Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.975

Δεν κάνω τίποτα απο αυτά! Ως και την καφεΐνη εχω περιορίσει σε 1 καφέ την ημέρα. Πίνω αρκετό νερό και 2 φυσικούς χυμούς/ημέρα. Είμαι καλό παιδί πλέον- τώρα έχει αρχίσει να λειτουργεί το σκεύασμα , θα ''πικάρει'' σε 3-4 μήνες και θα μετά θα μείνει σταθερό . Όταν και εάν κάνεις χρήση αλκοόλ ή κάνναβης , να ξέρεις πως παροδικά θα μειώνεται η δράση του σκευάσματός σου . . . .
. . . απλά ξέρω κάποια πράγματα και τα αναφέρω
- και το γάλα εάν το αντέχεις αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης , και ο καφές βοηθάει επίσης , καλά κάνεις και απέχεις των καταχρήσεων ( αν και η απάντηση ήταν συραμμένη σε δικός σου post , πήγαινε για όποιον ενδιαφερόμενο ) , κοινοποίηση γνώσεων-εμπειριών κάνωΔεν κάνω τίποτα απο αυτά! Ως και την καφεΐνη εχω περιορίσει σε 1 καφέ την ημέρα. Πίνω αρκετό νερό και 2 φυσικούς χυμούς/ημέρα. Είμαι καλό παιδί πλέον![]()
- με το καλό να τα καταφέρεις και να βοηθήσεις μετά κ΄ άλλουςΕχω πάψει να μετράω εβδομάδες θεραπείας διότι αισθάνομαι από αρκετά ως πολύ καλά. Έχω επιστρέψει δυναμικά στις καθημερινές δραστηριότητες. Μάλιστα κάνω πολύ περισσότερα απο όσα έκανα τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν χρειάζομαι πολύ ύπνο. Η ημερήσια δόση πρόσληψη αγχολυτικού έχει περιοριστεί στο 1/6 της αρχικής δόσης και πιστεύω πως λίαν συντόμως δεν θα το χρειάζομαι καθόλου.
Με το ssri όμως θα κανουμε παρέα για αρκετό καιρό. Ίσως και χρόνια.![]()
Σ' ευχαριστώ!- με το καλό να τα καταφέρεις και να βοηθήσεις μετά κι άλλους
- αυτό είναι το σωστό αποτέλεσμα , πάντως μία προσωπική συμβουλή : κρατήσου προσγειωμένη με την έννοια κάνε οικονομία καλής διάθεσης , δεν θέλω να σε ''ρίξω'' , απλά σε προετοιμάζω για την περίοδο που αυτό το τρελό κέφι θα γίνει ''νορμάλ'' κέφι. . . Εχω ένα μόνιμο τρελό κέφι λες και είμαι ετοιμή για πάρτυ . . .
Θελει προσοχή και επίβλεψη. Συχνά αυτές οι ιστορίες εχουν "δυο πόλους", (εξού και η ονομασία), και ειναι και οι δυο προβληματικοί για διαφορετικούς λόγους.Το μονο άσχημο (για τους άλλους-όχι για μένα) είναι ότι την έχω δει ότι είμαι πολύ ωραία κι έτσ'...και μου κάνω καθημερινά δώρα. Ρούχα, παπούτσια καλλυντικά κλπ .
- Όντως , και αυτά τα σκευάσματα σκοπό έχουν να εξομαλύνουν αυτή την τάση για το ένα ή τον άλλο πόλο , κάνοντας την διάθεσή μας ποιο flat ( όχι πολύ χαρά αλλά ούτε και πολύ στεναχώρια ) , αυτό όμως γίνεται περίπου μετά τους 6 με 9 μήνες , η φίλη μας είναι στους 3 μήνες και πάνω στο full-ανέβασμαΘελει προσοχή και επίβλεψη. Συχνά αυτές οι ιστορίες εχουν "δυο πόλους", (εξού και η ονομασία), και ειναι και οι δυο προβληματικοί για διαφορετικούς λόγους.
Αν μετά από 2-3 κύκλους θεραπειών "ξαναχαλάς", μάλλον πας για συνεχή δόση συντήρησης.Πάμε απ’ την αρχή πάλι...
7η μέρα θεραπείας ...και ο εγκέφαλος μου τα χει παίξει!![]()