Ερωτηση για phono

Reaction score
745
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αποψη για αυτο το phono Krell KPE και τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο.

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Reaction score
745
Τελευταια ερωτηση και θα σωπασω.Γνωριζει κανεις για το phono mm mc της Tsakiridis device.Ειναι λιγο Τσιμπημενο,το εχει δικιμασει κανενας.Κανει κοντα στο 1000. Αξιζει?

Reaction score
745
Δεν έχει κανένας τελικά αποψη.Οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη.
Ευχαριστώ...

Reaction score
5.911
Δεν έχω ακούσει κανένα από τα δύο..αλλά από προσωπική εμπειρία σου λέω ό,τι πληρώνεις πέρνεις...η διαφορά που κάνει ένα καλό/ακριβό phono είναι πολύ μεγάλη... (τουλάχιστον όπως το βίωσα εγώ στο δικό μου σύστημα). ΄'Οταν πριν μερικά χρόνια έψαχνα να αναβαθμίσω το ενσωματωμένο phono του Unison Research Unico (που πλήρωσα και 150 ευρώ για να βάλω την πλακέτα)..άκουσα διάφορα phonos (ASR mini basis, Graham Slee+step up, Trichord Diablo+Never Connecetd PSU)....και τα τρία είχαν χαώδη διαφορά από το ενσωματωμένο...τελικά κατέληξα στο Trichord λόγω της ογκώδους τεράστιας σκηνικής παρουσίας και άλλων +...(εξ΄ ίσου καλό το ASR mini basis.) ..Οπότε..καλό θα ήταν αν μπορέσεις να δανειστείς μερικά να ακούσεις στο σύστημά σου...αυτά που σου ανέφερα ειναι της ταξης των 1300-1400 ευρώ

Reaction score
745
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κάνα δύο που έχω βάλει στο μάτι δεν υπάρχουν και πρέπει το κατάστημα να τα παραγγείλει πράγμα που σημαίνει να τα αγοράσεις.Γι αυτό ήθελα κάποια πρόταση από την εμπειρία των παιδιών εδώ πέρα.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
- μάλλον αυτό εννοείς . . .

http://www.tsakiridis-devices.com/pre_amplifiers_zeus.html

. . . τα προϊόντα τους είναι γενικά τίμια και μπορείς να τους ζητήσεις περαιτέρω μετατροπές βάσει των αναγκών σου

- πες μας την/τις κεφαλή/ές σου

- δεν έχω ακούσει κανένα από τα δύο phono που αναφέρεις

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555

Reaction score
745
Ενδιαφέρον Πρόταση και θα ληφθεί υπόψιν.Υπάρχει αντιπρόσωπος στα μέρη μας;Tsakiridis γιατί έχεις αμφιβολιες;Σε αυτα τα χρηματα να μην ασχοληθω.

Reaction score
745
Ενδιαφέρον Πρόταση και θα ληφθεί υπόψιν.Υπάρχει αντιπρόσωπος στα μέρη μας;Tsakiridis γιατί έχεις αμφιβολιες;Σε αυτα τα χρηματα να μην ασχοληθω.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.409
...το θεμα στοκ...ειναι θεμα.. δεν θα πηγαινα..(υπο την ενοια δεν θα βιαζομουν)..σε κατι ετοιμοπαραδοτο..
Αν κ σε αυτο το ευρος τιμων (θα) υπαρχει μεταπολιτικη αξια ενδεχωμενως για καποια αναβαθμιση στο μελλον..
Phono stage..ελαχιστη εμπειρια..
Γι'αυτο κ δεν εχω ακομα παρει καποιο τοσο καιρο... περα απο το γεγονος οτι ρυχνα τα χρηματα μου στο ουισκι... κ τον εαυτο μου στο πατωμα...
[DOUBLEPOST=1482314858][/DOUBLEPOST]...το θεμα στοκ...ειναι θεμα.. δεν θα πηγαινα..(υπο την ενοια δεν θα βιαζομουν)..σε κατι ετοιμοπαραδοτο..
Αν κ σε αυτο το ευρος τιμων (θα) υπαρχει μεταπολιτικη αξια ενδεχωμενως για καποια αναβαθμιση στο μελλον..
Γι'αυτο κ δεν εχω ακομα παρει καποιο τοσο καιρο... περα απο το γεγονος οτι ρυχνα τα χρηματα μου στο ουισκι... κ τον εαυτο μου στο πατωμα...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
- δεν έχω επιφύλαξης με τον Τσακιρίδη ( το αντίθετο μάλιστα ) , αλλά με τις λάμπες στα phono , προτιμώ ποιο ήσυχα κυκλώματα

- αυτό είναι έξυπνη λύση : τρανζιστοράτο phono+ενσωματωμένο , Λαμπάτο buffer ;)

Tube Box - Pro-Ject Audio Systems

project tube box s - Pro-Ject Audio Systems

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.409
...το θεμα στοκ...ειναι θεμα.. δεν θα πηγαινα..(υπο την ενοια δεν θα βιαζομουν)..σε κατι ετοιμοπαραδοτο..
[DOUBLEPOST=1482314858][/DOUBLEPOST]...το θεμα στοκ...ειναι θεμα.. δεν θα πηγαινα..(υπο την ενοια δεν θα βιαζομουν)..σε κατι ετοιμοπαραδοτο..
Γι'αυτο κ δεν εχω ακομα παρει καποιο τοσο καιρο... περα απο το γεγονος οτι ριχνω τα οποια χρηματα μου στο ουισκι... κ τον εαυτο μου στο πατωμα...
-κινητο μπλε και στι θαλασσα...μαυρο και στα βαθια.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.409
- δεν έχω επιφύλαξης με τον Τσακιρίδη ( το αντίθετο μάλιστα ) , αλλά με τις λάμπες στα phono , προτιμώ ποιο ήσυχα κυκλώματα

- αυτό είναι έξυπνη λύση : τρανζιστοράτο phono+ενσωματωμένο , Λαμπάτο buffer ;)

Tube Box - Pro-Ject Audio Systems

project tube box s - Pro-Ject Audio Systems

θα το "χεριαζα" ^^ αλλαγη σε πιο high end υλικα και διακοπτη στο κυκλωμα buffer.. on/off,δεν εχω ακουσει καλες κρτιτικες παντως απο καποιους, οπτικα/αισθητικα εμενα μου αρεσει...το μαυρο ειδικα το SE (special edition) ... δεν το εχω αγορασει... γιατι ηθελα κατι πιο εξωτικο?! ισως..ή αγορασα τελικα...20 δισκους... ^^
Για το Τσακιριδης ... ειμαι πολυ περιεργος...με την καλη ενοια..εννοω θα ηθελα να το ακουσω.. μια βδομαδα στο συστημα μου... για reference .. δεν ξερω αν θα το αγοραζα τελικα.. γιατι οχι... :)
αλλα παιζω αμυνα και δεν αναβαθμιζω.. οσο και να με "τρωει" ^^
υπομονη, μεγαλη αρετη! :D

Reaction score
745
Αρετή είναι να τολμάς αλλά πολλές φορές πονά η τσέπη και ένα καλό ουίσκι είναι η λύση σωστα Decembered.Καλοεβλεπα το primate r32 νομίζω,το exposure,το unison research simple phono και το tsakiridis.Είχα κατάληξη σε αυτά τα 4.Γνωμες;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.409
Μα κ βεβαια...if you dont risk..you cant win ...καποιες φορες...
Εχω την σισθηση οτι σε συνοδευει το πνευμα του Robert johnson...
..μακαρι να ειχα κατι να πω στα παραπανω...
Τσακιριδη γινονται ευκολα custom :)
...αν μπεις σε διαδικασια επικοινονιας...δε ρωτας αν βγαινει (αν ειπαρχει αυτη η δυνατοτητα) σε μαυρο?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
- primate r32..............exposure.................. tsakiridis..........unison research simple phono

- βάσει ευκολιών και προσαρμοστικότητας

- σου υπενθυμίζω πως ο Τσακιρίδης μπορεί να σου προσαρμώσει το μηχάνημά του στην εκάστοτε κεφαλή και ηχητικές προτιμήσεις σου ;)

Reaction score
745
Θέλει σκέψη το πράγμα.Μου άρεσε πολύ σαν κατασκευή το primare, το exposure έχει πολύ καλές κριτικές,το Tsakiridi τον έχεις δίπλα σου αν χρειαστείς οτιδήποτε και όλα παίζουν στην ίδια τιμή.Λίγο δύσκολο να ακούσω τα δύο πρώτα για δοκιμη οπότε δεν θα είμαι και αντικειμενικός στην επιλογή.Ίσως παίξει Τελικά ελληνική επιλογή...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
. . . .Ίσως παίξει Τελικά ελληνική επιλογή...
- του πάς εάν θες την κεφαλή ( ή με randez - vous , ή του την αφήνεις ) , και μετά ακούς . . . μιλάς με τον Οδυσσέα Τσακιρίδη καλύτερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll