- Reaction score
- 78.985
Αχχ, λείπω δυστυχώς. 
Αχχ, λείπω δυστυχώς.![]()
Μόλις μου έστειλαν φύλλο πορείας για άσκηση στον Έβρο. Οπότε εχω καθήκοντα προς την Πατρίδα σορυ daharis μπορεί να τα πούμε εκεί κοντά εμείςΠαιδιά οπότε άκυρο για Ζιζικ.....
ίδια μέρα..ίδια ώρα..ίδια χούγια
στου stathis...(μόλις μου έστειλε PM ότι τον βολεύει,,δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά όλο το καλοκαίρι και αν δεν τον βρούμε τα κλειδιά θα τα έχει κάτω από το πατάκι,αν πάλι ξεχάσει να τα αφήσει με ενημέρωσε ότι μπορούμε να σπάσουμε τη πόρτα) που έχει και dedicated με φλοκάτη
![]()
Κάτι μου λέει ότι δεν έχετε και πολλή όρεξη για μετρήσειςΜόλις μου έστειλαν φύλλο πορείας για άσκηση στον Έβρο. Οπότε εχω καθήκοντα προς την Πατρίδα σορυ daharis μπορεί να τα πούμε εκεί κοντά εμείς![]()
Θα γινει Le Xekolen...........Παιδιά οπότε άκυρο για Ζιζικ.....
ίδια μέρα..ίδια ώρα..ίδια χούγια
στου stathis...(μόλις μου έστειλε PM ότι τον βολεύει,,δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά όλο το καλοκαίρι και αν δεν τον βρούμε τα κλειδιά θα τα έχει κάτω από το πατάκι,αν πάλι ξεχάσει να τα αφήσει με ενημέρωσε ότι μπορούμε να σπάσουμε τη πόρτα) που έχει και dedicated με φλοκάτη
![]()
Τελικά στου vlasis θα πάμε που έχει φουλ διασκέδαση.ααααα τέτοιος![]()
deathmetalας είναι?![]()
Έτσι απρόσκλητοι?Τελικά στου vlasis θα πάμε που έχει φουλ διασκέδαση.![]()
Κι εγω αυτό περιμένω! Πιστευω πώς θα έχει Black November οπως έκανε και περσυ για έναν μήνα. Η' εστω Black Friday.ποτε ειπαμε εχει 10% discount στο lsound;
δυστυχως δεν πέτυχα και το clearance που εκαναν πριν απο ένα μήνα..
δεν έχει στη σαλονίκη κανενας το klipsch 115 να μας το δανείσει να κάνουμε ενα συγκριτικό;
svs 2000 ξερω που θα βρω..![]()
μπορεί και λίγο πιο νωρίς, αν γιορτασουν τα 11 χρονια..Κι εγω αυτό περιμένω! Πιστευω πώς θα έχει Black November οπως έκανε και περσυ για έναν μήνα. Η' εστω Black Friday.
Μετρούν απόκριση, όχι peak spl.απο τα γραφήματα δεν φαίνεται πιο δυνατό το svs 2000 καθώς ανεβαίνει πάνω απο τα 90dB;
Πολλά, όχι όλα.όλα τα subwoofer ανάβουν μόλις τους δοθεί σήμα και κλείνουν μέτα απο λίγη ώρα αδράνειας;