- Reaction score
- 8.349
ωραία,να πω δυο καλά λογια για την ΕΒΟΛ.Μακράν το καλυτερο γιαούρτι της αγορας.
δεν γραφεις καλύτερα κι εσυ κατι που σου αρεσε?Πούντα τα δγυο καλά λόγια;![]()
Εγώ πάντως γιαούρτι παίρνω από τον Βάρσο στην Κηφισιά και τον Μαγγίνα στη Νέα Ερυθραία.δεν γραφεις καλύτερα κι εσυ κατι που σου αρεσε?
μιλάμε για προιόντα,που μπορει να βρει κανεις σε σουπερ-μαρκετ,ο Βαρσος είναι διασημος χρόνια τωρα ,αλλα τοπικης αγορας της περιοχής.Ο καθένας θα ξερει κατι εξαιρετικο στην περιοχή του ειδικα στην επαρχία,αλλα δεν αφορα τους υπόλοιπους που δεν ζούνε στην περιοχη.Εγώ πάντως γιαούρτι παίρνω από τον Βάρσο στην Κηφισιά και τον Μαγγίνα στη Νέα Ερυθραία.![]()
Καμία αντίρρηση. Έγραψα που έχει το καλύτερο στις περιοχές που κινούμαι. Στο σούπερ μάρκετ τα περισσότερα γιαούρτια (τα κανονικά, όχι τα τύπου ΦΑΓΕ που είναι γιαούρτι μόνο στο όνομα) είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο (αρκετά καλό). Από προσωπική δοκιμή.μιλάμε για προιόντα,που μπορει να βρει κανεις σε σουπερ-μαρκετ,ο Βαρσος είναι διασημος χρόνια τωρα ,αλλα τοπικης αγορας της περιοχής.Ο καθένας θα ξερει κατι εξαιρετικο στην περιοχή του ειδικα στην επαρχία,αλλα δεν αφορα τους υπόλοιπους που δεν ζούνε στην περιοχη.
ωραία,να πω δυο καλά λογια για την ΕΒΟΛ.Μακράν το καλυτερο γιαούρτι της αγορας.
της ΕΒΟΛ δεν εχει σχεση με τα υπόλοιπα, κλπ,γι αυτό τογραψα.δοκιμασε ,και θα δεις ότι είναι αληθινο γιαουρτι τυπου Βαρσου.Καμία αντίρρηση. Έγραψα που έχει το καλύτερο στις περιοχές που κινούμαι. Στο σούπερ μάρκετ τα περισσότερα γιαούρτια (τα κανονικά, όχι τα τύπου ΦΑΓΕ που είναι γιαούρτι μόνο στο όνομα) είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο (αρκετά καλό). Από προσωπική δοκιμή.
Υ.Γ. Πάντως και 100 ευκαιρίες να είχα δεν θα έβρισκα ότι ένα από τα πρώτα posts θα ήταν για γιαούρτια.![]()
Εμένα με άρεσε μια χθες,αλλά με έστειλε στο διάολο,χωρίς να μου πει τιμή...δεν γραφεις καλύτερα κι εσυ κατι που σου αρεσε?
Καλαβρύτων;Αν θέλετε και για τυρί φέτα...να σας στείλω!!!
ρε μανια με το τρολάρισμα,τι εισαι εσυ?δεν καθησες στα πολιτικα?Εμένα με άρεσε μια χθες,αλλά με έστειλε στο διάολο,χωρίς να μου πει τιμή...![]()
Ένα είναι το γιαούρτι και το τυρί...της ΕΒΟΛ δεν εχει σχεση με τα υπόλοιπα, κλπ,γι αυτό τογραψα.δοκιμασε ,και θα δεις ότι είναι αληθινο γιαουρτι τυπου Βαρσου.
ΟΧΙ παιδί της πόλης!!!!!Καλαβρύτων;
Ωραία,αφού όπως καταλαβαίνω το θέμα θα ασχοληθεί κυρίως με γαλακτοκομικά προιόντα,να σου πω ότι το γάλα το ΕΒΟΛ παραμένει πρώτο,αλλά έχασε σε ποιότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν...ένα χρόνο.ρε μανια με το τρολάρισμα,τι εισαι εσυ?δεν καθησες στα πολιτικα?![]()
ολο εκπλήξεις η ζωήΥ.Γ. Πάντως και 100 ευκαιρίες να είχα δεν θα έβρισκα ότι ένα από τα πρώτα posts θα ήταν για γιαούρτια.![]()
δεν ειναι για γαλακτοκομικά ρ εσυ,εγω ειπα για το γιαούρτι!!!γραφτε τιποτα αλλο!!!Ωραία,αφού όπως καταλαβαίνω το θέμα θα ασχοληθεί κυρίως με γαλακτοκομικά προιόντα,να σου πω ότι το γάλα το ΕΒΟΛ παραμένει πρώτο,αλλά έχασε σε ποιότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν...ένα χρόνο.![]()
Να σου πω,μην τρελαίνεσαι!!!ολο εκπλήξεις η ζωήγραψτε τιποτα άλλο,εμενα αυτό με απασχολούσε γιατι εψαχνα χτες ν αγορασω στο σουπερ-μαρκετ και ταχανε παρει όλα.
[DOUBLEPOST=1472926165][/DOUBLEPOST]
δεν ειναι για γαλακτοκομικά ρ εσυ,εγω ειπα για το γιαούρτι!!!γραφτε τιποτα αλλο!!!![]()
Δεν αντιλέγω, κι εγώ το προτιμώ από άλλα. Το μόνο που με ενοχλεί σε όλα αυτά του SM είναι οι διακυμάνσεις στην υφή και τη γεύση.της ΕΒΟΛ δεν εχει σχεση με τα υπόλοιπα, κλπ,γι αυτό τογραψα.δοκιμασε ,και θα δεις ότι είναι αληθινο γιαουρτι τυπου Βαρσου.
Ο Κωσταρέλος από τότε που ξανοίχτηκε πολύ χάλασε λίγο τις γεύσεις. Για τα γιαούρτια μιλάω.Ένα είναι το γιαούρτι και το τυρί...
Αν πας μια φορά κολλάς...!!!
Συνεχίστε εδώ παρακαλώ με τα γιαούρτια σας!ωραία,να πω δυο καλά λογια για την ΕΒΟΛ.Μακράν το καλυτερο γιαούρτι της αγορας.
- και το γάλα τους επίσης πολύ καλόωραία,να πω δυο καλά λογια για την ΕΒΟΛ.Μακράν το καλυτερο γιαούρτι της αγορας.