλα δε χρειαζεσε sub:banned:

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.776
Το πρασινο ειναι το διορθωμενο? χμμμ αν ναι αλλη μια αποδειξη οτι τα αυτοματα δε μπορουν να διαχειριστουν σωστα τις χαμηλες.
Ασε που απο 45hz και κατω εχεις μεγαλη τρυπα, καταταλλα δε χρειαζεσε sub:banned:
Τι εννοείς "τρύπα";

Reaction score
269
H τρυπα είναι στους 27hz -6dB και στους 40HZ είναι+6dB Flat srous 20Hz kai +6dB stoa 15Hz

Αυτό με κομμένο το level line του sunb 6dB από το Ράνε.

ήταν μια γρηγορη πρόχειρη μέτρηση στις 2 το πρωί!

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.776
H τρυπα είναι στους 27hz -6dB και στους 40HZ είναι+6dB Flat srous 20Hz kai +6dB stoa 15Hz

Αυτό με κομμένο το level line του sunb 6dB από το Ράνε.

ήταν μια γρηγορη πρόχειρη μέτρηση στις 2 το πρωί!
Δοκίμασες να αλλάξεις αποστάσεις ηχείων-μπροστα τοίχου;

Reaction score
269
Δοκίμασες να αλλάξεις αποστάσεις ηχείων-μπροστα τοίχου;
Πρώτα θα βάλω το μικρόφωνο στις σωστές θέσεις. για να πάρο μια πιο σωστή μέτρηση. Οι θέσεις δεν αλλάζουν εκτος από toe. Έχει πολλεσ ριθηισεισ με πολλές παραμέτρους. Πρέπει να εξοικειωθώ μαζί του.

Reaction score
269
Όσο ασχολούμαι με το Anthem τόσο το συμπαθώ περισσότερο.
Τελικά πρόκειται για σοβαρό μηχάνημα με απίστευτες δυνατότητες. Το ARC2 δεν τα κάνει όλα αλλα telia alla τα περισσότερα πολύ καλά. Ο χwρoς μου είμαι πολύ κακός. Είχα την ίδια τρυπα μποστά δεξιά με το Nautilus διίοτι είναι χωρίς τοίχο και ανοιχτό παντού. Μετa apo επεξεργασία, και πάλι δοκιμαστικά έφτασα έdω σε 7.0 JTR215RT front 215RM center, Definitive BRX surround, B&w801 NAutilus REAR. No SUB και no SUB redirect. Οποτε και το Rάνε DSP εκτος. Τελικά είναι παιχνιδάκι το Anthem μόλις "ξεπεp
IMG_20160720_153823.jpg
IMG_20160720_153914.jpg
IMG_20160720_154012.jpg
IMG_20160720_153945.jpg
IMG_20160720_153932.jpg
ασεις" τις παιδικές ασθένειες συνδεσμολογίας.

Επόμενο Στάδιο ATMOS set up Full JTR

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962