Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.535
- εννοείς τα ''εραίας'' ;..στολη μαλλινη σαν αυτες που φορουσαν οι δικοι μας οταν εκαναν συντηρηση τα ερπυστριοφορα..
- εννοείς τα ''εραίας'' ;..στολη μαλλινη σαν αυτες που φορουσαν οι δικοι μας οταν εκαναν συντηρηση τα ερπυστριοφορα..
Συν το ότι αναγκάζεσαι να "επικοινωνείς" με άτομα που στον έξω κόσμο δεν θα ήθελες καν να δεις.EDIT: Εννοώ πως η μεγάλη πλειοψηφία δε μαθαίνει τίποτα ουσιώδες εκτός του ψέματος και της λούφας, άντε και του βασικού χειρισμού όπλων (που χρειάζεται 1-2 μέρες).
Η μειοψηφία των ειδικών δυνάμεων τουλάχιστον μαθαίνει καλά τα όπλα. Και την ξεφτίλα του καψονιού.
Αυτό έχει συχνά πλάκα.Συν το ότι αναγκάζεσαι να "επικοινωνείς" με άτομα που στον έξω κόσμο δεν θα ήθελες καν να δεις.
Είναι το ίδιο ακριβώς θέμα με το Δημόσιο στην Ελλάδα.Σκεφτόμουν όμως πριν λίγο πόσο αποδοτικότερος και οικονομικότερος θα ήταν ένας πραγματικός στρατός με το 30-40% των στρατιωτών του σημερινού αλλά με μισθούς και σοβαρή εκπαίδευση. Αντί για 500 στρατόπεδα όπου να 'ναι, 50 εκεί που πρέπει.
.. αν εστιαζεις στο καμαρι.. δες το "καμαρι" χαριτολογω .. στο παρων νημα ειναι αρκετα ξεκαθαροΣιγά... εγώ πήγα τρεις φορές από μια ώρα και μπορώ να σου μιλάω ένα μήνα.
Θα μου πεις, άλλο να το ζεις και άλλο να το βλέπεις.
πάντως ο στρατός είναι από τα λίγα πραγμάτα στη ζωή μου για τα οποία χαίρομαι που δεν τα έζησα !
Με πιασες !! ..Ι was born for drama.... μεταξυ μας δεν της πηρα μονο το μαντηλι... (...) ^^ - αλλα μη βγει παραεξω.. με εχεμηθια στο χωρο σας πανω απ 'ολα..
Δεν ειναι ετσι .. αναφερθηκαμε στο επισημο κοινονικο/θεσμικο πλαισιο σε pdf μαλιστα νωριτερα. Η εφαρμογη του ειναι σχετη φαρσα (λεξικο : αθλια πραξη..που σκοπο εχει να γελιοποιησει..κοκ... μεσα σε ορια κοκ)δεν νομίζω πως ειμαστε οι καταλληλοι να κρινουμε πώς πρεπει να λειτουργει ο στρατός.Εγω ημουνα σε στρατοπεδο ειδικων δυναμεων και δεν ειδα καψόνια,εκτος αν θεωρείται καψόνι να βαζεις τον αλλον να κανει πουσάπς.Τα περισσοτερα παιδια που γνωρισα εγω ηταν καλα παιδιά και εκανα και φιλους.
Νομιζω το βασικο στον στρατό είναι για μικρους σε ηλικία που δεν εχουν δουλέψει και δεν εχουν μαθει να υπακούνε σε διαταγες.Οσον αφορα τις στρατιωτικες ικανότητες αυτά που πολλοι τα κανουν με ευχαριστηση στη ζωη τους,δηλαδη να κυνηγάνε,σκοποβολη κλπ,η να ζησουν στο υπαιθρο σε τεντες σε κάμπινγκ,στο στρατο αν το παρεις στραβα είναι ταλαιπωρια,αλλα αλλιως είναι διασκεδαση.
- εννοείς τα ''εραίας'' ;
- ούτε στο google το βρήκαΓράφονται κάτι λέξεις που εμείς της αεροπορίας δεν καταλαβαίνουμε...
Ειναι κονφιντενσιαλ! Μη σου πω κ απορρητο..γι'αυτο μαλλων..- ούτε στο google το βρήκα![]()
. . . Σκεφτόμουν όμως πριν λίγο πόσο αποδοτικότερος και οικονομικότερος θα ήταν ένας πραγματικός στρατός με . . . .
μωρέ απ'όλα έχει...απλά αυτά μου λένε συνοριοφύλακες.Έχει κι από αυτά...ο μπαξές
Με την μέτρηση του στρατού ξηράς ήσουν μια σειρά παραπάνω απο γιός μου.178 Σειρά
O γΚαφάτος.Ρε νερόβραστα ......
κανεις σας δεν πήγε Αλβανία το 40 .........
εκει να δεις ιστορίες .![]()