melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.219
Link?ανακοινώθηκε νεα έκδοση audyssey με Impulse Response Correction;
εμεινε στάσιμο το audyssey/MCACC και τα άλλα ή εμενα μου φαίνεται;
Link?ανακοινώθηκε νεα έκδοση audyssey με Impulse Response Correction;
εμεινε στάσιμο το audyssey/MCACC και τα άλλα ή εμενα μου φαίνεται;
Και νέο και στάσιμο;ανακοινώθηκε νεα έκδοση audyssey με Impulse Response Correction;
εμεινε στάσιμο το audyssey/MCACC και τα άλλα.. ή κάνω λάθος;
και μειναμε με τα Dirac και ARC. και αυτα μόνο σε ακριβές λύσεις και 3 μάρκες..
Link?
Και νέο και στάσιμο;
αναρωτιέμαι.. βλεπω οτι κανεις πλεον δεν προτιμάει audyssey/MCACCανακοινώθηκε νεα έκδοση audyssey με Impulse Response Correction;
εμεινε στάσιμο το audyssey/MCACC και τα άλλα.. ή κάνω λάθος;
και μειναμε με τα ARC (Anthem) και Dirac (Arcam, Emotiva)
σε 3 μάρκες και ακριβές λύσεις.
λεω οτι και τα 2, δεν πολυ προχωράνε.. ισως ετσι να ειναι και το YPAO της Yamaha..Άλλο Audyssey, άλλο MCACC.
Απο το πρώτο ποστ του νήματος.η 3ετής εγγύηση πόθεν προκύπτει;
αγοράζεις την 5ετη εγγύηση με 158 ευρω και έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο με άμεση αντικατάσταση.
Άλλη συζήτηση είναι αυτή...Σε 48 άτοκες δόσεις δεν χάνεις τίποτα νομίζω ...
Αν δεν είναι της ΕΤΥΤ πως ονομάζεται?Τι πάει να πει παραεισαγωγή από το media markt (DIXONS)? Καταλαβαίνετε τι λέτε;
Συμφωνώ. Δηλαδή άμα πάθει κάτι εντός εγγύησης τι θα σου πουν στο Μedia Markt;Τι πάει να πει παραεισαγωγή από το media markt (DIXONS)? Καταλαβαίνετε τι λέτε;
Δεν ειναι ετσι.Συμφωνώ. Δηλαδή άμα πάθει κάτι εντός εγγύησης τι θα σου πουν στο Μedia Markt;
Συγνώμη, αλλά πρέπει να πληρώσεις την επισκευή γιατί δεν είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Άντε και να στον επισκευάσουν στο τεχνικό τμήμα του Μedia Markt ή να τον στείλουν πίσω από εκεί που έκαναν εισαγωγή, τον πελάτη τι τον χαλάει;
H (εκάστοτε) Ελληνική αντιπροσωπία έχει καλύτερους τεχνικούς;
Γενικά μιλώντας και όχι για την συγκεκριμένη εταιρία/ αντιπροσωπία, μην το δενεις σαν σίγουρο ποτέ.Η επίσημη αντιπροσωπία σιγουρα θα εχει τεχνικούς "in house"
To ξερω, γιαυτο εβαλα τα "εισαγωγικά".Γενικά μιλώντας και όχι για την συγκεκριμένη εταιρία/ αντιπροσωπία, μην το δενεις σαν σίγουρο ποτέ.
Αρκετοί έχουν εξωτερικούς συνεργάτες για αυτά. Αυτο δεν είναι πάντα κακό.