Τα καλύτερα τρόφιμα

Reaction score
8.349
Εγώ πάντως γιαούρτι παίρνω από τον Βάρσο στην Κηφισιά και τον Μαγγίνα στη Νέα Ερυθραία. :D
μιλάμε για προιόντα,που μπορει να βρει κανεις σε σουπερ-μαρκετ,ο Βαρσος είναι διασημος χρόνια τωρα ,αλλα τοπικης αγορας της περιοχής.Ο καθένας θα ξερει κατι εξαιρετικο στην περιοχή του ειδικα στην επαρχία,αλλα δεν αφορα τους υπόλοιπους που δεν ζούνε στην περιοχη.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855
μιλάμε για προιόντα,που μπορει να βρει κανεις σε σουπερ-μαρκετ,ο Βαρσος είναι διασημος χρόνια τωρα ,αλλα τοπικης αγορας της περιοχής.Ο καθένας θα ξερει κατι εξαιρετικο στην περιοχή του ειδικα στην επαρχία,αλλα δεν αφορα τους υπόλοιπους που δεν ζούνε στην περιοχη.
Καμία αντίρρηση. Έγραψα που έχει το καλύτερο στις περιοχές που κινούμαι. Στο σούπερ μάρκετ τα περισσότερα γιαούρτια (τα κανονικά, όχι τα τύπου ΦΑΓΕ που είναι γιαούρτι μόνο στο όνομα) είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο (αρκετά καλό). Από προσωπική δοκιμή.

Υ.Γ. Πάντως και 100 ευκαιρίες να είχα δεν θα έβρισκα ότι ένα από τα πρώτα posts θα ήταν για γιαούρτια. 8-)

D

Deleted member 23222

Guest
ωραία,να πω δυο καλά λογια για την ΕΒΟΛ.Μακράν το καλυτερο γιαούρτι της αγορας.
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Ροδόπη κατσικίσιο γιαούρτι...

Haix άρβυλο εργασίας,όποιος ενδιαφέρεται,του λέω και μοντέλο,το καλύτερο παπούτσι του χώρου, κι έχω φορέσει πολλά.

Αν θέλετε και για τυρί φέτα...να σας στείλω!!!

Ωραίιιο θέμα!!! :D:D

Reaction score
8.349
Καμία αντίρρηση. Έγραψα που έχει το καλύτερο στις περιοχές που κινούμαι. Στο σούπερ μάρκετ τα περισσότερα γιαούρτια (τα κανονικά, όχι τα τύπου ΦΑΓΕ που είναι γιαούρτι μόνο στο όνομα) είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο (αρκετά καλό). Από προσωπική δοκιμή.

Υ.Γ. Πάντως και 100 ευκαιρίες να είχα δεν θα έβρισκα ότι ένα από τα πρώτα posts θα ήταν για γιαούρτια. 8-)
της ΕΒΟΛ δεν εχει σχεση με τα υπόλοιπα, κλπ,γι αυτό τογραψα.δοκιμασε ,και θα δεις ότι είναι αληθινο γιαουρτι τυπου Βαρσου.

D

Deleted member 23222

Guest
της ΕΒΟΛ δεν εχει σχεση με τα υπόλοιπα, κλπ,γι αυτό τογραψα.δοκιμασε ,και θα δεις ότι είναι αληθινο γιαουρτι τυπου Βαρσου.
Ένα είναι το γιαούρτι και το τυρί...
Αν πας μια φορά κολλάς...!!!

Μετά για καλύτερα,μόνο σε στάνη με γνωστό τσοπάνη...
[DOUBLEPOST=1472925516][/DOUBLEPOST]
Καλαβρύτων;
ΟΧΙ παιδί της πόλης!!!!!

D

Deleted member 23222

Guest
ρε μανια με το τρολάρισμα,τι εισαι εσυ?δεν καθησες στα πολιτικα?:D
Ωραία,αφού όπως καταλαβαίνω το θέμα θα ασχοληθεί κυρίως με γαλακτοκομικά προιόντα,να σου πω ότι το γάλα το ΕΒΟΛ παραμένει πρώτο,αλλά έχασε σε ποιότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν...ένα χρόνο.:p

Reaction score
8.349
ολο εκπλήξεις η ζωή:Dγραψτε τιποτα άλλο,εμενα αυτό με απασχολούσε γιατι εψαχνα χτες ν αγορασω στο σουπερ-μαρκετ και ταχανε παρει όλα.
[DOUBLEPOST=1472926165][/DOUBLEPOST]
Ωραία,αφού όπως καταλαβαίνω το θέμα θα ασχοληθεί κυρίως με γαλακτοκομικά προιόντα,να σου πω ότι το γάλα το ΕΒΟΛ παραμένει πρώτο,αλλά έχασε σε ποιότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν...ένα χρόνο.:p
δεν ειναι για γαλακτοκομικά ρ εσυ,εγω ειπα για το γιαούρτι!!!γραφτε τιποτα αλλο!!!;)

D

Deleted member 23222

Guest
ολο εκπλήξεις η ζωή:Dγραψτε τιποτα άλλο,εμενα αυτό με απασχολούσε γιατι εψαχνα χτες ν αγορασω στο σουπερ-μαρκετ και ταχανε παρει όλα.
[DOUBLEPOST=1472926165][/DOUBLEPOST]

δεν ειναι για γαλακτοκομικά ρ εσυ,εγω ειπα για το γιαούρτι!!!γραφτε τιποτα αλλο!!!;)
Να σου πω,μην τρελαίνεσαι!!!
Μαγκιά σου και σε πάω!!
Κι εμένα θα μου άρεσε ένα καλό πληκτρολόγιο,αλλά μπροστά στην χαρά της καλής φέτας,δεν βάζω τίποτα!!

Εγώ κουβαλάω φέτα εδώ που είμαι από πατρίδα!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855
Δεν αντιλέγω, κι εγώ το προτιμώ από άλλα. Το μόνο που με ενοχλεί σε όλα αυτά του SM είναι οι διακυμάνσεις στην υφή και τη γεύση.

Ένα είναι το γιαούρτι και το τυρί...
Αν πας μια φορά κολλάς...!!!
Ο Κωσταρέλος από τότε που ξανοίχτηκε πολύ χάλασε λίγο τις γεύσεις. Για τα γιαούρτια μιλάω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701
Για κανένα κεφαλοτύρι να λέμε;
Κανένα καπνιστό τυρί;
Κανένα ροκφόρ, edam, emmental, gouda, grana padano, mozzarella, mascarpone.
Kαι για κανένα αλλαντικό συνοδεία στην ίδια πιατέλα με τα τυριά για την μπυρίτσα.
Σαν αυτήν εδώ που βρήκα στο νετ.

poikilia_allantikon_tyriwn_3.jpg

Σλουρπ!

Reaction score
1.988
Παλιός συμμαθητής εργάζεται στην αλλαντοβιομηχανία Έδεσμα στην Θεσσαλονίκη.
Μου πρότεινε λοιπόν και δοκίμασα την κανπιστή γαλοπούλα Natarale η οποία δεν έχει συντηρητικά και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να καταναλώνεται το συντομότερο δυνατό.
Την βρήκα πολύ γευστική και θα την καθιερώσουμε στο σπίτι, ειδικά με τα 2 μικρά τωρα που ξεκινάει η σχολική περίοδος και τα τοστάκια θα είναι στην ημερήσια διάταξη....(βέβαια ήταν και πιο πάνω στην τιμή απο τις υπόλοιπες....αλλά νομίζω ότι αξίζει...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv