Νordost καλωδιοβάση ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.289
Αν έρθω σπίτι σου και σου βάλω ένα μαντήλι στα μάτια,

θα καταλάβεις δηλαδή πότε βάζω ή βγάζω αυτά τα στηρίγματα; :whistling:

Reaction score
210
είναι απλά ένας τρόπος για να εκφρασει κάνεις την ποιοτική διαφορά μεταξύ 2 καταστάσεων.

δεν είναι ευαγγέλιο :devilish:

αν έρθεις στο σπίτι μου (ευπρόσδεκτος βεβαίως, βεβαίως), θα είναι δύσκολο να καταλάβεις αμέσως την διαφορά.
Αν μια σύγκριση δεν είναι μέρα νύχτα (σπανίως συμβαίνει), τότε χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις την διαφορά. Βάλτο 2-3 μέρες και μετά δες αν θες να γυρίσεις πίσω η όχι.

Αιντε, χαιρετίσματα

Last edited:

Reaction score
210
εγώ κάνω βόλτες με φεραρι ανάμεσα στα όργανα :dance2:

εσύ όμως το πεινασμένο μια βόλτα να ξελαμπικάρει, γιατί έχει πήξει :p:p:p

Reaction score
30.456
Θα το φροντίσω πάραυτα...
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις για το πεινασμένο μου..!

Reaction score
79
Γκ@βλα μου εσύ! :)

Μια ειδική βάση για καλώδια παρουσίασε η Nordost. Είναι η Sort Lift που στηρίζει τα καλώδια ηχείων ώστε αυτά να συντονίζονται στην φυσική τους συχνότητα και όχι σ’ αυτή του δαπέδου.

Παράλληλα εφαρμόζουν απόσβεση και περιορισμό στις δονήσεις.

Το να έχουμε τα καλώδια ηχείων λίγο πιο ψηλά από το δάπεδο ο ήχος γίνεται καλύτερες και η συμπεριφορά της ηχητικής τους ταυτότητας πιο μέγιστη.

Η βάση Sort Lift είναι από αλουμίνιο και φέρει δύο ευέλικτα στοιχεία από κράμα τιτανίου για να κρατούν τα καλώδια ενώ παράλληλα περιορίζουν τις ηλεκτρικές παρεμβολές. Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι βελτιώνεται ο ήχος κυρίως στις χαμηλές συχνότητες και η φυσικότητά του.

Το Sort Lift κυκλοφορεί σε πακέτα των δύο βάσεων και τοποθετούνται σε απόσταση μεταξύ τους από 0,5 έως ένα μέτρο, ενώ κοστίζουν κοντά στα 599 δολάρια.

Μια ειδική βάση για καλώδια παρουσίασε η Nordost. Είναι η Sort Lift που στηρίζει τα καλώδια ηχείων ώστε αυτά να συντονίζονται στην φυσική τους συχνότητα και όχι σ’ αυτή του δαπέδου.

Παράλληλα εφαρμόζουν απόσβεση και περιορισμό στις δονήσεις.

Το να έχουμε τα καλώδια ηχείων λίγο πιο ψηλά από το δάπεδο ο ήχος γίνεται καλύτερες και η συμπεριφορά της ηχητικής τους ταυτότητας πιο μέγιστη.

Η βάση Sort Lift είναι από αλουμίνιο και φέρει δύο ευέλικτα στοιχεία από κράμα τιτανίου για να κρατούν τα καλώδια ενώ παράλληλα περιορίζουν τις ηλεκτρικές παρεμβολές. Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι βελτιώνεται ο ήχος κυρίως στις χαμηλές συχνότητες και η φυσικότητά του.

Το Sort Lift κυκλοφορεί σε πακέτα των δύο βάσεων και τοποθετούνται σε απόσταση μεταξύ τους από 0,5 έως ένα μέτρο, ενώ κοστίζουν κοντά στα 599 δολάρια.
Ότι σκαρφιστούν, με μοναδικό σκοπό να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους!!!
Ντροπή και αίσχος!!!

Reaction score
79
Και αυτα ακουγονται? o_O
Υπομονη. Όλο και κάποιος "αδέκαστος" reviwer Έλληνας η ξένος θα αναλάβει να τα "τεστάρει".
Και τότε θα μάθουμε ποσό καλά ειναι και πως αντεχαμε να ακούμε τόσα χρόνια χωρίς αυτά!!!

Reaction score
145
Ότι σκαρφιστούν, με μοναδικό σκοπό να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους!!!
Ντροπή και αίσχος!!!
πολύ βαριες εκφρασεις χωρις ουσιαστικο λογο,σιγουρα οι ακριβες εταιρειες στοχευουν παντα στο κατι παραπανω για την μεγιστοποιηση του κερδους.Μη ξεχναμε όμως ότι περι ορεξεως,ουδεις λογος,ποσο μαλλον αν τα 500 ευρω για καποιους είναι
πολύ λιγα,για αλλους ένα μηνιατικο και για αλλους μια βραδυα στο Ρεμο.
Επισης πολύ σημαντικο,στο High End και για καποιους Χαλι Εντ,ακουμε και με τα ματια,εμενα προσωπικα αν μου αρεσει κατι
το προτιμω από μια βραδυα στα μπουζούκια η οπου αλλου,τουλαχιστον αυτό θα το βλεπω κάθε μερα και θα χαιρομαι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.956
αν έρθεις στο σπίτι μου (ευπρόσδεκτος βεβαίως, βεβαίως), θα είναι δύσκολο να καταλάβεις αμέσως την διαφορά.
Αν μια σύγκριση δεν είναι μέρα νύχτα (σπανίως συμβαίνει), τότε χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις την διαφορά. Βάλτο 2-3 μέρες και μετά δες αν θες να γυρίσεις πίσω η όχι.
Challenge accepted. ;)

Καθότι στο δικό μου στέρεο είναι αδύνατο να το δοκιμάσω, με τα 15cm καλώδια ηχείων, κι εφόσον λες "ευπρόσδεκτος βεβαίως βεβαίως" και πως θέλει 2-3 μέρες για να καταλάβει κανείς τη διαφορά, έρχομαι σπίτι σου για ένα μαραθώνιο 2-3 ημερών ακρόασης, για να πιστοποιήσω την μη επιστροφή στην απλή δαπέδια θέση των καλωδίων.

Πότε λες να έρθω; ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead