- Reaction score
- 108.554
Παντρεύεσαι;
Τι κάνει ο άνθρωπος για να πάρει subwoofer...Παντρεύεσαι;
Ρε συ μπόκολη πλάκα μας κάνειςΑπό μόνη της μου το πρότεινε καλέ....με βλέπει που τρέχω σαν το Βέγγο για τον γάμο (14ωρα για πλάκα)....
της έχω κάνει σχεδόν όλα τα μερεμέτια που ήθελε στο σπίτι που μένουμε(φωτιστικά μπαλκονιού,πέργκολες,καφασωτές γλάστρες,αποθηκάκια,ραφιέρες κλπ κλπ)...
φτιάχνω και το πατρικό μου..αυλές,πέτρες,στοκαρίσματα,βαψίματα, κλπ κλπ..ετοιμάζομαι να φτιάξω και το πάνω το σπίτι για μετά...
με λυπήθηκε την ψυχουλίτσα.....έκλεψα και λίγο στις διαστάσεις....
πήρα και φάτσα πίκατσου....πολύ θέλει...αφού είμαι αξιαγάπητος καλέ...
![]()
Παντρεύεσαι;
Τι να κανς...αφού έτσι τα έφερε η ζωήΠαντρεύεσαι;
2 subwooferΤι κάνει ο άνθρωπος για να πάρει subwoofer...
Ρε συ μπόκολη πλάκα μας κάνειςούτε τα μισa δεν έκανα έταξα απο αυτά που λές και πήρα dedicated χώρο
Ψώνισες απο σβέρκο πaλι κριμα η ψωλ@ρ@ ρε
Αφαλο θα δείξεις πάλι![]()
κουτσομπόλη..1. Μην είσαι κότσυφας. Δεν αξίζει η θυσία για δυό ψωροσάμπς.
2. Αφού δεν είστε παντρεμένοι, πώς μένετε μαζί; Σε χωριστά δωμάτια ελπίζω;
3. Το βράδυ του γάμου να βγάλεις βίντεο απο τη διακόρευση. Με θολωμένες μουρίτσες.
4. Πώς ξέρει ο Στάθης για την ψωλ@ρ@; Ανταλλάσετε φωτό;
5. του μπι άντεντ λέιτερ.
Kαλά δεν ξέρεις τον μπόκολη ;4. Πώς ξέρει ο Στάθης για την ψωλ@ρ@; Ανταλλάσετε φωτό;
Kαλά δεν ξέρεις τον μπόκολη ;![]()
Δεν θυμάσαι την αγγελία του PB13 ultra σου!!ωραιο νημα τελικα το καναμε!
πως συνδυαστηκε η αναζητηση των σαμπ του daharis με τον σεξουαλικο μποκολη......μονο εμεις το καταφεραμε!
παω να ζεστανω το PB13 ultra μου!![]()
ωραιο νημα τελικα το καναμε!
πως συνδυαστηκε η αναζητηση των σαμπ του daharis με τον σεξουαλικο μποκολη......μονο εμεις το καταφεραμε!![]()
παω να ζεστανω το PB13 ultra μου!![]()
Βλέπεις λοιπόν ποιός κάνει κουμάντο τα 80 ζευγάρια κατά ριπάς λέμε παντόφλα βάλε και τις τροχιοδεικτικές τη νύχταη παντόφλα με βολεύει σαν νούμερο (36 φοράει η κυρά)
σαν πλήθος δεν ξέρω...θα έχει καμιά 80ριά ζευγάρια
![]()
Αυτές με τα στρασάκια θα εννοείςΒλέπεις λοιπόν ποιός κάνει κουμάντο τα 80 ζευγάρια κατά ριπάς λέμε παντόφλα βάλε και τις τροχιοδεικτικές τη νύχτα
![]()