Klipsch Greek club

Reaction score
1.042
Καλησπέρα.
Μιας και συχνά-πυκνά διαβάζω αναφορές όπως "από Γερμανία μπορώ να τα αγοράσω τόσο" κτλ, δεν μας δίνετε κι εμάς κανά λινκ να ανοίξει το μάτι μας;
Ευχαριστώ.
Αmazon.de. στα κλιπς 40% περιπου κατω με 20-25 ευρω μεταφορικα
[DOUBLEPOST=1482864874][/DOUBLEPOST]
Kατεβασε το REW και κανε ενα room simulation για να δεις σε ποια θεση θα παιζει καλυτερα το sub (και να δεις και τα πιθανα προβληματα του χωρου) θα σου δωσει εναν αρκετα καλο μπουσουλα για να ξεκινησεις τις δοκιμες.
To 10αρι εχει μικροτερη επιφανεια απο τα 2 8ιντσα του 280 (και πολυ μικροτερη απο τα 4 8ιντσα των δυο 280) οποτε θα εκανες μια τρυπα στο νερο. Καλα εκανες και πηγες στο 12αρι. Αν βαλεις και ενα 15αρι αργοτερα θα εισαι κομπλε.

Υ.Γ. Για μουσικη βεβαια δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Τα 280 κατεβαινουν οσο χαμηλα χρειαζεται η μουσικη.
Το θεμα ειναι να επαιρνε το 115 απο την αρχη! Ισως να προλαβαινει ακομα με μεηλ!!

Reaction score
782
Ρε αστε το 15αρι καλο και το 12αρι εαν βρω τα λαθη του χώρου μου.
Μην με φτιάχνεται τωρα
Το πρωι ήμουν για το 15αρι μολις το δειχνω στην γυναικα αρχισαν τα οργανα "είναι μεγαλο, να δω που θα το βαλεις και αν δεν παιζει μην μου πεις μα και μου"
Και οτι αλλο μπορει να πει μια γυναικα.
Φαντασια έχετε.
Μετα λεω οκ παω 12αρι και εκει ειχαμε μια μουρμουρα λιγότερη
Ε στο τέλος λεω παραγγελία το 10ρι και ολα καλα απο γυναικα και προσπαθούσα να δουλέψω τον εαυτό μου οτι θα ειμαι οκ με αυτό αλλα κατι με έτρωγε. Τελευταία στιγμη πρόλαβα και αλλαξα παραγγελία και λεω εδω ειμαστε στην ενδιάμεση λυση.

Reaction score
43
Ρε αστε το 15αρι καλο και το 12αρι εαν βρω τα λαθη του χώρου μου.
Μην με φτιάχνεται τωρα
Το πρωι ήμουν για το 15αρι μολις το δειχνω στην γυναικα αρχισαν τα οργανα "είναι μεγαλο, να δω που θα το βαλεις και αν δεν παιζει μην μου πεις μα και μου"
Και οτι αλλο μπορει να πει μια γυναικα.
Φαντασια έχετε.
Μετα λεω οκ παω 12αρι και εκει ειχαμε μια μουρμουρα λιγότερη
Ε στο τέλος λεω παραγγελία το 10ρι και ολα καλα απο γυναικα και προσπαθούσα να δουλέψω τον εαυτό μου οτι θα ειμαι οκ με αυτό αλλα κατι με έτρωγε. Τελευταία στιγμη πρόλαβα και αλλαξα παραγγελία και λεω εδω ειμαστε στην ενδιάμεση λυση.
το 15αρι ειναι λιγο τεραστιο!δυσκολα θα το βολεψεις καπου.
το 12αρι ισως σου χωρεσει στο κενο που εχεις.
πιστευω θα σε καλυψει απολυτα!

Reaction score
2.651
Καλησπέρα.
Μιας και συχνά-πυκνά διαβάζω αναφορές όπως "από Γερμανία μπορώ να τα αγοράσω τόσο" κτλ, δεν μας δίνετε κι εμάς κανά λινκ να ανοίξει το μάτι μας;
Ευχαριστώ.
Θα σου στειλω αν θες ή αργοτερα ή αυριο. Ο azazil ξερει με ποσο πηρα τα δικα μου. :)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.475
- καλησπέρα klipschάδες :) , η απορία μου ως προς την ταχύτητα-έλεγχο του χαμηλού βάσει διαμέτρου του διαφράγματος , είναι η εξής :

- με τα όσα γνωρίζω , όσο μεγαλύτερο είναι αυτό , τόσο λιγότερη διαδρομή χρειάζεται να κάνει προκειμένου να αποδώσει τα δέοντα , άρα θα έχει και καλύτερο έλεγχο , οπότε εάν ισχύουν τα προλεχθέντα περί καλύτερου ελέγχου μέσω μικρών διαφραγμάτων , μήπως αυτό έχει να κάνει με την όλη κατασκευή ( και τον χώρο φυσικά ) ;

- δεν έχω εμπειρίες από sub

Reaction score
2.651
Στειλε να δουμε ολοι! Καλο για την τσεπη μας ειναι
Θα τα κοιτάξω και θα σας πω.
Περιληπτικά εντελώς να πω πως πήρα 280 καινούργια σε cherry με 780 ευρώ. Ήρθαν με courier.
Τα 250 530 και το 450 430.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζουν κέρδος αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι.
[DOUBLEPOST=1482918824][/DOUBLEPOST]
Για να αναψω λιγο τα αιματα!
Τι καλώδια ηχειων χρησιμοποιειτε στα klipsch?
Γνώμες-δοκιμες?
Προσωπικά έχω kabeldirekt.
Φθηνά είναι αλλά μεγάλης διατομής (2,5 τετρ. χιλιοστά).
Δυστυχώς το να πάρω ακριβά καλώδια είναι ψιλοανέφικτο προς το παρών μιάς και μόνο για τα πίσω χρειάζομαι 27 μέτρα σχεδόν....
Αρχικά θα αλλάξω ενισχυτικά και μετά βλέπουμε.
Πάντως σε σχέση με της Crystal Audio που είχα πριν, αυτά εδώ έχουν δώσει αρκετό όγκο στον ήχο.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.475
Γνώμες-δοκιμες?
- τα δικά μου είναι της εποχής που είχαν εσωτερική καλωδίωση monster cable , οπότε τους έβαλα να βλέπουν τα ίδια ( ποιό ακριβή σειρά όμως )

. . . monster cable είναι και όλα τα interconect μου ( m - 1000 )

Reaction score
2.651
Τα 2. 250 τα εχεις για back?
Ναι. Αρχικά πήγαινα για τα 160 αλλά μετάσκέφτηκα και το κόστος των βάσεων και ερχόταν μία η άλλη.
Αν και δεν παίζουν καθόλου άσχημα ίσως έπρεπε να πάρω τα 260 τελικά.
Έτσι για το μάτι και μόνο.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.475
- καλησπέρα klipschάδες :) , η απορία μου ως προς την ταχύτητα-έλεγχο του χαμηλού βάσει διαμέτρου του διαφράγματος , είναι η εξής :

- με τα όσα γνωρίζω , όσο μεγαλύτερο είναι αυτό , τόσο λιγότερη διαδρομή χρειάζεται να κάνει προκειμένου να αποδώσει τα δέοντα , άρα θα έχει και καλύτερο έλεγχο , οπότε εάν ισχύουν τα προλεχθέντα περί καλύτερου ελέγχου μέσω μικρών διαφραγμάτων , μήπως αυτό έχει να κάνει με την όλη κατασκευή ( και τον χώρο φυσικά ) ;

- δεν έχω εμπειρίες από sub
. . . εξ΄ άλλου ο έλεγχος έχει να κάνει και με το damping factor του ενισχυτή

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.426
Γνώμες-δοκιμες?
Χρόνια Πολλά και από μένα.

Ο Λάιος προτείνει mogami... οικονομικό καλώδιο με άριστα αποτελέσματα.
Προσωπικά χρησιμοποιώ kimber pr 8 σε διπλο καλωδίωση και επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κάποια περίοδο πήρα δοκιμαστικά κάποια σειρά με κόστος περίπου τα 500 ευρώ για τα 2,2 μέτρα. Δεν κατάλαβα καμία διαφορά...(ίσως και χειρότερη απόδοση - αποτέλεσμα).. μετά από λεπτομερή και επίμονο έλεγχο και έτσι, τα επέστρεψα.

Last edited:

Reaction score
43

Reaction score
782
Χρόνια Πολλά και από μένα.

Ο Λάιος προτείνει mogami... οικονομικό καλώδιο με άριστα αποτελέσματα.
Προσωπικά χρησιμοποιώ kimber pr 8 σε διπλο καλωδίωση και επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κάποια περίοδο πήρα δοκιμαστικά κάποια σειρά με κόστος περίπου τα 500 ευρώ για τα 2,2 μέτρα. Δεν κατάλαβα καμία διαφορά...(ίσως και χειρότερη απόδοση - αποτέλεσμα).. μετά από λεπτομερή και επίμονο έλεγχο και έτσι, τα επέστρεψα.
Συμφωνώ για mogami με 1000+
Τα ειχα παρει για δοκιμη δεν θυμαμαι το μοντελο κωδικο ηταν αυτα που βγαίνουν για 2πλο καλωδίωση σε πολυ νορμαλ τιμή.
Το καλώδιο ηταν γεματο σε ολα του και μετα απο καποιες ωρες στρωσίματος απλα ξεφτίλισε αυτα που εχω που ειναι αρκετα πιο ακριβα ανω των 500ων ευρω.
Δεν θα πω μαρκα μην ανοίξω καμια διαμαχη.
Τουλάχιστον στα δικά μου τα αυτια.

Επισης οπως ειπε και ο Mr Spock εχω ακουσει καλα λόγια για τα monster αλλα δεν τα εχω δοκιμασει.
Αυτη την στιγμη παιζω με καλωδια της Qed με πολυ καλα αποτελέσματα.

Η πλακα θα ερθει μετα που θα βαλω κατι κινεζικα φιδια που εχω στην ακρη τα οποια σκίζουν σε απόδοση σε οποιο ηχειο τα έχω βαλει.
Το πρωι εβαλα τα κινεζικα στα ηχεια του 2ου συστηματος ε παλι καναν την διαφορα σε ολο το φασμα.

Reaction score
325
Στειλε να δουμε ολοι! Καλο για την τσεπη μας ειναι
Κι εγω ενδιαφερομαι για ενα 450 C.Κι αν ειναι να προβει καποιος φιλος αμεσα σε αγορα, απ΄οπου ειναι πιο οικονομικα, θα παρακαλουσα, αν θελει να επικοινωνησει μαζι μου για τα σχετικα!

Reaction score
43

Reaction score
325
Σ ευχαριστω φιλε μου.Νομιζω ομως, μετα απο μια σχετικη αναζητηση που εκανα, οτι δεν ειναι και απο τα πιο φθηνα που δινουν σε αναλογες αγγελιες.Αλλα και ισως δεν εγινα και κατανοητος.Ισως δεν το διευκρινησα λεπτομερως.Δεν ειναι το θεμα, να βρω απο που.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξανακανει αγορα απ΄εξω.Ειμαι ασχετος με λιγα λογια.Γι αυτο και προτεινα, αν καποιος προκειται αμεσα να αγορασει απ΄εξω Klipsch, καποιος που εχει ξαναασχοληθει και θελει, να το κανουμε παρεα.Κατοπιν συννενοησης φυσικα για τις λεπτομερειες, το οικονομικο και τα ρεστα.Επαναλαμβανω.Αν κι εφοσον εχει την καλοσυνη και θελει, να εξυπηρετησει εναν ασχετο με την ολη διαδικασια.Και παλι ευχαριστω.

Reaction score
2.651
Απο αυτο το καταστημα εκανα κι εγω την αγορα μου. Αν θες βοηθεια, μπορω να το κανω αλλα με τη νεα χρονια.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508