Αρχαριος....ψαχνεται...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
"Θαυμάζω την κομψότητα της μεθόδου σας. Πρέπει να είναι ωραίο να καλπάζεις με το άλογο των αληθινών Μαθηματικών, ενώ εμείς οι υπόλοιποι αγκομαχάμε στον ποδαρόδρομο" - ο Άλμπερτ Άινσταϊν στον Τούλλιο Λέβι-Τσίβιτα

Στον zonepress από το avmentor forum ανήκει το παραπάνω, ήταν η "υπογραφή" του σε κάθε ποστ. Ο δικός μας Rdoherty.

Κι είναι αυτό που μου'ρχεται μονίμως στο μυαλό όταν μιλάω με έναν γνωστό κι εξόχως ενοχλητικό συμφορουμίτη μας, σα το ενοχλητικό βούισμα του κουνουπιού που κολλάει στη σκέψη σου και δε μπορείς να κλείσεις μάτι. :) Αναφορά σ'αυτον αργότερα όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του. ;) Απλώς χτύπησε το τηλέφωνο, το είδα κι έγραψα. :)

Λινκ

Last edited:

D

Deleted member 23222

Guest
Σωστό αυτό.

Αφού μίλησα με τον άνθρωπο, και επιβεβαίωσα την διάθεσή του να ασχοληθεί με χαϊεντάδες, σας αναφέρω τον Παναγιώτη τον Καραμπατζάκη. Είναι ο άνθρωπος που είχα φωνάξει για ηχητική μελέτη του χώρου μου σε συνδυασμό με πλήρεις προτάσεις ακουστικής φροντίδας, εν έτει 2007. Έχει μαγαζί, είναι πολλά χρόνια στο χώρο, έχει σπουδές, έχει τεράστιο βιογραφικό με μεγάλα έργα και οι γνώσεις του είναι αλλού. Επίσης έχει τα ακριβότερα μικρόφωνα που έχω δει στη ζωή μου, και ό,τι πιο ακριβό σε software. Μου τον είχε προτείνει ο καθηγητής του πανεπιστημίου, ο "πολύς" Γιάννης Μουρτζόπουλος, σε μία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα μαζί του. Για τον Μουρτζόπουλο κάποτε πρέπει να κάνουμε ένα αφιέρωμα...
Τες πα, ο Καραμπατζάκης συνεργαζόταν παλιά με τον καθηγητή, και η βάση του ήταν και είναι στη Θεσσαλονικη.

Το πρώτο έργο του Καραμπατζάκη το άκουσα σε ένα σπίτι που είχε αναλάβει την ηχητική φροντίδα χώρου ακρόασης, περί το 2005 ή 2006 η ιστορία, και ήταν η πρώτη φορά που έμεινα ...πάκης.

Και λίγα λέω.. εν ριπή οφθαλμού γκρεμίστηκαν χρόνια χαϊεντίλας..;)
Τι δουλειά έχεις εσύ με Πάτρα βρε??:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
Στο άνωθεν λινκ και στη σελίδα 5, για πολλοστή φορά κλαίω από τα γέλια, πόνεσε ο λαιμός μου, πήγα για κατουρημα, κλπ.. :)

Συνιστάται ανάγνωση μέχρι τελικής πτώσεως! :)
[DOUBLEPOST=1474380653][/DOUBLEPOST]
Τι δουλειά έχεις εσύ με Πάτρα βρε??:D
Στο τηλέφωνο έχω μιλήσει πολλές φορές με τον καθηγητή. Μόνο στο τηλέφωνο, ποτέ από κοντά. Πάτρα, Κρήτη, όπου θες. ;)
Ο Παναγιώτης έχει βάση στην πόλη μου, γι'αυτό μου τον σύστησε ο καθηγητής. ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef