Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.948
Παιδιά οπότε άκυρο για Ζιζικ.....

ίδια μέρα..ίδια ώρα..ίδια χούγια :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
στου stathis...(μόλις μου έστειλε PM ότι τον βολεύει,,δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά όλο το καλοκαίρι και αν δεν τον βρούμε τα κλειδιά θα τα έχει κάτω από το πατάκι,αν πάλι ξεχάσει να τα αφήσει με ενημέρωσε ότι μπορούμε να σπάσουμε τη πόρτα) που έχει και dedicated με φλοκάτη :dance2::dance2::dance2:
:tongue::D:D:D:D:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

στου stathis...(μόλις μου έστειλε PM ότι τον βολεύει,,δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά όλο το καλοκαίρι και αν δεν τον βρούμε τα κλειδιά θα τα έχει κάτω από το πατάκι,αν πάλι ξεχάσει να τα αφήσει με ενημέρωσε ότι μπορούμε να σπάσουμε τη πόρτα) που έχει και dedicated με φλοκάτη :dance2::dance2::dance2:
Μόλις μου έστειλαν φύλλο πορείας για άσκηση στον Έβρο. Οπότε εχω καθήκοντα προς την Πατρίδα σορυ daharis μπορεί να τα πούμε εκεί κοντά εμείς:roflmao::roflmao::roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.948
Μόλις μου έστειλαν φύλλο πορείας για άσκηση στον Έβρο. Οπότε εχω καθήκοντα προς την Πατρίδα σορυ daharis μπορεί να τα πούμε εκεί κοντά εμείς:roflmao::roflmao::roflmao:
Κάτι μου λέει ότι δεν έχετε και πολλή όρεξη για μετρήσεις:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Υ.Γ. Κάτσε στα αυγά σου κομάντο..σε έχω ικανό να δημιουργήσεις και θερμό επεισόδιο προκειμένου να τη γλυτώσεις...

θα πάμε στου Αβγδ τελικά που τρελαίνεται για τέτοια....:o:p:D:D:D:D(είναι και ακατάλληλης ηλικίας για επιστράτευση:roflmao::roflmao::roflmao:)δεν την γλυτώνει:gotcha::gotcha::gotcha::gotcha:...εκτός αν έχει κλείσει κομμωτήριο για Τετάρτη:laugh::laugh::laugh::laugh:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Θα γινει Le Xekolen...........
bouzoukia.jpg

Reaction score
2.482
ποτε ειπαμε εχει 10% discount στο lsound;

δυστυχως δεν πέτυχα και το clearance που εκαναν πριν απο ένα μήνα..

δεν έχει στη σαλονίκη κανενας το klipsch 115 να μας το δανείσει να κάνουμε ενα συγκριτικό;
svs 2000 ξερω που θα βρω.. :p
Κι εγω αυτό περιμένω! Πιστευω πώς θα έχει Black November οπως έκανε και περσυ για έναν μήνα. Η' εστω Black Friday.

Reaction score
403

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.988
απο τα γραφήματα δεν φαίνεται πιο δυνατό το svs 2000 καθώς ανεβαίνει πάνω απο τα 90dB;
Μετρούν απόκριση, όχι peak spl.

όλα τα subwoofer ανάβουν μόλις τους δοθεί σήμα και κλείνουν μέτα απο λίγη ώρα αδράνειας;
Πολλά, όχι όλα.

Reaction score
403
Your dedicated space would do great with a single PB2000, placed in the front soundstage (near the screen). If you want some additional output, you could also do dual PB1000’s, they will have a bit more output than the single PB2000, and you get the advantages of duals. There are a few benefits to duals, see below.

The biggest benefit in my mind is that dual subs provide enhanced modal density from an overlap of the two independent modal responses from each subwoofer. This results in fewer nulls (cancellation points) and peaks at the listening positions. The end result is a smoother and more uniform bass response at more locations in the room which can enhance perceived detail, tightness, and "speed" significantly, and which is noticeable at any volume level, not just loud ones. :)

In addition to the above, dual subs also increase the available system headroom, providing greater dynamic range, reduce distortion and make the subwoofers harder to localize. Hope that helps, let us know what other questions you may have.

Jeff Griffin

Training Manager

SVS | Specialty Technologies

Το δημοσιεύω μήπως βοηθήσει και άλλους. Πάντως για μικρό χώρο δεν προτείνουν 13 ultra!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale