Τι σειρά ήσασταν στον στρατό και πού υπηρετήσατε τη "μαμά" πατρίδα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.350
..το καμαρι της "μαμας" πατριδας..(εγω δηλαδη..) την πρωτη κ τελευταια ωρα.. καθηκοντως..
Μου ειπαν ενα "τσακω το χαρτακι σου! Κ μακρια απο μας μη σε ξαναδουμε κοκ..!"
Η απογοητευση ηρθε κ σε μενα μετα την αδοξη θητεια μου... δεν θα εχω κατι να λεω στους νεοτερους.. (για παιδια εγγονια ουτε λογος)...αμα ποτε μεγαλοσω..

Reaction score
132
..το καμαρι της "μαμας" πατριδας..(εγω δηλαδη..) την πρωτη κ τελευταια ωρα.. καθηκοντως..
Η απογοητευση ηρθε κ σε μενα μετα την αδοξη θητεια μου... δεν θα εχω κατι να λεω στους νεοτερους.. (για παιδια εγγονια ουτε λογος)...αμα ποτε μεγαλοσω..
Σιγά... εγώ πήγα τρεις φορές από μια ώρα και μπορώ να σου μιλάω ένα μήνα.
Θα μου πεις, άλλο να το ζεις και άλλο να το βλέπεις.
πάντως ο στρατός είναι από τα λίγα πραγμάτα στη ζωή μου για τα οποία χαίρομαι που δεν τα έζησα !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
πάντως ο στρατός είναι από τα λίγα πραγμάτα στη ζωή μου για τα οποία χαίρομαι που δεν τα έζησα !
Και έχεις απόλυτο δίκιο. ;):)

EDIT: Εννοώ πως η μεγάλη πλειοψηφία δε μαθαίνει τίποτα ουσιώδες εκτός του ψέματος και της λούφας, άντε και του βασικού χειρισμού όπλων (που χρειάζεται 1-2 μέρες).
Η μειοψηφία των ειδικών δυνάμεων τουλάχιστον μαθαίνει καλά τα όπλα. Και την ξεφτίλα του καψονιού.

Reaction score
14.738
φυλακια βυσσα εβρου...πρωτη επαφη με τουρκο φανταρο...ενα κοντο μαυριδερο ψαρομενο..με το g3 χιαστι και τη ξιφολογχη περασμενη πανω,,το οπλο εμοιαζε τεραστιο..ηταν δεν ηταν 1.60 ο κακομοιρης..στολη μαλλινη σαν αυτες που φορουσαν οι δικοι μας οταν εκαναν συντηρηση τα ερπυστριοφορα..και ενα καπελο με ενα πρασινο κουμπι...και χεσμενος απο τον φοβο..ποιος ξερει τι τους ελεγαν για εμας...εβλεπαν αξιωματικο δικο μας και βαρουσαν προσοχες...ποτε δεν γυρνουσαν πλατη σε εμας και .οταν για πλακα τους ελεγες... αραμπα γκελιορ..κοκκαλο το τουρκακι..

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
ΚΑι μερικες φωτο απο την θητεια μου.

Παρελαση στην Τριπολη. ΠΑρμενιων 1985 στην Σαμο και στρατιωτικο πρωταθλημα 1985 στην Κοζανη.

Attachments

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.368
μια φορά είχαμε πάει κίνηση Ξάνθη στο 4ο Σώμα να παραλάβουμε κάτι ανταλλακτικά γιατί κάτι γινόταν με το τρένο.. είχαν απεργία διαρκείας στον ΟΣΕ:beach: και φεύγω με μία καναζέζα 8.00 το πρωί με το πιο χυμαδιό ΕΠΟΠ που υπήρχε...

κάπου εκεί στην Ξάνθη μπαίνοντας έχει μία καντίνα ''φιλιώ'' σχεδόν ταβέρνα το έχει κάνει με τις προεκτάσεις.. και μου λέει:
- τέτοιο σάντουιτς δεν έχεις ξαναφάει..εξάλλου που να μπλέκουμε στην Ξάνθη τέτοια ώρα...θα έχει κίνηση :o ας χαλαρώσει λίγο και μετά:spiteful:
τι το θέλαμε παίρνουμε και ρετσίνα,radio.. και την πέφτουμε σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο πίσω από την καντίνα με αγριόχορτα και παχιά σκιά...όπως ήταν φυσικό μας πήρε ο ύπνος:p κάποια στιγμή ακούμε κινητό να χτυπάει...ήταν ο δκτης είχε καλέσει μπορεί και 10 φορές τον καθένα να ρωτήσει τι πάθαμε και ότι τον πήραν τηλ και ότι δεν έχουμε εμφανιστεί ακόμα και θα φύγει και ο υπεύθυνος...είχε πάει 3 παρά:o
ο ΕΠΟΠ όλο τσαμπουκά του φωνάζει ότι πάθαμε λάστιχο και εκεί που μας έπιασε δεν είχε σήμα και μπλα μπλα:D
ο δκτης μαζεύεται και αρχίζει να μας φέρεται γλυκά...και συγνώμη ρε παιδιά..ανησύχησα..και ότι θα πεινάμε:laugh:,θα έχουμε πάθει και αφυδάτωση και ατάκες της Ελληνίδας μάνας:D...και να πάμε να φάμε στη λέσχη.. θα πάρει τηλ να κανονίσει μερίδα κλπ

μετά από 10 λεπτά..χτυπάει κινητό μου...ήταν ο υπόδικας:party:
Δεν μου λέει ούτε γεια
- ρε μ@λ@κισμένα στην φόρμουλα κάνουν 2sec να αλλάξουν 4 λάστιχα και εσείς μου κάνατε 5ώρες για ένα?...σε ποιον τα πουλάτε αυτά?Που γυρνάτε?
- Εεε κύριε υποδιοικητά στην φόρμουλα έχουν και 10 άτομα στο λάστιχο..εδώ δυο άτομα ήμασταν και καναδέζα..δεν είναι παίξε γέλασε:roflmao::roflmao:
- κανονίστε να επιστρέψετε και να μη σας δω μουτζουρωμένους...δεν θα ξαναδείτε Ήλιο!
- μα καλά να μη πλυθούμε κύριε υποδιοικητά?Έτσι θα μπούμε στο Σώμα?Τι εικόνα θα δώσουμε?:whistling::D
- Εκεί δίπλα στην καντίνα:o...έχει ένα βρυσάκι...να πλυθείτε και να πάτε...αλλά όταν επιστρέψετε να είστε μουτζουρωμένοι και να έχετε και ένα κουτί σιροπιαστά μαζί σας...γιατί έχω υπηρεσία σήμερα...που μου κάνετε και τις παλαβές:idk::roflmao::roflmao:

όντως στην επιστροφή κάναμε στάση.. χώσαμε τα χέρια μας σε εξατμίσεις και μπουριά και εμφανιστήκαμε έτσι
upload_2016-11-22_13-28-36.jpeg
με τα γλυκά στο χέρι:roflmao::roflmao:

Υ.Γ.μέχρι και πέρυσι δεν μου είπε ποτέ πως το έμαθε:hi:μεγάλος τσάκαλος:thumbsup:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.274
Στο φεστιβάλ στον Άρδα είχε πάει κάποιος;
Είχα πάρει 24ώρη για να πάω αλλά την είχα κάνει 48ώρη για να δω την Τσάτσου την δεύτερη μέρα. άξιζε τον κόπο.

Reaction score
8.349
EDIT: Εννοώ πως η μεγάλη πλειοψηφία δε μαθαίνει τίποτα ουσιώδες εκτός του ψέματος και της λούφας, άντε και του βασικού χειρισμού όπλων (που χρειάζεται 1-2 μέρες).
Η μειοψηφία των ειδικών δυνάμεων τουλάχιστον μαθαίνει καλά τα όπλα. Και την ξεφτίλα του καψονιού.
δεν νομίζω πως ειμαστε οι καταλληλοι να κρινουμε πώς πρεπει να λειτουργει ο στρατός.Εγω ημουνα σε στρατοπεδο ειδικων δυναμεων και δεν ειδα καψόνια,εκτος αν θεωρείται καψόνι να βαζεις τον αλλον να κανει πουσάπς.Τα περισσοτερα παιδια που γνωρισα εγω ηταν καλα παιδιά και εκανα και φιλους.
Νομιζω το βασικο στον στρατό είναι για μικρους σε ηλικία που δεν εχουν δουλέψει και δεν εχουν μαθει να υπακούνε σε διαταγες.Οσον αφορα τις στρατιωτικες ικανότητες αυτά που πολλοι τα κανουν με ευχαριστηση στη ζωη τους,δηλαδη να κυνηγάνε,σκοποβολη κλπ,η να ζησουν στο υπαιθρο σε τεντες σε κάμπινγκ,στο στρατο αν το παρεις στραβα είναι ταλαιπωρια,αλλα αλλιως είναι διασκεδαση.

Reaction score
14.738
www.mixanitouxronou.gr/maimou-prokalese-venteta-me-16-nekrous-ke-50-travmaties-sti-livii-travixe-ti-mantila-mias-kopelas

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Νομιζω το βασικο στον στρατό είναι για μικρους σε ηλικία που δεν εχουν δουλέψει και δεν εχουν μαθει να υπακούνε σε διαταγες.
Αυτό και μόνο.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα:
Τα καψόνια τα είδα γιατί υπήρχε τότε στο Χαϊδάρι προσωρινά μοίρα αλεξιπτωτιστών. Τα καημένα... :(
Τα κυνήγια και οι σκηνές στην ύπαιθρο στις συνθήκες που ο καθένας επιλέγει δεν έχουν σχέση με το στρατό.-

D

Deleted member 23222

Guest
Έλα βρε δεν ξέρετε τον μύθο με τα τύμπανα στον Έβρο;
Να σας πω , εδώ γράφουμε ανώνυμα ή θα βρεθώ με καμιά σφαίρα στο κεφάλι ;

Η ιστορία που μας λέγανε στο κέντρο και φυσικά δεν την πίστευα λέει το εξής :
Αν είστε στο ποτάμι και ακούσετε τύμπανα, καθίστε εκεί που είστε και μην κάνετε τίποτα.

ε τελικά είναι αλήθεια !!

Ακούς τύμπανα από την πλευρά της Τουρκίας, δυνατά όμως όχι αστεία. Κάποιοι πάνε στην άκρη του ποταμιού με τύμπανα και τα χτυπάνε. Μετά από λίγο ( κράτησε κανά δίωρο ή όλη ιστορία) αγροτικά από την Ελληνική πλευρά πάνε προς το ποτάμι. Φορτώνουν και επιστρέφουν.
Θυμάστε αρχές του 2000 έναν φαντάρο που είχε σκοτωθεί στον Έβρο υπό περίεργες συνθήκες; Ο πατέρας του ένας μουσάτος έβγαινε στα κανάλια και ανακάτευε συνεχώς το θέμα. Λένε ότι τον φάγανε επειδή σταματησε ενα αγροτικό για έλεγχο. Περνάνε σε κάποιο σημείο από μπροστά σου , στα 50 μέτρα.
Αλήθεια είναι αυτό.
Το επιβεβαιώνω από μαρτυρία που τη θεωρώ άκρως αξιόπιστη...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.353
Στο φεστιβάλ στον Άρδα είχε πάει κάποιος;
Είχα πάρει 24ώρη για να πάω αλλά την είχα κάνει 48ώρη για να δω την Τσάτσου την δεύτερη μέρα. άξιζε τον κόπο.
Ναι πήγα, τότε με την γκόμενα :D , ψιλοπανηγυράκι, ήταν να βγει ο μαχαιρίτσας αλλά μούτρωσε γιατί φώναζαν συνθήματα για το τραγούδι του...:laugh:

D

Deleted member 23222

Guest
Ναρκωτικά δεν έχει(πολύ σπάνια) γιατί τους χώνουν μέσα..στα άλλα τους βάζει η εισαγγελέας να πληρώσουν πρόστιμο και βγαίνουν;)
Έχει κι από αυτά...ο μπαξές

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.274
Ναι πήγα, τότε με την γκόμενα :D , ψιλοπανηγυράκι, ήταν να βγει ο μαχαιρίτσας αλλά μούτρωσε γιατί φώναζαν συνθήματα για το τραγούδι του...:laugh:
Εμένα τότε μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο και από το woodstock !! :dance2::dance2:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik