- Reaction score
- 78.542
Απαιτεί και δι/τετρακάναλο για overhead στα £2.000 και έχει 60W στο κανάλι. Αισιόδοξα.Και μετα θα μου ψαχνεστε για κανένα mini dsp να βάλετε Dirac, και θα πληρώσετε περισσότερα στο τέλος.
Απαιτεί και δι/τετρακάναλο για overhead στα £2.000 και έχει 60W στο κανάλι. Αισιόδοξα.Και μετα θα μου ψαχνεστε για κανένα mini dsp να βάλετε Dirac, και θα πληρώσετε περισσότερα στο τέλος.
Σαφώς και το θέμα του μπατζετ ειναι κυρίαρχο.Απαιτεί και δι/τετρακάναλο για overhead στα £2.000 και έχει 60W στο κανάλι. Αισιόδοξα.
μπααααα...για τουμπαλιν το βλεπωΕιναι μακρυά ακόμα. Και το Dirac θα παει παρακάτω στο μεταξύ.
Αν ηταν από την Cakewalk θα ήταν εγγύηση !!Ειναι μακρυά ακόμα. Και το Dirac θα παει παρακάτω στο μεταξύ.
Κάπου πήρε το μάτι μου και αυτο:
http://sonarworks.com/speakers/overview/
Ολα θα γίνουν καλυτερα, και βγαίνουν καινούργια.![]()
αν εχεις τελικους η ενεργα τον proΠολυ καλη η τιμη στα mediamarkt !!
Το ερωτημα τωρα ειναι SR7011 ή AV7703?
Παίζουμε το αουτσάιντερ, και αν μας κάτσει έχουμε να λέμε...αν δεν μας κάτσει, τι να κάνουμε, αναμενόμενο κτλ.μπααααα...για τουμπαλιν το βλεπω
......και να δω τι θα λες μετα![]()
τον παραγγέλνεις με ένα κλικ και την άλλη μέρα είναι σπίτι σουΠαω να τον δω στα mediamarkt πριν καταλαβουν οτι εχουν βαλει πολυ χαμηλη τιμη!
ανακοινώθηκε νεα έκδοση audyssey με Impulse Response Correction;το Audissey θα γινει dirac οπως το πανε..![]()