- Reaction score
- 108.300
Αν έρθω σπίτι σου και σου βάλω ένα μαντήλι στα μάτια,
θα καταλάβεις δηλαδή πότε βάζω ή βγάζω αυτά τα στηρίγματα;
θα καταλάβεις δηλαδή πότε βάζω ή βγάζω αυτά τα στηρίγματα;

Πρόστυχο μωρό.....Αν έρθω σπίτι σου και σου βάλω ένα μαντήλι στα μάτια...............
καλά, ο πεινασμένος, καρβέλια ...Πρόστυχο μωρό.....![]()
Πως το κατάλαβες βρε θηρίο?καλά, ο πεινασμένος, καρβέλια ...
Γκ@βλα μου εσύ!Πρόστυχο μωρό.....![]()
Γκ@βλα μου εσύ!![]()
Μια ειδική βάση για καλώδια παρουσίασε η Nordost. Είναι η Sort Lift που στηρίζει τα καλώδια ηχείων ώστε αυτά να συντονίζονται στην φυσική τους συχνότητα και όχι σ’ αυτή του δαπέδου.
Παράλληλα εφαρμόζουν απόσβεση και περιορισμό στις δονήσεις.
Το να έχουμε τα καλώδια ηχείων λίγο πιο ψηλά από το δάπεδο ο ήχος γίνεται καλύτερες και η συμπεριφορά της ηχητικής τους ταυτότητας πιο μέγιστη.
![]()
Η βάση Sort Lift είναι από αλουμίνιο και φέρει δύο ευέλικτα στοιχεία από κράμα τιτανίου για να κρατούν τα καλώδια ενώ παράλληλα περιορίζουν τις ηλεκτρικές παρεμβολές. Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι βελτιώνεται ο ήχος κυρίως στις χαμηλές συχνότητες και η φυσικότητά του.
Το Sort Lift κυκλοφορεί σε πακέτα των δύο βάσεων και τοποθετούνται σε απόσταση μεταξύ τους από 0,5 έως ένα μέτρο, ενώ κοστίζουν κοντά στα 599 δολάρια.
Ότι σκαρφιστούν, με μοναδικό σκοπό να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους!!!
Μια ειδική βάση για καλώδια παρουσίασε η Nordost. Είναι η Sort Lift που στηρίζει τα καλώδια ηχείων ώστε αυτά να συντονίζονται στην φυσική τους συχνότητα και όχι σ’ αυτή του δαπέδου.
Παράλληλα εφαρμόζουν απόσβεση και περιορισμό στις δονήσεις.
Το να έχουμε τα καλώδια ηχείων λίγο πιο ψηλά από το δάπεδο ο ήχος γίνεται καλύτερες και η συμπεριφορά της ηχητικής τους ταυτότητας πιο μέγιστη.
![]()
Η βάση Sort Lift είναι από αλουμίνιο και φέρει δύο ευέλικτα στοιχεία από κράμα τιτανίου για να κρατούν τα καλώδια ενώ παράλληλα περιορίζουν τις ηλεκτρικές παρεμβολές. Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι βελτιώνεται ο ήχος κυρίως στις χαμηλές συχνότητες και η φυσικότητά του.
Το Sort Lift κυκλοφορεί σε πακέτα των δύο βάσεων και τοποθετούνται σε απόσταση μεταξύ τους από 0,5 έως ένα μέτρο, ενώ κοστίζουν κοντά στα 599 δολάρια.
Υπομονη. Όλο και κάποιος "αδέκαστος" reviwer Έλληνας η ξένος θα αναλάβει να τα "τεστάρει".Και αυτα ακουγονται?![]()
μέχρι να βρεθεί reviewer, εγώ πάω μ' αυτά
![]()
Wooden Cube Base Card Picture Memo Photo Clips
US $0.93 το ένα
μέχρι να βρεθεί reviewer, εγώ πάω μ' αυτά
![]()
US $0.93 το ένα
πολύ βαριες εκφρασεις χωρις ουσιαστικο λογο,σιγουρα οι ακριβες εταιρειες στοχευουν παντα στο κατι παραπανω για την μεγιστοποιηση του κερδους.Μη ξεχναμε όμως ότι περι ορεξεως,ουδεις λογος,ποσο μαλλον αν τα 500 ευρω για καποιους είναιΌτι σκαρφιστούν, με μοναδικό σκοπό να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους!!!
Ντροπή και αίσχος!!!
Πλάκ-πλάκα, θα με βόλευαν πολύ για τα πλακέ καλώδια ποι έχω!μέχρι να βρεθεί reviewer, εγώ πάω μ' αυτά
![]()
US $0.93 το ένα
Challenge accepted.αν έρθεις στο σπίτι μου (ευπρόσδεκτος βεβαίως, βεβαίως), θα είναι δύσκολο να καταλάβεις αμέσως την διαφορά.
Αν μια σύγκριση δεν είναι μέρα νύχτα (σπανίως συμβαίνει), τότε χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις την διαφορά. Βάλτο 2-3 μέρες και μετά δες αν θες να γυρίσεις πίσω η όχι.