Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μη τα κατρήσετε μόνο ε?Έρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge.![]()
Δεν θα χορτάσατε πουτ@νες επιτέλους?!
το ξεσκονισμα περιλαμβανεται στο δωρο η' το αναλαμβανει ο νικητης ?Κι εγω, ειδικά αν τα κανει!
Επίσης εχω ενα aiwa xc 700 CD player για χάρισμα. Δεν εχει remote, εχει και μια γρατζουνιά στο τζαμάκι, αλλα παίζει μια χαρά, το έβαλα και άκουσα χτες χωρίς προβλημα.
View attachment 65896
Ολα τα δώρα θα περάσουν για επεξεργασία απο τον Ζιζικ.το ξεσκονισμα περιλαμβανεται στο δωρο η' το αναλαμβανει ο νικητης ?![]()
Έτσι πρέπει.. IZO 9001Ολα τα δώρα θα περάσουν για επεξεργασία απο τον Ζιζικ.
Αυτό και αν είναι διαπλοκή..Με την σειρά μου προσφέρω ένα Γεύμα για δυο στο μαγαζί ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ
Παίρνω μέρος στο I robot και στο Hobbit
Το Cambridge θα "απογειωθεί " με καλώδιο ηχείων Cardas Quadlink 5-C διμετρο τερματισμενο με μπανάνα-μπανάνα απο εμένα.Μπορει και να αλλάξει αυτό ανάλογα τις ανάγκες του τυχερού.Το καλώδιο υποστηρίζει και διπλό καλωδίωση ή διπλό ενίσχυσηΈρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge.![]()
Ανταλλάσσω την χαρά των Cambridge με τα π@π@ρια του Zizik σε Αγιοβασιλιάτικη κάλτσα...τι λες Dimifoot? Να τα μοιραστούμε? Ένα εσύ και ένα εγώ...απάντα γρήγορα πριν πλακώσουν και άλλοι και αρχίσουμε με τα μοιρογνωμόνια ποιος θα πάρει πιο μεγάλο κομμάτιΤο Cambridge θα "απογειωθεί " με καλώδιο ηχείων Cardas Quadlink 5-C διμετρο τερματισμενο με μπανάνα-μπανάνα απο εμένα.Μπορει και να αλλάξει αυτό ανάλογα τις ανάγκες του τυχερού.Το καλώδιο υποστηρίζει και διπλό καλωδίωση ή διπλό ενίσχυση
View attachment 65928
View attachment 65929
Προτείνω επίσης,αν δεν εχει αντίρρηση ο Zizik, με αφετηρία το ηχείο να "χτίσουμε" με οτι εχει ο καθένας ενα πλήρες δικάναλο σύστημα με δικαίωμα συμμετοχής σε μελη που πραγματικά θα τους δώσει χαρά.![]()
Βάλε και καμιά πανσέτα καλέ...έτσι ξεροσφύρι ?Κενωθεισης, προσφατως, της αποθηκης, το μονο που μπορω να προσφερω ειναι κανα λιτρο καλο, αγνο, μεθυστικο τσιπρο! Αλλα εσεις εισαστε των ευγενων οινοπνευματων ...
. . .Αυτο θα επρεπε να γινεται ετσι και αλλιως (και απο καποιους γίνεται συστηματικά) άσχετα απο κληρωσεις δωρων avsite κτλ! Ειναι κατι προσωπικο αν θα δώσεις και τι θα δώσεις, και δεν μπορεί να ελεγχθεί! O καθένας μπορει να δηλώσει οτι θέλει!