- Reaction score
- 620
Θα εξελιχθει σε ενα απο τα πιο χρησιμα thread μου φαινεται!
https://gr.linkedin.com/in/gottfried-schubert-b5909b88Νομιζω ο παλαιοτερος και εμπειροτερος στην Ελλάδα ειναι ο Gottfried Schubert. Σπουδές και πιστοποιησεις θα βρειτε στο linkedin. Ασχολειται κυριως με μεγάλους χωρους.
Τι δουλειά έχεις εσύ με Πάτρα βρε??Σωστό αυτό.
Αφού μίλησα με τον άνθρωπο, και επιβεβαίωσα την διάθεσή του να ασχοληθεί με χαϊεντάδες, σας αναφέρω τον Παναγιώτη τον Καραμπατζάκη. Είναι ο άνθρωπος που είχα φωνάξει για ηχητική μελέτη του χώρου μου σε συνδυασμό με πλήρεις προτάσεις ακουστικής φροντίδας, εν έτει 2007. Έχει μαγαζί, είναι πολλά χρόνια στο χώρο, έχει σπουδές, έχει τεράστιο βιογραφικό με μεγάλα έργα και οι γνώσεις του είναι αλλού. Επίσης έχει τα ακριβότερα μικρόφωνα που έχω δει στη ζωή μου, και ό,τι πιο ακριβό σε software. Μου τον είχε προτείνει ο καθηγητής του πανεπιστημίου, ο "πολύς" Γιάννης Μουρτζόπουλος, σε μία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα μαζί του. Για τον Μουρτζόπουλο κάποτε πρέπει να κάνουμε ένα αφιέρωμα...
Τες πα, ο Καραμπατζάκης συνεργαζόταν παλιά με τον καθηγητή, και η βάση του ήταν και είναι στη Θεσσαλονικη.
Το πρώτο έργο του Καραμπατζάκη το άκουσα σε ένα σπίτι που είχε αναλάβει την ηχητική φροντίδα χώρου ακρόασης, περί το 2005 ή 2006 η ιστορία, και ήταν η πρώτη φορά που έμεινα ...πάκης.
Και λίγα λέω.. εν ριπή οφθαλμού γκρεμίστηκαν χρόνια χαϊεντίλας..![]()
Στο τηλέφωνο έχω μιλήσει πολλές φορές με τον καθηγητή. Μόνο στο τηλέφωνο, ποτέ από κοντά. Πάτρα, Κρήτη, όπου θες.Τι δουλειά έχεις εσύ με Πάτρα βρε??![]()