Klipsch Greek club

Reaction score
782
Τα χρονια μου πολλα με υγεια για ολο τον κοσμο!!!
Εφτασε η ωρα του sub.
Δωστε μου τα φωτα σας.
Για αυστηρά μουσικη να παω στο r-110sw
H στο r-112sw εννοείται μονο klipsch μιλαμε:D

Συνδυασμός με τα rp280f.
Η παραπάνω ερωτηση ειναι γιατι κάποιοι υποστηρίζουν οτι το 10αρι θα παίξει καλύτερα σε μουσικη λόγω ταχύτητας επειδη ειναι πιο λιγες οι ίντσες.
Αυριο προχωράω σε παραγγελία.
Το 15αρι το γλυκό κοίταζα αλλα ειναι υπερβολη για το σαλονι μου.

Πιο πολύ τείνω προς το 12αρι που πιστευω συνδυάζει και ταχύτητα και χαμηλο.

Reaction score
2.652
Βγάλε από το πρώτο link οτιδήποτε υπάρχει μετά το html και θα δουλέψει το link.

Μιάς και καθυστέρησε η νταλίκα από Ιταλία, αύριο περιμένω να μου φέρουν τα ηχειάκια. Δεν περνάν οι ώρες.

Reaction score
782
Βγάλε από το πρώτο link οτιδήποτε υπάρχει μετά το html και θα δουλέψει το link.

Μιάς και καθυστέρησε η νταλίκα από Ιταλία, αύριο περιμένω να μου φέρουν τα ηχειάκια. Δεν περνάν οι ώρες.
Ποια ηχειακια? Καλοριζικα οποια και να ειναι και σιγουρα θα παίζουν καλα:D

Reaction score
782
280f
450c
250f

:)

Και μιάς και τα Q Acoustics μου δεν έχουν βρει ακόμη νέο σπίτι, θα γεμίσω με ηχεία.:roflmao:
Αυτα ειναι καλοριζικα!
Βαλτα ολα μαζι και κανε παρτυ για την αλλαγή του χρόνου:gotcha:
Subaki δεν πηρες ομως.
Εαν παρω εγω αυριο θα σε πριζωσω να παρεις.

Ως κάτοχος των 280 μονο θετικα εχω να σου πω σε ολα τους αλλα....θελω και αλλο χαμηλο
Βεβαια είναι ακομα αστρωτα αλλα οκ ενα sub θα κανει καλύτερη δουλειά

Reaction score
2.652
Αυτα ειναι καλοριζικα!
Βαλτα ολα μαζι και κανε παρτυ για την αλλαγή του χρόνου:gotcha:
Subaki δεν πηρες ομως.
Εαν παρω εγω αυριο θα σε πριζωσω να παρεις
Ευχαριστώ ευχαριστώ.

Sub έχω το Earthquake Supernova MKV 12". Δεν παίζει να το αλλάξω για κανένα λόγω προς το παρών.
Τα όρια του δε με βλέπω να τα φτάνω τουλάχιστον στο σπίτι που μένω τώρα. Είναι πολύ πολύ δυνατό.
Το καλοκαιράκι με βλέπω να αγοράζω τα atmos modules και νέο avr ή τελικούς. Θα δω.

Reaction score
782
Ευχαριστώ ευχαριστώ.

Sub έχω το Earthquake Supernova MKV 12". Δεν παίζει να το αλλάξω για κανένα λόγω προς το παρών.
Τα όρια του δε με βλέπω να τα φτάνω τουλάχιστον στο σπίτι που μένω τώρα. Είναι πολύ πολύ δυνατό.
Το καλοκαιράκι με βλέπω να αγοράζω τα atmos modules και νέο avr ή τελικούς. Θα δω.
Πας για πολλά εσυ αντε με το καλο.
Το earthquake μου φαίνεται το πουλαει καποιος μελος σαν το δικο σου η το 10ρι

Reaction score
2.652
Πας για πολλά εσυ αντε με το καλο.
Το earthquake μου φαίνεται το πουλαει καποιος μελος σαν το δικο σου η το 10ρι
Εγώ το πουλάω :roflmao:
10 ΜΚΙV
Πολύ καλό για τα γούστα μου αλλά ήθελα πιό δυνατό.

Reaction score
1.042
Μια ερωτηση οσοι εχουν ακουσει τα
Klipsch RP-240S
Klipsch RP-250S
εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους ? απο γερμανια η διαφορα τους ειναι 90 ευρω το ζευγαρι και εχω μπερδευτει ! Επισης ειδα οτι στα back δινει τα RP150M η 160M αντιστοιχα στα κιτ της .
Αποδιδουν καλυτερα απο τα 240-250? καπου ειχα διαβασει οτι εχουν μια θολουρα και ειναι προτιμητεα τα παραπανω book !

το συστημα ειναι της υπογραφης μου

Ο χωρος ακροασης ειναι 4.40 χ 3.40μ και το σαλονι 5.50 χ 3.40μ
Τα πισω απεχουν 1.50μ απο την θεση ακροασης
πρεπει να παρω μια αποφαση κ εχω μπερδευτει ! αυτα θα αντικαταστησουνε τα 4 b&w m1 που θα πανε σαν ατμος στην θεση των sony που εχω ! Σαν μελλοντικη αναβαθμιση θα πανε τα 260f με κεντρικο το RP440 η 450C

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.476
Τα χρονια μου πολλα με υγεια για ολο τον κοσμο!!!
Εφτασε η ωρα του sub.
Δωστε μου τα φωτα σας.
Για αυστηρά μουσικη να παω στο r-110sw
H στο r-112sw εννοείται μονο klipsch μιλαμε:D

Συνδυασμός με τα rp280f.
Η παραπάνω ερωτηση ειναι γιατι κάποιοι υποστηρίζουν οτι το 10αρι θα παίξει καλύτερα σε μουσικη λόγω ταχύτητας επειδη ειναι πιο λιγες οι ίντσες.
Αυριο προχωράω σε παραγγελία.
Το 15αρι το γλυκό κοίταζα αλλα ειναι υπερβολη για το σαλονι μου.

Πιο πολύ τείνω προς το 12αρι που πιστευω συνδυάζει και ταχύτητα και χαμηλο.
- και εγώ το 12'' θα σου πρότεινα

Reaction score
3
επειδη εχω το r-112sw να σου πω οτι εχει πολυ δυνατο και βαθυχαμηλο με το ρυθμιστικο στο 3-4 με max το 11 ομως δεν ειναι και το γρηγοροτερο, πραγμα που δεν το καθιστα το ιδανικοτερο για μουσικη ..αλλωστε τοσο πολυ χαμηλο θα σου χαλουσε και τον ηχο της μουσικης σου οποτε θα ειναι καλυτερη επιλογη το r-110sw

Reaction score
782
επειδη εχω το r-112sw να σου πω οτι εχει πολυ δυνατο χαμηλο με το ρυθμιστικο στο 3-4 ομως δεν ειναι και το γρηγοροτερο, πραγμα που δεν το καθιστα το ιδανικοτερο για μουσικη ..αλλωστε τοσο πολυ χαμηλο θα σου χαλουσε και τον ηχο της μουσικης σου οποτε θα ειναι καλυτερη επιλογη το r-110sw
Ευχαριστώ για την απάντηση φιλτατε.
Το ρυθμιστικό εννοείς την ενταση του sub να υποθέσω.Δεν μπορείς να κοψεις απο cross την συχνοτητα ωστε να μη παει τοσο χαμηλα σε σημειο μπουμαρισματος για καλύτερο αποτελεσμα στην μουσικη;
Δηλαδη στην μουσική το βλεπεις αργό?
Φοβάμαι μην παρω το 10αρι και δεν εχει το χτύπημα που θελω και μετα φτου και απο την αρχη πουλημα για να παρω το 12αρι.
Ακουω σε χαμηλες εντασεις και για αυτο θελω το sub για να ακουω και το χαμηλο οπως μου αρέσει

Reaction score
3
Ευχαριστώ για την απάντηση φιλτατε.
Το ρυθμιστικό εννοείς την ενταση του sub να υποθέσω.Δεν μπορείς να κοψεις απο cross την συχνοτητα ωστε να μη παει τοσο χαμηλα σε σημειο μπουμαρισματος για καλύτερο αποτελεσμα στην μουσικη;
Δηλαδη στην μουσική το βλεπεις αργό?
Φοβάμαι μην παρω το 10αρι και δεν εχει το χτύπημα που θελω και μετα φτου και απο την αρχη πουλημα για να παρω το 12αρι.
Ακουω σε χαμηλες εντασεις και για αυτο θελω το sub για να ακουω και το χαμηλο οπως μου αρέσει
Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να καταλαβει την διαφορα απο τα 27hz στα 24hz χωρις εργαστηριακες μετρησεις μονο με το αυτι ....ομως η ταχυτητα γινεται αμεσα αντιληπτη και στα γρηγορα μουσικα κομματια μπορει να χανει το ρυθμο του να εχεις υποψην σου οτι απο πολλους προτιμουνται για μουσικη 8αιντσα γουφερ .......παντως εγω που το χρησημοποιω για ταινιες που ειναι παρα πολυ καλο οταν ειναι να ακουσω μουσικη τις περισσοτερες φορες το κλεινω η αν το εχω σε λειτουργια το εχω πολυ χαμηλα αποκοπη συχνοτητας στο 70 και το ρυθμιστικο εντασης στο 2-3

Reaction score
782
Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να καταλαβει την διαφορα απο τα 27hz στα 24hz χωρις εργαστηριακες μετρησεις μονο με το αυτι ....ομως η ταχυτητα γινεται αμεσα αντιληπτη και στα γρηγορα μουσικα κομματια μπορει να χανει το ρυθμο του να εχεις υποψην σου οτι απο πολλους προτιμουνται για μουσικη 8αιντσα γουφερ .......παντως εγω που το χρησημοποιω για ταινιες που ειναι παρα πολυ καλο οταν ειναι να ακουσω μουσικη τις περισσοτερες φορες το κλεινω η αν το εχω σε λειτουργια το εχω πολυ χαμηλα αποκοπη συχνοτητας στο 70 και το ρυθμιστικο εντασης στο 2-3
Ευχαριστώ φιλτατε για τις απαντήσεις μόλις εφυγε η παραγγελία για το 10ρι πιστευω σε 30τ.μ σαλονι θα μου κανει τα κεφια σε χαμηλο.
Ναι λογικό σε ταχύτητα να ειναι καλυτερο λόγο μικροτερου woofer.
Αυριο μεθαυριο πρωτα ο θεος θα το εχω να στρωσω μαζι με τα ηχεια

Reaction score
32
Για πόση διαφορά βραδύτητας μενταξύ 12"-10" μιλατε ; Διότι, για το 15αρι που έχω διαβάσει πολύ θετική κριτική από γνωστό ξενό σαιτ, δεν ανέφεραν ότι είναι τόσο αργό ώστε να επηρεάζει στην ακρόαση μουσικής...

Reaction score
1.042
2 15 ρια εχω στον χωρο μου και θαβαζα αλλα 2 παντως ,το 2 ρο το εβαλα για ομοιογένεια ακουστικη του χωρου ! Δεν εδωσε ενταση ! Ηαποψη μου ειναι βαζω το 15 και με το gain το φερνω οσο θελω ! Το 110 ειναι πολυ μικρο για τα 30 τμ ! το θεμα ειναι οτι για να το καταλαβεις πρεπει να ακουσεις και το μεγαλυτερο!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss