Δώρα Χριστουγέννων

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.735
Έρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge. :party:
Μη τα κατρήσετε μόνο ε?
ούτε απτάλλο..:whistling::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1479486023][/DOUBLEPOST]
Προσφέρω μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα μαζί με @gonis, Μ @Zizik kai @Mufasa με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Δεν θα χορτάσατε πουτ@νες επιτέλους?!:p:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
15.469
Κι εγω, ειδικά αν τα κανει!

Επίσης εχω ενα aiwa xc 700 CD player για χάρισμα. Δεν εχει remote, εχει και μια γρατζουνιά στο τζαμάκι, αλλα παίζει μια χαρά, το έβαλα και άκουσα χτες χωρίς προβλημα.

View attachment 65896
το ξεσκονισμα περιλαμβανεται στο δωρο η' το αναλαμβανει ο νικητης ? :D

• Like
Reactions: PPG

gonis

Luger
Reaction score
12.327
Έρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge. :party:
Το Cambridge θα "απογειωθεί " με καλώδιο ηχείων Cardas Quadlink 5-C διμετρο τερματισμενο με μπανάνα-μπανάνα απο εμένα.Μπορει και να αλλάξει αυτό ανάλογα τις ανάγκες του τυχερού.Το καλώδιο υποστηρίζει και διπλό καλωδίωση ή διπλό ενίσχυση :roflmao:

IMG_1141.JPG

IMG_1143.JPG

Προτείνω επίσης,αν δεν εχει αντίρρηση ο Zizik, με αφετηρία το ηχείο να "χτίσουμε" με οτι εχει ο καθένας ενα πλήρες δικάναλο σύστημα με δικαίωμα συμμετοχής σε μελη που πραγματικά θα τους δώσει χαρά.;)

daharis666

Moderator
Reaction score
82.735
Το Cambridge θα "απογειωθεί " με καλώδιο ηχείων Cardas Quadlink 5-C διμετρο τερματισμενο με μπανάνα-μπανάνα απο εμένα.Μπορει και να αλλάξει αυτό ανάλογα τις ανάγκες του τυχερού.Το καλώδιο υποστηρίζει και διπλό καλωδίωση ή διπλό ενίσχυση :roflmao:

View attachment 65928

View attachment 65929

Προτείνω επίσης,αν δεν εχει αντίρρηση ο Zizik, με αφετηρία το ηχείο να "χτίσουμε" με οτι εχει ο καθένας ενα πλήρες δικάναλο σύστημα με δικαίωμα συμμετοχής σε μελη που πραγματικά θα τους δώσει χαρά.;)
Ανταλλάσσω την χαρά των Cambridge με τα π@π@ρια του Zizik σε Αγιοβασιλιάτικη κάλτσα...τι λες Dimifoot? Να τα μοιραστούμε? Ένα εσύ και ένα εγώ...απάντα γρήγορα πριν πλακώσουν και άλλοι και αρχίσουμε με τα μοιρογνωμόνια ποιος θα πάρει πιο μεγάλο κομμάτι :roflmao::roflmao::lolsign::lol:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.024
Μην παθιάζεστε ακόμη με τη ζήτηση, έχουμε πάνω απο μήνα μέχρι την κλήρωση.
Σημαντικότερες είναι οι προσφορές, με τις οποίες θα μπορέσουμε ίσως να φτιάξουμε και το όραμα του gonis εκτός των άλλων.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.084
Εφοσον πάμε για δώρο-σύστημα προς κάποιον που θα το χαρεί, με τα ηχεία του Ζιζικ , εννοείται πως θα αποσύρω με ευχαρίστηση την συμμετοχή μου στην κλήρωση τους.

Reaction score
2.333
Αυτο θα επρεπε να γινεται ετσι και αλλιως (και απο καποιους γίνεται συστηματικά) άσχετα απο κληρωσεις δωρων avsite κτλ! Ειναι κατι προσωπικο αν θα δώσεις και τι θα δώσεις, και δεν μπορεί να ελεγχθεί! O καθένας μπορει να δηλώσει οτι θέλει!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Κενωθεισης, προσφατως, της αποθηκης, το μονο που μπορω να προσφερω ειναι κανα λιτρο καλο, αγνο, μεθυστικο τσιπρο! Αλλα εσεις εισαστε των ευγενων οινοπνευματων ...

daharis666

Moderator
Reaction score
82.735
Κενωθεισης, προσφατως, της αποθηκης, το μονο που μπορω να προσφερω ειναι κανα λιτρο καλο, αγνο, μεθυστικο τσιπρο! Αλλα εσεις εισαστε των ευγενων οινοπνευματων ...
Βάλε και καμιά πανσέτα καλέ...έτσι ξεροσφύρι ?:p:roflmao::roflmao:

Reaction score
211
Να βαλω και εγω ενα πακετακι απο
1) ενα καλωδιο rca ultralink matrix ενος μετρου
2) δυο καλωδια rca monster cable ενος μετρου
3) ενα καλωδιο xlr viablue ενος μετρου
4) ενα καλωδιο usb 2 0 supra 0,50 μετρου
5) καλωδιο ηχειων Kimber pr 4 2 x 2,5 μετρα ατερματιστο

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.123
Αυτο θα επρεπε να γινεται ετσι και αλλιως (και απο καποιους γίνεται συστηματικά) άσχετα απο κληρωσεις δωρων avsite κτλ! Ειναι κατι προσωπικο αν θα δώσεις και τι θα δώσεις, και δεν μπορεί να ελεγχθεί! O καθένας μπορει να δηλώσει οτι θέλει!
. . . :hi:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.466
Members
38.457
Νεότερο μέλος