αλλαγη υψους τον πισω ηχειων

Reaction score
47
καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια , δεν με βολεψε εκει που τα εβαλα λεω να τα βαλω πιο ψηλα θα χασω σε ποιοτητα ηχου?

ευχαριστω /
IMG_0711.JPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410
Ο λόγος που δεν βόλεψε;

Σωστότερο είναι να κατέβουν, όχι να ανέβουν κι άλλο. Αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική...

Reaction score
2.288
Πισω τοιχος ειναι αυτος η πλαινος?
O καναπες που ειναι?
Αν ειναι πλαινος τοιχος (που για τετοιος φαινεται) τα surround γιατι ειναι τοσο μπροστα?
Τα surround back (αν κρινω απο τα σημαδια υπαρχει και δευτερο ζευγαρι) γιατι ειναι στον ιδιο τοιχο με τα surround και οχι στον τοιχο πισω απο τον καναπε?

Reaction score
2.340
Εγω απ οτι καταλαβαίνω ειναι ο πισω τοίχος και ο ανθρωπος δεν εχει 7.1, αλλα 5.1. Προφανως τα ηχεία ειναι πολυ κοντα στο κεφάλι σου γιαυτο θέλεις να τα σηκώσεις? Δεν θα εχεις πρόβλημα, δωσε τους κλιση προς την θέση ακρόασης και θα εισαι μια χαρα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
Ο λόγος που δεν βόλεψε;

Σωστότερο είναι να κατέβουν, όχι να ανέβουν κι άλλο. Αλλά αν δεν υπάρχει εναλλακτική...
Αν τα κατεβάσει και άλλο..δεν χρειάζεται να τα έχει με βάσεις στον τοίχο...τα παίρνει και αγκαλιά:roflmao::roflmao:

δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι όταν λες ότι δεν βόλεψαν..ακουστικά ή χωροταξικά?
εγώ που τα έχω αρκετά πάνω σε λιγότερο από μισό μέτρο από το ταβάνι και με κατάλληλη κλίση direct στη θέση ακρόασης και με πολύ ελαφρύ φάλτσο-κλίση προς τον πίσω τοίχο..(ο καναπές είναι κολλητά με τον τοίχο όπως και σε σένα)είναι μια χαρά...και έχω να βάλω και άλλα δύο πάνω από το κεφαλάκι μου back surround L-R σχεδόν ΣΥΡΙΖΑ:laugh: με το ταβάνι ώστε να δημιουργείται ένα ημικυκλικό τόξο(καμάρα) στα πίσω περιφερειακά;)

Reaction score
47
Ο λόγος που δεν βόλεψε;

ειναι πισω απο τον καναπε αλλα δεν φαινοντε ωραια. ειναι 60 cm πανω .

Reaction score
47
Εγω απ οτι καταλαβαίνω ειναι ο πισω τοίχος και ο ανθρωπος δεν εχει 7.1, αλλα 5.1. Προφανως τα ηχεία ειναι πολυ κοντα στο κεφάλι σου γιαυτο θέλεις να τα σηκώσεις? Δεν θα εχεις πρόβλημα, δωσε τους κλιση προς την θέση ακρόασης και θα εισαι μια χαρα.
ακριβωσ αυτο φιλε μου .
[DOUBLEPOST=1483540959][/DOUBLEPOST]
Πισω τοιχος ειναι αυτος η πλαινος?
O καναπες που ειναι?
Αν ειναι πλαινος τοιχος (που για τετοιος φαινεται) τα surround γιατι ειναι τοσο μπροστα?
Τα surround back (αν κρινω απο τα σημαδια υπαρχει και δευτερο ζευγαρι) γιατι ειναι στον ιδιο τοιχο με τα surround και οχι στον τοιχο πισω απο τον καναπε?
ειναι πισω τοιχοσ κολλητα με τον καναπε

Reaction score
2.340
Ωραίος πίνακας by the way ;)
[DOUBLEPOST=1483541269][/DOUBLEPOST]Ανέβασε μια καλυτερη φωτογραφια με τον καναπε μέσα για να καταλαβουμε καλύτερα τον χώρο σου!

Reaction score
2.288
οχι φιλε μου
Βαλε τα τουλαχιστον οσο πιο ανοιχτα μπορεις. Στην γωνια.
Μπορει να χρειαστει να τα κοψεις πιο ψηλα απο τα 80Hz μια που θα εχουν ενισχυση των χαμηλων αν τα βαλεις στην γωνια αλλα αυτο μαλλον καλο θα τους κανει.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410
εγώ που τα έχω αρκετά πάνω σε λιγότερο από μισό μέτρο από το ταβάνι και με κατάλληλη κλίση direct στη θέση ακρόασης και με πολύ ελαφρύ φάλτσο-κλίση προς τον πίσω τοίχο..(ο καναπές είναι κολλητά με τον τοίχο όπως και σε σένα)είναι μια χαρά...και έχω να βάλω και άλλα δύο πάνω από το κεφαλάκι μου back surround L-R σχεδόν ΣΥΡΙΖΑ:laugh: με το ταβάνι ώστε να δημιουργείται ένα ημικυκλικό τόξο(καμάρα) στα πίσω περιφερειακά;)
Πω ρε φίλε, όσο το διαβάζω όλο αυτό, τόσο το (σε) θαυμάζω! :confused::roflmao:

Reaction score
47
Βαλε τα τουλαχιστον οσο πιο ανοιχτα μπορεις. Στην γωνια.
Μπορει να χρειαστει να τα κοψεις πιο ψηλα απο τα 80Hz μια που θα εχουν ενισχυση των χαμηλων αν τα βαλεις στην γωνια αλλα αυτο μαλλον καλο θα τους κανει.
ποσο να τα βαλω?

Reaction score
2.288
ποσο να τα βαλω?
Xωρις μετρηση δεν μπορω να ξερω.
Κανε δοκιμες.
Υπολογιζω αν εχεις τα υπολοιπα στα 80Hz αυτα να θελουν γυρω στα 100 αν τα βαλεις στις γωνιες.

Reaction score
47
μετα απο 2 μερες προσπαθειας
IMG_0724.JPG
.. Περναω κα το 2 χερι .σε λιγο και το τριτο .
[DOUBLEPOST=1483643368][/DOUBLEPOST]
IMG_0726.JPG

[DOUBLEPOST=1483643415][/DOUBLEPOST]
Έχει ο ενισχυτής σου ξεχωριστή ρύθμιση cross για τα surrounds?
οχι φιλε μου δεν εχει .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou