Klipsch Greek club

Reaction score
782
Εφτασε το πρωι το r-112sw.
Ειμαι πολυ χαρούμενος απο το χαμηλο του.
Ουτε φουσκωματα ουτε μπουμαρισματα ουτε τριξιματα ουτε παει βόλτα.
Για τα χρήματα του ισχυει οτι για τα 280f.
Απλα σκιζει και παει πολυ χαμηλα σε σημειο που τριζει το κουτι του pc μου, χωρις να εχω καμια ενταση υψηλή.
Το gain του sub ειναι στην μεση και το cross του μεχρι τα 120hz.

Reaction score
2.288
Απλα σκιζει και παει πολυ χαμηλα σε σημειο που τριζει το κουτι του pc μου, χωρις να εχω καμια ενταση υψηλή.
Σαν αστρωτο που ειναι να περιμενεις να βελτιωθει ο ηχος του στις επομενες μερες.

Eλπιζω να εννοεις οτι το κρος του μπορει να παει μεχρι 120Hz οχι οτι εκει το κροσσαρεις...

Reaction score
782
Σαν αστρωτο που ειναι να περιμενεις να βελτιωθει ο ηχος του στις επομενες μερες.

Eλπιζω να εννοεις οτι το κρος του μπορει να παει μεχρι 120Hz οχι οτι εκει το κροσσαρεις...
Αχμμ του εχω ορισει πισω στην πλάτη του sub μεχρι τα 120hz.
Να το βαλω μεχρι lfe τερμα δλδ?
Φοβάμαι μηπως εχω μπουμαρισματα εκει

Reaction score
2.651
Η πλακα θα ερθει μετα που θα βαλω κατι κινεζικα φιδια που εχω στην ακρη τα οποια σκίζουν σε απόδοση σε οποιο ηχειο τα έχω βαλει.
Το πρωι εβαλα τα κινεζικα στα ηχεια του 2ου συστηματος ε παλι καναν την διαφορα σε ολο το φασμα.

Και ποιά είναι αυτά τα κινέζικα;
Σε ξένα φόρουμ έχω διαβάσει τα καλύτερα για τα monoprice. Λένε πως έχουν το καλύτερο value for money.

Μεγειέεεες :)

Reaction score
782
Και ποιά είναι αυτά τα κινέζικα;
Σε ξένα φόρουμ έχω διαβάσει τα καλύτερα για τα monoprice. Λένε πως έχουν το καλύτερο value for money.

Ουτε να τα προφέρω μπορώ ουτε θυμάμαι να το γραψω χαχαχα.
Θα τα βγαλω φωτο αλλα τα καλωδια παίζουν παρα πολυ καλα

Reaction score
1.042
Αντε ναχες παρει το 110 και που ναχες παρει το 115

Reaction score
2.288
Αχμμ του εχω ορισει πισω στην πλάτη του sub μεχρι τα 120hz.
Να το βαλω μεχρι lfe τερμα δλδ?
Φοβάμαι μηπως εχω μπουμαρισματα εκει
Αν το εχεις συνδεσει στο Sub out και παιζεις 5.1 (LFE) τοτε την συχνοτητα κρος την οριζεις απο τον ενισχυτη και στο sub το ρυθμιστικο το πας εκει που λεει LFE.
Αν παιζεις μονο Stereo τοτε αλλαζεις τον τροπο που το δουλευεις.
120Hz παντως ειναι πολυ ψηλα.
80Hz ειναι το στανταρ (χονδρικα) το οποιο το μεταβαλεις πανω κατω αναλογα με τα ηχεια που εχεις εμπρος αλλα φυσικα και αναλογα με το πως συμπεριφερονται ολα αυτα στο χωρο σου.
Θεωρητικα με τα 280 εμπρος το λογικο θα ηταν να κροσσαρεις μεταξυ 60 και 70Hz αλλα αυτο μονο με δοκιμες μπορεις να το βρεις και να το βελιστοποιησεις (θελει και καλο αυτι και αρκετη εμπειρια αν δεν εχεις οργανα μετρησης ωστε να μην ψαχνεις στα τυφλα).

Reaction score
782
Αντε ναχες παρει το 110 και που ναχες παρει το 115
Μπορούσα να παω στην αγορα 15αρι δεν ηταν το θεμα οικονομικό.
Αλλα φοβομουν οτι δεν θα χώραγε εκει που ηθελα να τοποθετηθεί συν οτι δεν θα μπορουσα να εχω αλλη επιλογη για αλλο σημείο τοποθέτησης
Καλα ειμαι και με αυτο.
Και οπως ειπα για μουσικη και μονο με καλύπτει.
Αν ειχα homecinema ναι θα κοιταγα το 15αρι μιας και θα ειχα διαμορφώσει αλλιως το σαλονι.
Αρα σε στερεο καλα ειμαι μεταξυ 60-70 hz?
Και στα 100-120 hz μου αρεσει το χαμηλο του...αυριο θα κανω δοκιμές μιας και θα εχω χρονο

Reaction score
2.288
Αρα σε στερεο καλα ειμαι μεταξυ 60-70 hz?
Και στα 100-120 hz μου αρεσει το χαμηλο του...αυριο θα κανω δοκιμές μιας και θα εχω χρονο
Τιποτα δεν ειναι στανταρ.
Δοκιμες θελει.
Ιδανικα κανεις μετρησεις και μετα ρυθμιζεις.

Reaction score
46
Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια σε ολους και ολες. Εχω εναν yamaha rxv-1500 7x120w και ενα 5.1 σετ με klipach rf-35, rc-35, rs-35, rw12. Απο αποψη ταινιων ειμαι κατευχαριστημενος ομως θα ηθελα να αναβαθμισω λιγο την δικαναλη ποιοτητα ηχου. Εχω ενα fiio x5 για πηγη. Ποια ειναι τα λιγοτερα λεφτα που πρεπει να δωσω σε δικαναλο για να παρω καλυτερη ποιοτητα απο τον yamaha. Ο ενισχυτης μπορει να ειναι οποιασδηποτε κατηγοριας. Class d, triparh μικρος υβριδικος, οτιδηποτε . Δεν με νοιαζει να γκρεμισω το σπιτι αλλα η ποιοτητα. Με ενισχυτη στα 200 ευρω μπορω να εχω πχ τετοιο αποτελεσμα πχ TANGENT AMPSTER BT.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων .

Reaction score
431
Καλημέρα και καλή χρονιά. Με 200 ευρω budget δεν θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα μάλλον αρκετά χειρότερο.
Εκτός και αν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου με ετοιμες πλακέτες.
Tripath 2022
https://www.aliexpress.com/item/HIF...centrated-digital-power-amplifier/32457009633.
Αν θέλεις να κάνεις κάτι πραγματικά καλό που δεν θα χρειαστεί να ξανακοιτάξεις για τελικό ενισχυτή τότε παρε Hypex.
Τον Tangent δεν το ειχα ξαναδεί τωρα τον γκουγκλαρισα, φαίνεται συμπαθητικός έχει παλμοτροφοδοτικό και βγάζει 2Χ28 στα 8Ω. Απο την φωτογραφία δεν κατάλαβα πολλά μου θυμίζει ενισχυτές της Sure Audio.Ισως πρέπει να τον ακούσεις αν μπορείς.

Last edited:

Reaction score
46
Καλημέρα και καλή χρονιά. Με 200 ευρω budget δεν θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα μάλλον αρκετά χειρότερο.
Εκτός και αν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου με ετοιμες πλακέτες.
Tripath 2022
https://www.aliexpress.com/item/HIF...centrated-digital-power-amplifier/32457009633.
Αν θέλεις να κάνεις κάτι πραγματικά καλό που δεν θα χρειαστεί να ξανακοιτάξεις για τελικό ενισχυτή τότε παρε Hypex.

Εχεις κάποια στοιχεία παραπάνω για hypex???
Κάτι τέτοιο εννοείς?? http://www.parts-express.com/toppin...2-50wpc-(80wpc-4-ohm)-mini-amplifier--310-326
Αλλιώς σε τι λεφτά πρέπει να πάω για να πάρω καλύτερο ήχο??

Reaction score
431
Εχεις κάποια στοιχεία παραπάνω για hypex???
Κάτι τέτοιο εννοείς?? http://www.parts-express.com/toppin...2-50wpc-(80wpc-4-ohm)-mini-amplifier--310-326
Αλλιώς σε τι λεφτά πρέπει να πάω για να πάρω καλύτερο ήχο??
Ναι πολύ καλή υλοποίηση αυτό ακριβώς εννοώ απλά εγω πάντα κοιτάζω DIY λύσεις αλλά αυτό που βρήκες θα σου κοστίσει λιγότερο και απο το να το κάνεις μόνος σου!! Ο ηχος είναι απλά εκπληκτικός εχω δυο διαφορετικές κατασκευές και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
46
Εδώ για hypex http://www.hypex.nl/

Θα σου κοστίσουν παραπάνω γύρω στα 500-600 να υπολογίζεις αναλόγως μοντέλου.

Εδω μια αγγελία
http://www.avsite.gr/forum/threads/hypex-ucd180hg-–-hxr.154787/
http://www.parts-express.com/dayton-audio-dta-120-class-t-mini-amplifier-60-wpc--300-3800 αυτός σε σχέση με το παραπάνω και τον trends ta-10.1 ποιον θα έπερνες????

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.425
Προσωπικά έχω κάνει επέμβαση στα rf 62II μου. Μέσα στα πλαίσια των αλλαγών επιλέχθηκε τότε mogami για εσωτερική καλωδίωση. Φυσικά μετά από αυτήν την κίνηση τα ηχεία πραγματικά άλλαξαν επίπεδο. Απλώς αναφέρω ότι ακόμη και η νέα σειρά σε απ ευθείας αντιπαραβολή στον χώρο μου, δείχνει υποβαθμισμένη, έτσι παραμένει σε βοηθητικό χώρο. Δεν γνωρίζω φυσικά πόσο συμβάλουν τα mogami στο τελικό αποτέλεσμα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.844
Members
38.505