Klipsch Greek club

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.549
Ξαναζητω την γνωμη σας, μιας και δεν πηρα απαντηση, σχετικα με αγορα κεντρικου.Για να πλαισιωσω τα RF-83 ποιο απο τα δυο προτεινετε οτι θα ταιριαξει καλυτερα? Το 450 C ή το RC 62 ΙΙ ???Ενισχυτης ο 2050 της yami.
Μάλλον το RC-62 θα προτιμούσα προσωπικά, αν και αισθητικά το άλλο είναι καταλληλότερο αφού έχει παρόμοιο με τα RF-83 καπλαμά αντί για πλαστικό.

Reaction score
325
Μάλλον το RC-62 θα προτιμούσα προσωπικά, αν και αισθητικά το άλλο είναι καταλληλότερο αφού έχει παρόμοιο με τα RF-83 καπλαμά αντί για πλαστικό.
Το αισθητικο κομματι δεν με πολυενδιαφερει.Ετσι κι αλλιως και τα Klipsch "ντυμενα" με μαυρη δερματινη τα εχω για να ταιριαζουν με την επιπλωση.Οποτε παμε για ζητηση το rc-62.Σ ευχαριστω πολυ!

Reaction score
782
Οι πρωτες ακροάσεις ξεκίνησαν με λαμπα 845, πηγη-cd και B.B King & Eric Clapton "Ride with the king" απο τα αγαπημενα μου album (το εχω και σε vinyl) πικαπ δεν εχω πλεον:p

Στα ψηλα: Την κορνα της Klipsch πρεπει να την συνηθισουν τα αυτια μου.
Παντος δεν ξυνει.
Δεν με με ενοχλεί. Αλλα εχει κατι το ιδιαίτερο ακομα δεν μπορώ να το προσδιορίσω.
Απο χροιές μεσαία πολύ μαλακες οπως πρεπει για τα γουστα μου.
Ανάλυση στο φουλ, σκηνη σε βαζει μεσα σε αυτο που ακους.
Και τελος το χαμηλο τους:
Δεν εχει το χαμηλο που ακουσα στο μαγαζι βεβαια λογικό οτι παιζω με λαμπα που δεν εχει τα δυναμικα του τρανζιστορ συν οτι οι λαμπες οι προενισχυτριες ειναι για πεταμα περιμενω sulvania να μου ρθουν,τα ηχεία ειναι αστρωτα.Τα visaton σε χαμηλό παιζανε χειρότερα το εχανα.Εδω το εχω, το ακούω
Θα γινουν και δοκιμες με τρανζιστορ.

Παντος τα Klipsch εχουν κατι το μαγικο στις χροιες τους πιο φυσικό τι να πω δεν ξερω εαν ειναι placebo.
Η γυναίκα μου που τα ακουσε αυτο μου ειπε παιζουν πιο καθαρα απο τα αλλα:bigboss:

Σε λιγο θα τελειώσει ομως η ακροαση εχω να παρω τον ταρζαν απο την πεθερα μου και θα ακουμε μονο παιδικά στην ηχομπαρα.

Παρτε μερικες φωτο αλλα λιγο ακαταστατες γιατι ο μικρος Ορφέας ειναι ο μικρος καταστροφεας.

Attachments

Reaction score
782
Κατι αλλο εχω class d τελικο-προ
Με boyoho 280 watt τα οποια δεν θελω να τα βαλω επανω στα klipsch.
Σκεφτόμαι για αγορα μεσα στην βδομαδα για εναν ολοκληρωμένο τρανζιστορ απο τους παρακατω.
1)Yamaha a-s700 η a-s 701 καινουριο.
2)XTZ a 100d3 μεταχειρισμενο.
3)Cav a10 μεταχ.που πουλαει μελος απο εδω και εχω μιλήσει μαζι με τον ανθρωπο.

Ποιος απο τους παραπανω λετε να τα παει καλύτερα στα παντα τους.
Οπως καταλάβατε ολοι οι παραπανω ειναι απο 90watt και πάνω.

Reaction score
782
Όσο τα ακούω με ικανοποιούν ακομα περισσότερο απο οσο περιμενα συν οτι παιζουν φυσικά αρκετα καλυτερα απο την ώρα που τα εβαλα.
Μπορω να πω οτι ανετα θα μπορουσαν να παιζουν σε αλλη κατηγορία τιμής και αποδοσης πολυ περισσότερο απο οσο κοστίζουν.
Το λεω επειδη τα τελευταία 3 χρονια εχω αλλάξει πανω απο 10 ζευγάρια ηχειων και καποια απο αυτα αξιας πανω των 6.000 οσο περιεργο και να ειναι για κάποιους.
Και εγω εαν δεν τα ειχα ακουσει θα λεγα δεν παιζει και θα τα κραζα.

Timaras

Reaction score
2.153
Κατι αλλο εχω class d τελικο-προ
Με boyoho 280 watt τα οποια δεν θελω να τα βαλω επανω στα klipsch.
Σκεφτόμαι για αγορα μεσα στην βδομαδα για εναν ολοκληρωμένο τρανζιστορ απο τους παρακατω.
1)Yamaha a-s700 η a-s 701 καινουριο.
2)XTZ a 100d3 μεταχειρισμενο.
3)Cav a10 μεταχ.που πουλαει μελος απο εδω και εχω μιλήσει μαζι με τον ανθρωπο.

Ποιος απο τους παραπανω λετε να τα παει καλύτερα στα παντα τους.
Οπως καταλάβατε ολοι οι παραπανω ειναι απο 90watt και πάνω.
Κάπου παίζει μια αγγελία με Hypex!
Φουλ οδήγηση.Θα ακούσεις και το μπάσο που έχασες!:)

Reaction score
782
Κάπου παίζει μια αγγελία με Hypex!
Φουλ οδήγηση.Θα ακούσεις και το μπάσο που έχασες!:)
Hypex αχμμ μοντελο ξέρουμε ?
Το μπασακι τους οσο παιξανε για σήμερα έστρωσε κατα πολυ και στον χωρο μου κατεβαίνουν πιο χαμηλα απο τα visaton

Reaction score
782
Ψωναρα που ειμαι:laugh: και στο pc klipsch 2.1 εχω φυσικά και δεν τα αλλαζω και ομως εχουν μινι κορνα και παιζουν απίστευτα καλα και το subακι τους βαρει βαρει χαμηλααα.

Attachments

Reaction score
32
Μεγειά τα ηχεία και εύηχα, αλλά θέλω να σε ρωτήσω, σου βρίσκεται εύκαιρη μεζούρα να μετρήσεις την διάμετρο μονάχα των μπρονζέ κώνων και να μας πεις πόσα εκατοστά είναι ακριβώς;

Υ.Σ. Στις αγγελίες του φόρουμ διατίθενται από μέλος 2 μονομπλόκ ενισχυτές Nuforce 9 Reference V2 SE αν ψάχνεσαι για δύναμη...

Reaction score
782
Μεγειά τα ηχεία και εύηχα, αλλά θέλω να σε ρωτήσω, σου βρίσκεται εύκαιρη μεζούρα να μετρήσεις την διάμετρο μονάχα των μπρονζέ κώνων και να μας πεις πόσα εκατοστά είναι ακριβώς;

Υ.Σ. Στις αγγελίες του φόρουμ διατίθενται από μέλος 2 μονομπλόκ ενισχυτές Nuforce 9 Reference V2 SE αν ψάχνεσαι για δύναμη...
Ευχαριστω φιλε μου.
Θα τους μετρησω τους κονους να σου πω αλλα ειναι μαυροι.
Εβαλα τα καουτσουκενια ποδαρακια που ειχαν μαζι.
Για τους nuforce δεν κανω κινηση και γιατι θα ξεφυγω οικονομικα αλλα πιστευω οτι ειναι παραπανω απο αρκετοι για τα ηχεια .Εχω class d boyoho 2χ280 watt σε αλλο συστημα και ακομα νωρις να πειραματιστω σε αστρωτα ηχεια πολλα τα watt.
Ψαχνω κατι μεταξυ 90-150watt

Reaction score
32
Ευχαριστω φιλε μου.
Θα τους μετρησω τους κονους να σου πω αλλα ειναι μαυροι.
Εβαλα τα καουτσουκενια ποδαρακια που ειχαν μαζι.
Για τους nuforce δεν κανω κινηση και γιατι θα ξεφυγω οικονομικα αλλα πιστευω οτι ειναι παραπανω απο αρκετοι για τα ηχεια .Εχω class d boyoho 2χ280 watt σε αλλο συστημα και ακομα νωρις να πειραματιστω σε αστρωτα ηχεια πολλα τα watt.
Ψαχνω κατι μεταξυ 90-150watt

Οι κώνοι των RP-280F δεν είναι χρώματος μπρονζέ; Αυτούς εννοώ...Τα ποδαράκια δεν εννοείς τα καρφιά; Αυτό που λες με τους nuforceτ σκέφτηκα και εγώ, βάσει απόδοσης-τιμής είναι τίμια προσφορά, αλλά μου φάνηκαν overkill για τα ηχεία αυτά. Αυτό με τα άστρωτα ηχεία και τα λίγα watt δεν το είχα σκεφτεί, έκανα καλά δηλαδή που θα τα δουλέψω με 25w! :biggrin:

Reaction score
648
Όσο τα ακούω με ικανοποιούν ακομα περισσότερο απο οσο περιμενα συν οτι παιζουν φυσικά αρκετα καλυτερα απο την ώρα που τα εβαλα.
Μπορω να πω οτι ανετα θα μπορουσαν να παιζουν σε αλλη κατηγορία τιμής και αποδοσης πολυ περισσότερο απο οσο κοστίζουν.
Το λεω επειδη τα τελευταία 3 χρονια εχω αλλάξει πανω απο 10 ζευγάρια ηχειων και καποια απο αυτα αξιας πανω των 6.000 οσο περιεργο και να ειναι για κάποιους.
Και εγω εαν δεν τα ειχα ακουσει θα λεγα δεν παιζει και θα τα κραζα.
Καλορίζικα και καλοακουστα.Οντως τα ηχεία είναι εξαιρετικά vfm,στην κατηγορία τιμής τους ίσως μονόδρομος.Δωστους λίγο χρόνο και θα παίξουν ακόμα πιο καλά :thumbsup:

Reaction score
782
Οι κώνοι των RP-280F δεν είναι χρώματος μπρονζέ; Αυτούς εννοώ...Τα ποδαράκια δεν εννοείς τα καρφιά; Αυτό που λες με τους nuforceτ σκέφτηκα και εγώ, βάσει απόδοσης-τιμής είναι τίμια προσφορά, αλλά μου φάνηκαν overkill για τα ηχεία αυτά. Αυτό με τα άστρωτα ηχεία και τα λίγα watt δεν το είχα σκεφτεί, έκανα καλά δηλαδή που θα τα δουλέψω με 25w! :biggrin:
Οχι ρε συ απο οσο ειδα ειναι σκουροι, δεν είναι οι μπρονζε που ηταν στις προιγουμενες σειρες.
Στην αρχη δεν τους βρηκα και ειχα βαλεο τα καουτσουκενια που ειχρ μεσα και ελεγα τους γύφτους ποδαρακια δεν έχουν μαλλον τα αγοραζεις εξτρα.
Τελικα ειναι κολλημενοι οι κονοι επανω σε ενα κομματι αφρολεξ μεσα σε σακουλακι.
Οταν θα εχω χρονο θα βγαλω τα καουτσουκ να βαλω τους κονους.
[DOUBLEPOST=1482052251][/DOUBLEPOST]
Καλορίζικα και καλοακουστα.Οντως τα ηχεία είναι εξαιρετικά vfm,στην κατηγορία τιμής τους ίσως μονόδρομος.Δωστους λίγο χρόνο και θα παίξουν ακόμα πιο καλά :thumbsup:
Σε ευχαριστώ πολύ.
Το ειδα οτι βελτιωθηκαν αρκετα καμια σχεση με την αρχη.
Μου αρεσουν πολύ ειδικα για τα χρηματα τους.

Ασχετο χτες χαζευα για ενισχυτες και διαβαζα καλες κρητικές για
Τον yamaha r-n602 που εχει πολλα τσιτσιμπλικια επανω και εχει και wattaκια

Reaction score
32
Οχι ρε συ απο οσο ειδα ειναι σκουροι, δεν είναι οι μπρονζε που ηταν στις προιγουμενες σειρες.
Στην αρχη δεν τους βρηκα και ειχα βαλεο τα καουτσουκενια που ειχρ μεσα και ελεγα τους γύφτους ποδαρακια δεν έχουν μαλλον τα αγοραζεις εξτρα.
Τελικα ειναι κολλημενοι οι κονοι επανω σε ενα κομματι αφρολεξ μεσα σε σακουλακι.

Δεν είναι έτσι τα δικά σου RP-280F ;

Αυτά δεν είναι τα ποδαράκια που λέμε και οι δυο; Δεν ήταν μέσα στη δική σου συσκευασία;

Reaction score
782
Δεν είναι έτσι τα δικά σου RP-280F ;

Αυτά δεν είναι τα ποδαράκια που λέμε και οι δυο; Δεν ήταν μέσα στη δική σου συσκευασία;
Χαχα ρε μπερδεύτηκα.
Τους κώνους των μεγαφωνων εννοούσες?
Έτσι ειναι οπως στην πιο πανω φωτο.
Αυτούς θες να μετρησω?
Τα spikes-ακίδες σαν τις παραπανω ειναι αλλα δεν τις εχω βαλει ακομα.
Μεσα στην συσκευασια και και αυτοκόλλητη απο καουτσουκ να βαλεις εαν δεν θες τις ακιδες.Αφου τα εβαλα και τοποθέτησα τα ηχεια μετα βρηκα τις ακιδες και ειπα αστο αλλη ωρα τις βάζω.

Λοιπον για ενισχυτή μαλλον παω αυριο να δω εναν XTZ a 100 d3.
Διαβασα μερικα review και μιλανε με πολύ καλα σχόλια.
Ο φιλος τον δινει στα 550 ευρω και ειναι ελαχιστα δουλεμενος απο οσο μου ειπε σε αριστη κατάστασή με κουτια κτλ.

Εχει κανεις αποψη για τον συγκεκριμένο?
Γιατί εαν δεν αξιζει εχω κατα νου και cav a10 απο μελος εδω.

Αλλη λυση παω για yamaha ολοκληρωμένο καινούριο

Reaction score
32
Χαχαχα, βλέπεις είμαι καινούργιος και δεν κατέχω ακόμα την ορολογία του hi-fi. Αυτά εννοούσα, άμα μπορείς να μετρήσεις τη διάμετρό τους να μου πεις πόσα χιλιοστά ή εκατοστά είναι ακριβώς.

Επίσης έβαλα σήμερα τα ηχεία να δουλέψουν πρώτη φορά με τον υβριδικό ενισχυτή της Koda TA10BT και πηγή το λαπτοπ και τραγούδια με φωνές κυρίως και παραδοσιακά όργανα. Ακούγονται καλά, πολύ καθαρά ακόμα και αν τερματίσω τον ενισχυτή χωρίς παραμόρφωση, αλλά είναι εμφανές ότι τα 25w είναι πολύ λίγα. Clipping δεν αντιλήφθηκα. Επειδή έχω βγει, τα άφησα να παίζουν σε χαμηλές εντάσεις από ipod για το στρώσιμο.

Last edited:

Reaction score
782
Χαχαχα, βλέπεις είμαι καινούργιος και δεν κατέχω ακόμα την ορολογία του hi-fi. Αυτά εννοούσα, άμα μπορείς να μετρήσεις τη διάμετρό τους να μου πεις πόσα χιλιοστά ή εκατοστά είναι ακριβώς.
Ναι ρε συ κανενα θεμα να τα μετρήσω αλλα γιατι?
8αρια γουφερ εχει.

Reaction score
32
Ναι ρε συ κανενα θεμα να τα μετρήσω αλλα γιατι?
8αρια γουφερ εχει.

Δηλαδή 8 ίντσες ή 200 χιλιοστά. Αλλά επειδή όταν τα μετράω εγώ δεν μου βγαίνει 200 χιλιοστά ακριβώς, για αυτό θέλω να μου πει και κάποιος άλλος κάτοχος πόσο του βγαίνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef