wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.417
Quoted for emphasis and truth.Να κάνω μία παρένθεση, και όχι διαφήμιση, ότι ο Εar προέρχεται από μία ίσως σπάνια κατηγορία.
Υπήρξε στην αντίπερα όχθη, δοκίμασε ματζούνια, ανυψωτές καλωδίων, CD με ειδικό θόρυβο ώστε τα opamps να βγάζουν λαμπάτο ήχο, ψαλμωδίες στο όνομα του Zizik ώστε να φεύγουν πιο γρήγορα τα ενισχυτικά στις αγγελίες, δοξασίες στους hi-end θεούς για να φύγει το μπουμάρισμα, ήπιε αλόη μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα για να φύγει το γρέζι από την ήχο κτλ
Ωστόσο δεν υπάρχει cognitive dissonance. Σε απλοελληνικά: επειδή δεν μπορώ να έχω κάτι το μειώνω. Εκεί που είναι αρκετοί ο Ear ήταν ήδη πριν καιρό. Εδωσε το benefit of the doubt σ'όλα αυτά, ψάχτηκε, κατάλαβε και προσπαθεί να μας μεταφέρει άλλοτε ωμή και άλλοτε μασημένη γνώση. Ίσως φαίνεται ότι αρέσκεται σε αφορισμούς ή να είναι απόλυτος αλλά τα facts είναι facts. Ούτε είναι κακό να μας αρέσει το άκουσμα που ήδη έχουμε πετύχει, ούτε να μας λέει κάποιος ότι παίρνουμε το 20% από αυτο που θα μπορούσαμε να πάρουμε, ούτε νας μας υπογραμμίζει ότι το ταβάνι επίδοσης τίθεται άμεσα από το χώρο. Χάρη μας κάνει.
Όποιος έχει προσφορά από τον Εar για μπυρόνι να τη δεχθεί άμεσα. Εγώ ήμουν δίπλα (του) όταν ήταν Παξούς. Αν το ήξερα θα έλεγα στους φίλους μου, παίδες υπάρχει ένας γκουρού, πάμε για κανένα σεμινάριο να αρχίσουμε να αιωρούμαστε.
Εκεί όμως μας έχει καταντήσει το δήθεν hi end, να θεωρούμε γκουρού κάποιον που μας λέει ότι 3+4=7.
P.S. πόσο ενδιαφέρον είναι ότι το cognitive dissonance μειώνεται όταν κάποιος ακούει μουσική, σύμφωνα με την έρευνα στο λινκ;