Ενισχυτης για Infinity Kappa 400

Reaction score
1.064
Καλημερα ! Αναζητω ενισχυτη για τα συγκεκριμενα ηχεια οποιος τα ειχε /εχει ακουσει
ΕΙναι πολυ ευαισθητα και σκληρα στις ψιλες .Ψαχνω κατι μαλακο γλυκο να το ισσοροπησω
Τιμη εως 1000 ευρω
Οποιος εχει μια γνωμη καλοδεχουμενη

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΕΙναι πολυ ευαισθητα και σκληρα στις ψιλες .
Δεν συμφωνώ.
Σκληρά πρίμα σε Infinity δεν έχω ακούσει ποτέ.
Με 90db /6Ω δεν τα λες πολύ ευαίσθητα.

Τι ενισχυτή έχεις τώρα?

Last edited:

Reaction score
1.064
Καλημερα , εχω ενα παλιο του 1990 teac a-x3000. Τα εχω δοκιμασει και με ενα Harman Kardon dpr-1005 πολυκαναλο Θα συμφωνησω οτι ο σωστος ορος του δεν ειναι το "σκληρο" . Απλα πιστευω οτι στις μεσαιο-ψηλες ( γυναικειες φωνες κυριως) και πανω ακουγονται πιο λεπτες και χωρις ογκο σε σχεση με τις χαμηλες του . Αυτο συμβαινει και στους δυο ενισχυτες . Επειδη πιστευω οτι ειναι καποιο χαρακτηριστικο των ηχειων
θελω να δω σε ποιες εταιρειες να κοιταξω ωστε να ειναι πιο φιλτραρισμενος ο ηχος

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Καλημερα , εχω ενα παλιο του 1990 teac a-x3000. Τα εχω δοκιμασει και με ενα Harman Kardon dpr-1005 πολυκαναλο Θα συμφωνησω οτι ο σωστος ορος του δεν ειναι το "σκληρο" . Απλα πιστευω οτι στις μεσαιο-ψηλες ( γυναικειες φωνες κυριως) και πανω ακουγονται πιο λεπτες και χωρις ογκο σε σχεση με τις χαμηλες του . Αυτο συμβαινει και στους δυο ενισχυτες . Επειδη πιστευω οτι ειναι καποιο χαρακτηριστικο των ηχειων
θελω να δω σε ποιες εταιρειες να κοιταξω ωστε να ειναι πιο φιλτραρισμενος ο ηχος
Τον Teac δεν τον ξέρω.
Ο h/k dpr 1005 ήταν μια πρώιμη προσπάθεια της Harman για ψηφιακό πολυκάναλο ενισχυτή, η οποία δεν προχώρησε.

Πως τα έχεις τοποθετήσει?
Τα πλαινά woofers προς τα μέσα ή προς τα έξω?

Reaction score
1.064
Τωρα τα εχω προς τα εξω ....δεν ξερω πιο ειναι το πιο σωστο .... Προσ τα μεσα ειναι πολυ κοντα στο επιπλο της tv και σκεφτηκα οτι καλο να εχουν αερα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τωρα τα εχω προς τα εξω ....δεν ξερω ποιο ειναι το ποιο σωστο
όπως θα ξέρεις , το κάθε ηχείο ,γράφει πάνω του (L) και (R).
Όμως αυτό δεν είναι δέσμευση, έχει να κάνει και με την απόσταση απ τους πλαινούς τοίχους.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
1.064
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα δωσει σημασια σε αυτο γιατι νομιζα οτι δεν επηρεαζει τις συχνοτητρς που με ενοχλουσαν Αλλα θα κοιταξω την τοποθετηση καλυτερα τωρα που το αναφερεις. Καποια γνωμη απο θεμα ενισχυτη;

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Αν είναι αυτά και δεν ενοχλεί το δεύτερο χέρι, ορισμένα από αυτά που βρήκα μέσω διαδικτύου:
Εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ
Σε κάποιους αναφέρονται τιμές, σε κάποιους χρειάζεται επικοινωνία με τον πωλητή.
Κάποιοι δηλώνουν μικρή ισχύ αλλά έχουν τα "κότσια" που απαιτούνται για την οδήγηση των ηχείων ;)

Reaction score
1.064
Ναι αυτα ειναι!. Στις προδιαγραφες του προτεινει ενισχυτες απο 35-150 w αλλα νομιζω δεν του αρεσουν τα λιγα....
Ευχαριστω για το χρονο σου .Τον destiny τον γλυκοκοιταζα , το roksan μου τον ειχαν προτεινει απο εκει που μ εστειλες το λινκ,
οταν ειχα παει στη εκθεση! Ο yamaha ......θεικη ομορφια. Φοβερη ευκαιρια .
Να σαι καλα!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.788
- και εγώ τα infinity τα ακούω εάν όχι σκληρά στα μεσοπρίμα τους . . . . προβολικά , οπότε θα σου πρότεινα κάτι σε : λάμπα + mosfett . . . . unico ή cairn

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.788
Εισαι κατοχος infinity η τα εχεις ακουσει?
- τα είχα ακούσει , δεν τα επέλεξα γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο , οι ενισχυτές που πρότεινα ''γιατρεύουν'' τέτοιες καταστάσεις

Reaction score
1.064
Ακουσα 2 ενισχυτες της ταξεως των 500 €. Advance Acoustic x i-90 και CA azur 651
O Πρωτος πιο γλυκοηχος αλλα παρολο 90 w για να ακουστουν ολα τ οργανα επρεπε να ανεβασω ενταση το οποιο δεν με βολευει Ο Cambridge Αρπαζε απο χαμηλα 75 w ,ισσοροπημενος ομως δεν ελυσε το προβλημα στις μεσαιο ψηλεσ συχνοτητες . Το προβλημα απο οτι καταλαβα ειναι το tweeter που ειναι CMMD και προβαλει πιο εντονα τα ψηλα , Μηπως εαν αλλαζα τα tweeter σε soft dome ? Χαζομαρα?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney