- Reaction score
- 5.672
Επισης και σε τι ειδικεύεται ο καθένας .
Με δυνατοτητα συμπλήρωσης απο τον ίδιο ...
Με δυνατοτητα συμπλήρωσης απο τον ίδιο ...
Παίδες, γράφετε ονόματα. Όποιους ξέρετε.
Ίσως να κάνουμε ένα θρεντ με ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα για να βρίσκουν λύση όσοι ψάχνουν προς αυτή, τη σωστή κατεύθυνση.
Κακά τα ψέματα, ο χώρος και η επαγγελματική ενασχόληση με την ισοστάθμιση, είναι το Α και το Ω, το καταλάβαμε όλοι. Δυστυχώς αυτή η πολύτιμη υπηρεσία δεν είναι ευρέως γνωστή, κι ούτε ξέρει κανείς που να ψάξει. Μόνο που είναι τα μαγαζιά που πουλάνε στέρεα ξέρει ο κόσμος
Δε ξέρω αν η διαχείριση του φόρουμ το θεωρεί διαφήμιση, αλλά θα πρέπει να έχουμε κάπου καταγεγραμμένα στοιχεία ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν στο στήσιμο του χώρου, ώστε να βοηθήσουμε εμείς τους συνφορουμίτες μας που ψάχνουν. Δυστυχώς οι εν λόγω επαγγελματίες δεν κυνηγάνε τα φόρουμ να γνωστοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, άλλοι δε θέλουν καν να μπούν να γράψουν, δε προλαβαίνουν, δεν έχει σημασία.
Απλώς βλέπουμε το πρόβλημα, και καταντάει χαζό να γράφω 3-4 ονόματα σε κάθε θρεντ που υπάρχει ανάλογο ερώτημα.
Νομίζω πως πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο αυτό σε όποιον ψάχνει. Δείτε το, συζητήστε το και πραξετε αναλόγως.![]()
Σωστή η προτεραιότητα στο χωρο αλλα η πρόταση μπορεί να κρύβει παγίδες.....γνωμη μου Κωστα, και εφ'οσον κρινουν οι Δχστες οτι μπορει, πρεπει, να γινει αυτο. Ειναι σωστη η ιδεα. Νομιζω οτι θα βοηθησει πολυ...
Nα κάνει τι ο ενισχυτής στο μισό ωμ ρε Μάκη?Πολυ απλα βρες ενίσχυτη να κάτεβαινει μεχρι το μισό ωμ εαν γίνεται , να εχει πάνω απο 250 w στα 8 και να διπλασιάζει συνέχεια οσο κατεβαίνει .
Συμφωνώ και επαυξάνω.Ο "επαγγελματίας" γνωρίζει ,αμοίβεται και όπως εχει πει και ο λογιστής του φόρουμ,"επαγγελματίας ειναι αυτός που μπορεί να κόψει απόδειξη για την εργασία του".
Δηλαδή τι προτείνεις ως ακίνδυνο; Μόνο το να έρχομαι γω με το μικρόφωνο από τα λιντλ ή ο άλλος ο γιατρός με το μικροφωνακι του ντιρακ και να, νταξ, μία πίτσα και 5 μπύρες και να οι μετρήσεις και έλα μωρέ βάλε κει μία μπασοπαγίδα; Να μη γίνουμε ποτέ άνθρωποι; Επικίνδυνο; Για ποιόν; Για το θεό του χάι εντ;Επικίνδυνος δρόμος και για τον "επαγγελματία" και για το forum.
The end.Αν κάποιος από αυτούς δε κόβει απόδειξη, προφανώς δεν ασχολείται επαγγελματικά
.Nα κάνει τι ο ενισχυτής στο μισό ωμ ρε Μάκη?
Το έβαλες στη σωστή διάσταση...3DΔηλαδή τι προτείνεις ως ακίνδυνο; Μόνο το να έρχομαι γω με το μικρόφωνο από τα λιντλ ή ο άλλος ο γιατρός με το μικροφωνακι του ντιρακ και να, νταξ, μία πίτσα και 5 μπύρες και να οι μετρήσεις και έλα μωρέ βάλε κει μία μπασοπαγίδα; Να μη γίνουμε ποτέ άνθρωποι; Επικίνδυνο; Για ποιόν; Για το θεό του χάι εντ;
Νομίζω πως ιναφ με το καλαμπούρι, τα τυροπιτάκια και τα πτι φουρ. Τουλάχιστον δε μπορεί να είναι υποχρεωτικά μόνο αυτό.
Το ζήσαμε, το κάναμε, το ξεχειλώσαμε, ο,τι θες πες, γιατί να μη σοβαρευτούμε και λιγάκι επιτέλους;
Άλλωστε, όλοι εδώ μέσα ΔΕΝ είμαστε μία μικρή παρέα φίλων.
Το diy είναι άλλη υπόθεση, τρέχει σε όλο τον πλανήτη. Κι αν εσύ πχ Ζιζίκο δε μπορείς, ίσως να έχεις ένα φίλο κωσταυτιά να σου φτιάχνει το κροσοβερ με σενιους πυκνωτές, ή να σου κάνει και μία μέτρηση rt60, πλάκα έχει. Όλα καλά, όλα ανθηρά.
Αλλά για τον κάθε "Νίκο Τεγόπουλο" που μπαίνει και ρωτάει και θέλει λύση και δε τον ξέρω τον άνθρωπο, ούτε είμαστε φίλοι, τι λύση υπάρχει; Να γίνει φίλος μου σιγά σιγά και κάποτε να παω να του μετρήσω το χώρο εγώ μαζί με πίτσες και σουβλάκια; Να του στείλω pm ,"έλα παλικάρι με 100€ στο μετράω"; Ή μήπως είναι πιο σοβαρή λύση να του πούμε να πάρει τηλέφωνο τον επαγγελματία που γνωρίζουμε, πχ τον Καστρουνη ή τον Χατζησταμο να συνεννοηθεί; Ή τον Ζαπάτη, τον Καραμπατζάκη, ή τον ζακμαν; Αν κάποιος από αυτούς δε κόβει απόδειξη, προφανώς δεν ασχολείται επαγγελματικά και άρα εμπίπτει στην κατηγορία της πίτσας με μπύρες κι έλα μία παρέα είμαστε και μπούρδες, σιγά μη πάρει δουλειά από τον οποιοδήποτε "Τεγόπουλο", είναι σα να ψάχνεις μηχανικό για σέρβις για το ΙΧ αυτοκίνητό σου, ή λογιστή για να σου κλείσει τα βιβλία της εταιρείας σου στην εφορία, και εμπιστεύεσαι και για τα δύο ένα γιατρό που σου έστειλε pm και θα σου κάνει τη δουλειά φτηνά, αλλά χωρίς απόδειξη.. ε, κακό του κεφαλιού σου, δε σε φταίει το φόρουμ ούτε οι διαχειριστές!
Προσωπικά, νομίζω πως έχει ωριμάσει και η παρέα μας αρκετά, για να εκτιμήσει την παροχή υπηρεσίας από τον επαγγελματία στο χώρο του ήχου και της εικόνας, και παλεύω προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας το στίγμα της υψηλής αξίας που θεωρώ πως έχει η παροχή υπηρεσιών στον χώρο του AV.
Δεν θεοποιώ τον "επαγγελματία", καθώς όλοι ξέρουμε ότι σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν καλοί, κακοί και άσχετοι. Το φόρουμ είναι ιδανικό μέρος για ξεσκαρτάρισμα.
Κι αν θέλεις, το προεκτείνω κι άλλο, κι έχω διάθεση να το αναλύσουμε και να το συζητήσουμε διεξοδικά. Έχω πάντως την αίσθηση, ότι πλέον το "επικίνδυνο" για το φόρουμ αρχίζει να είναι το να συντηρεί μία νοοτροπία μακριά από τον επίσημο επαγγελματία (ή τον άνεργο πρώην επαγγελματία - ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ανεργία στην Ελλάδα, δε νομίζω να θέλει συζήτηση αυτό), και να υποθάλπει ολίγον τι αθέμιτο ανταγωνισμό υπό την ρόμπα του "γνωστού συνφορουμίτη" που επαγγέλεται κάτι εντελώς άσχετο![]()
Κι αν θέλεις, το προεκτείνω κι άλλο, κι έχω διάθεση να το αναλύσουμε και να το συζητήσουμε διεξοδικά. Έχω πάντως την αίσθηση, ότι πλέον το "επικίνδυνο" για το φόρουμ αρχίζει να είναι το να συντηρεί μία νοοτροπία μακριά από τον επίσημο επαγγελματία (ή τον άνεργο πρώην επαγγελματία - ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ανεργία στην Ελλάδα, δε νομίζω να θέλει συζήτηση αυτό), και να υποθάλπει ολίγον τι αθέμιτο ανταγωνισμό υπό την ρόμπα του "γνωστού συνφορουμίτη" που επαγγέλεται κάτι εντελώς άσχετο![]()
Σωστό αυτό.Απλα οποιους βαζετε στη λιστα ρωτηστε τους πρωτα αν θελουνε και τι ειδικοτητα να γραψετε.
Θα βάλουμε τον Μπούτια για μετάφρασηΜόνο που άμα αρχίσει να μου μιλά με πολύ τεχνικούς όρους, γιατί νομίζει ότι καταλαβαίνω, εγώ τότε νομίζω ότι μιλάει κινέζικα, και για να μη γίνω ρεζίλι κουνάω συγκαταβατικά το κεφάλι και λέω "ναι βέβαια" με ύφος!![]()