- Reaction score
- 47
καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια , δεν με βολεψε εκει που τα εβαλα λεω να τα βαλω πιο ψηλα θα χασω σε ποιοτητα ηχου?
ευχαριστω /
ευχαριστω /

Αν τα κατεβάσει και άλλο..δεν χρειάζεται να τα έχει με βάσεις στον τοίχο...τα παίρνει και αγκαλιάΟ λόγος που δεν βόλεψε;
Σωστότερο είναι να κατέβουν, όχι να ανέβουν κι άλλο. Αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική...
ειναι πισω απο τον καναπε αλλα δεν φαινοντε ωραια. ειναι 60 cm πανω .Ο λόγος που δεν βόλεψε;
Σωστότερο είναι να κατέβουν, όχι να ανέβουν κι άλλο. Αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική...
Παντόφλα?ειναι πισω απο τον καναπε αλλα δεν φαινοντε ωραια. ειναι 60 cm πανω .
ακριβωσ αυτο φιλε μου .Εγω απ οτι καταλαβαίνω ειναι ο πισω τοίχος και ο ανθρωπος δεν εχει 7.1, αλλα 5.1. Προφανως τα ηχεία ειναι πολυ κοντα στο κεφάλι σου γιαυτο θέλεις να τα σηκώσεις? Δεν θα εχεις πρόβλημα, δωσε τους κλιση προς την θέση ακρόασης και θα εισαι μια χαρα.
ειναι πισω τοιχοσ κολλητα με τον καναπεΠισω τοιχος ειναι αυτος η πλαινος?
O καναπες που ειναι?
Αν ειναι πλαινος τοιχος (που για τετοιος φαινεται) τα surround γιατι ειναι τοσο μπροστα?
Τα surround back (αν κρινω απο τα σημαδια υπαρχει και δευτερο ζευγαρι) γιατι ειναι στον ιδιο τοιχο με τα surround και οχι στον τοιχο πισω απο τον καναπε?
Left - Right είναι εντελώς ΣΥΡΙΖΑ ,όχι σχεδόν...L-R σχεδόν ΣΥΡΙΖΑ
Στο πλαι δεν μπαινουν? Ειναι πιο σωστη θεση οταν ο καναπες ειναι κολλητα στον τοιχο.ακριβωσ αυτο φιλε μου .
[DOUBLEPOST=1483540959][/DOUBLEPOST]
ειναι πισω τοιχοσ κολλητα με τον καναπε
οχι φιλε μουΣτο πλαι δεν μπαινουν? Ειναι πιο σωστη θεση οταν ο καναπες ειναι κολλητα στον τοιχο.
Βαλε τα τουλαχιστον οσο πιο ανοιχτα μπορεις. Στην γωνια.οχι φιλε μου
Πω ρε φίλε, όσο το διαβάζω όλο αυτό, τόσο το (σε) θαυμάζω!εγώ που τα έχω αρκετά πάνω σε λιγότερο από μισό μέτρο από το ταβάνι και με κατάλληλη κλίση direct στη θέση ακρόασης και με πολύ ελαφρύ φάλτσο-κλίση προς τον πίσω τοίχο..(ο καναπές είναι κολλητά με τον τοίχο όπως και σε σένα)είναι μια χαρά...και έχω να βάλω και άλλα δύο πάνω από το κεφαλάκι μου back surround L-R σχεδόν ΣΥΡΙΖΑμε το ταβάνι ώστε να δημιουργείται ένα ημικυκλικό τόξο(καμάρα) στα πίσω περιφερειακά
![]()
ποσο να τα βαλω?Βαλε τα τουλαχιστον οσο πιο ανοιχτα μπορεις. Στην γωνια.
Μπορει να χρειαστει να τα κοψεις πιο ψηλα απο τα 80Hz μια που θα εχουν ενισχυση των χαμηλων αν τα βαλεις στην γωνια αλλα αυτο μαλλον καλο θα τους κανει.
Xωρις μετρηση δεν μπορω να ξερω.ποσο να τα βαλω?
80Hz.ποσο να τα βαλω?
οχι φιλε μου δεν εχει .Έχει ο ενισχυτής σου ξεχωριστή ρύθμιση cross για τα surrounds?