- Reaction score
- 427
Μένω με ενοίκιο σε πολυκατοικία 4άρων διαμερισμάτων.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, μένει και αυτός στην ίδια πολυκατοικία.
Επειδή του έχουν κάνει περικοπές στο μισθό του (λες και είναι ο μόνος) έχει παραιτηθεί εντελώς από την συντήρηση του σπιτιού του και ότι και να συμβεί, το επιβαρύνομαι εγώ.
Επειδή μου έκανε πρόσφατα μείωση στο μίσθωμα, λέω άντε δεν πειράζει, προκειμένω να έρχομαι σε συνεχή αντιπαλότητα.
Πριν 2 μέρες χάλασε ο μηχανισμός της εξωτερικής πόρτας της πολυκατοικίας.
Από παλαιότερη πολυκατοικία γνώριζα ότι, οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί αντικατάσταση στους κοινόχρηστους χώρους, το πληρώνει ο ιδιοκτήτης.
Ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να πληρώνει την συντήρηση αυτών και όχι την επισκευή τους ή την αντικατάσταση τους.
Δηλαδή, να πληρώνω την συντήρηση του ασανσέρ, λέβητα, κήπου κλπ.
Ισχύουν αυτά που λέω ή έχω άδικο;
Για την ιστορία, ο μηχανισμός έκανε 200 ευρώ με τα εργατικά (150+50) και μου ζητάει να πληρώσω 60 ευρώ.
Είναι έξοδα του ιδιοκτήτη ή του ενοικιαστή;
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, μένει και αυτός στην ίδια πολυκατοικία.
Επειδή του έχουν κάνει περικοπές στο μισθό του (λες και είναι ο μόνος) έχει παραιτηθεί εντελώς από την συντήρηση του σπιτιού του και ότι και να συμβεί, το επιβαρύνομαι εγώ.
Επειδή μου έκανε πρόσφατα μείωση στο μίσθωμα, λέω άντε δεν πειράζει, προκειμένω να έρχομαι σε συνεχή αντιπαλότητα.
Πριν 2 μέρες χάλασε ο μηχανισμός της εξωτερικής πόρτας της πολυκατοικίας.
Από παλαιότερη πολυκατοικία γνώριζα ότι, οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί αντικατάσταση στους κοινόχρηστους χώρους, το πληρώνει ο ιδιοκτήτης.
Ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να πληρώνει την συντήρηση αυτών και όχι την επισκευή τους ή την αντικατάσταση τους.
Δηλαδή, να πληρώνω την συντήρηση του ασανσέρ, λέβητα, κήπου κλπ.
Ισχύουν αυτά που λέω ή έχω άδικο;
Για την ιστορία, ο μηχανισμός έκανε 200 ευρώ με τα εργατικά (150+50) και μου ζητάει να πληρώσω 60 ευρώ.
Είναι έξοδα του ιδιοκτήτη ή του ενοικιαστή;