To σαλόνι του SurfDrifter

Reaction score
726
Εγώ το βλέπω πολύ σοβαρά....
Πρέπει όλοι μας να κάνουμε σύλλογο καταπιεσμένων hi-fiεντάδων από τις γυναίκες τους.Υπό άλλες συνθήκες (ελεύθεροι) θα εκφραζόμασταν αλλιώς!!!θα αγοράζαμε ότι ηχείο θέλαμε...ότι ενισχυτή!!Μορέ θα γκρεμίζαμε ότι ντουβάρια και τοιχους θέλαμε!
Θα ξοδεύαμε ολα μας τα λεφτά για την ευχαρίστησή μας....με γρατζουνιές στο πάτωμα.....
Τωρα?σεμεδάκια στα ηχεία....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.628
Έφυγα. .....:superman: εάν δει το βίντεο ή γυναίκα μου θα πέσει πολύ γέλιο. .....:D
Σκέψου και μια μαντινάδα να της αφιερώσεις για να κλείσεις την εκπομπή :lol::roflmao:

Timaras

Reaction score
2.171
Εγώ το βλέπω πολύ σοβαρά....
Πρέπει όλοι μας να κάνουμε σύλλογο καταπιεσμένων hi-fiεντάδων από τις γυναίκες τους.Υπό άλλες συνθήκες (ελεύθεροι) θα εκφραζόμασταν αλλιώς!!!θα αγοράζαμε ότι ηχείο θέλαμε...ότι ενισχυτή!!Μορέ θα γκρεμίζαμε ότι ντουβάρια και τοιχους θέλαμε!
Θα ξοδεύαμε ολα μας τα λεφτά για την ευχαρίστησή μας....με γρατζουνιές στο πάτωμα.....
Τωρα?σεμεδάκια στα ηχεία....
Κάτι κερδίζεις,κάτι χάνεις Lancelotε.Γενικά η συγκατοίκηση σημαίνει περιορισμούς και παραχωρήσεις!
Αμφότερων των πλευρών!;)

Reaction score
726
Φωτογραφιες παρακαλω :D
Θέλεις να κλάψω;κάνω ότι δε τα βλέπω...αν βάλω και φωτογραφίες...εκτός από τα σεμεδάκια.....πάνω από αυτά θα φανούνε και τα φωτιστικά-αμπαζουρ...που έχει βάλει σαν ντεκορ και θα με δουλεύετε....
[DOUBLEPOST=1484692366][/DOUBLEPOST]
Κάτι κερδίζεις,κάτι χάνεις Lancelotε.Γενικά η συγκατοίκηση σημαίνει περιορισμούς και παραχωρήσεις!
Αμφότερων των πλευρών!;)
Ναι εννοείται....σε όλα κερδίζω...χάνω μόνο στην ελευθερία των ηχείων...free woofer....πως λέμε free willy...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.628
Θέλεις να κλάψω;κάνω ότι δε τα βλέπω...αν βάλω και φωτογραφίες...εκτός από τα σεμεδάκια.....πάνω από αυτά θα φανούνε και τα φωτιστικά-αμπαζουρ...που έχει βάλει σαν ντεκορ και θα με δουλεύετε....

.
xest@ra !:whistling::D:D

Ναι εννοείται....σε όλα κερδίζω...χάνω μόνο στην ελευθερία των ηχείων...free woofer....πως λέμε free willy...
Πως λέμε..

και...ΧΛΑΤΣ!

θα είναι τα τελευταία σου λόγια ως σύζυγος :roflmao::roflmao:

Reaction score
648
Καλημέρα σύντροφοι,από την μέρα που κατέβηκα στην υπογα βρήκα την οπτικοηχιτικη μου γαλήνη.Κρεμασμενο φυλαχτό στο λαιμο μου το κλειδί και ξεβιδομα οι λάμπες πριν βγω.Γιατι αν μπεί η σύζυγος μέσα και ανάψει τα φώτα τότε ούτε η Πάνια δεν με σώζει........Δλδ την γ@μ1σ@ :laugh:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
τρελο γελιο ειχε επεισοδιο με τους υπερχρεωμενους πριν μερικα χρονια οπου παει ο δημοσιογραφος και λεει σε ενα βλαμμενο σαν εμας οτι πρεπει να πουλησει το ηχοσυστημα...

και αυτος με το που το ακουει φωναζει οχι τα μωρα μου και αγκαλιαζει το επιπλο με τα ηλεκτρονικα...χαχαχαχαχααχα

εκπομπη Σαμοϊλη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.891
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962