- Reaction score
- 745
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αποψη για αυτο το phono Krell KPE και τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο.
Ευχαριστω εκ των προτερων..
Ευχαριστω εκ των προτερων..
- δεν έχω επιφύλαξης με τον Τσακιρίδη ( το αντίθετο μάλιστα ) , αλλά με τις λάμπες στα phono , προτιμώ ποιο ήσυχα κυκλώματαΕνδιαφέρον Πρόταση και θα ληφθεί υπόψιν.Υπάρχει αντιπρόσωπος στα μέρη μας;Tsakiridis γιατί έχεις αμφιβολιες;Σε αυτα τα χρηματα να μην ασχοληθω.
...το θεμα στοκ...ειναι θεμα.. δεν θα πηγαινα..(υπο την ενοια δεν θα βιαζομουν)..σε κατι ετοιμοπαραδοτο.....το θεμα στοκ...ειναι θεμα.. δεν θα πηγαινα..(υπο την ενοια δεν θα βιαζομουν)..σε κατι ετοιμοπαραδοτο..
Αν κ σε αυτο το ευρος τιμων (θα) υπαρχει μεταπολιτικη αξια ενδεχωμενως για καποια αναβαθμιση στο μελλον..
Phono stage..ελαχιστη εμπειρια..
Γι'αυτο κ δεν εχω ακομα παρει καποιο τοσο καιρο... περα απο το γεγονος οτι ρυχνα τα χρηματα μου στο ουισκι... κ τον εαυτο μου στο πατωμα...
[DOUBLEPOST=1482314858][/DOUBLEPOST]...το θεμα στοκ...ειναι θεμα.. δεν θα πηγαινα..(υπο την ενοια δεν θα βιαζομουν)..σε κατι ετοιμοπαραδοτο..
Αν κ σε αυτο το ευρος τιμων (θα) υπαρχει μεταπολιτικη αξια ενδεχωμενως για καποια αναβαθμιση στο μελλον..
Phono stage..ελαχιστη εμπειρια..
Γι'αυτο κ δεν εχω ακομα παρει καποιο τοσο καιρο... περα απο το γεγονος οτι ρυχνα τα χρηματα μου στο ουισκι... κ τον εαυτο μου στο πατωμα...
θα το "χεριαζα" ^^ αλλαγη σε πιο high end υλικα και διακοπτη στο κυκλωμα buffer.. on/off,δεν εχω ακουσει καλες κρτιτικες παντως απο καποιους, οπτικα/αισθητικα εμενα μου αρεσει...το μαυρο ειδικα το SE (special edition) ... δεν το εχω αγορασει... γιατι ηθελα κατι πιο εξωτικο?! ισως..ή αγορασα τελικα...20 δισκους... ^^- δεν έχω επιφύλαξης με τον Τσακιρίδη ( το αντίθετο μάλιστα ) , αλλά με τις λάμπες στα phono , προτιμώ ποιο ήσυχα κυκλώματα
- αυτό είναι έξυπνη λύση : τρανζιστοράτο phono+ενσωματωμένο , Λαμπάτο buffer
Tube Box - Pro-Ject Audio Systems
project tube box s - Pro-Ject Audio Systems
![]()
![]()
- του πάς εάν θες την κεφαλή ( ή με randez - vous , ή του την αφήνεις ) , και μετά ακούς . . . μιλάς με τον Οδυσσέα Τσακιρίδη καλύτερα. . . .Ίσως παίξει Τελικά ελληνική επιλογή...